KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 sombra με 4m playtime. symmetra σε KOTH να βαζει tele στην μεση του point. μια χαρα.
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 που εισαι ρε zup? αντε και εχω φτιαξει μια καλη ομαδιτσα να ανεβουμε. Εδω ειμαι ρε συ! Ειχα αρκετες δουλειες και επρεπε να τελειωσουν ολα για αυτο και η αποχη. Αλλα τωρα επιστρεφψ δυναμικα. 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ερωτηση, flankers ειναι το χειροτερο μου πραγματικα ειμαι τερμα χαλια κ δε παιζω ποτε, ποιος ειναι ο πιο nab-friendly ? genji H reaper ? tracer δε το συζητω
batigoal9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ερωτηση, flankers ειναι το χειροτερο μου πραγματικα ειμαι τερμα χαλια κ δε παιζω ποτε, ποιος ειναι ο πιο nab-friendly ? genji H reaper ? tracer δε το συζητω Ε κοιτα να δεις, ο Ριπερ ειναι πιο ευκολος, αλλα στο μετα τρωει ψιλοσκατα. Τωρα αν μιλαμε για qp ή για <plat, λογικα θα ειναι χρησιμος κι εκει. Ο Genji ειναι αρκετα πιο δυσκολος να μαθεις, αλλα πολυ πιο χρησιμος μετα. 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 2600 2800 πανω κατω παιζω αλλα δεν εχω καθολου εμπειρια κ θελω πολυ να μαθω 90% παιζω supp + tank , θα αρχιζω να δοκιμαζω στο qm
basilis_k6 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 λόγω δουλειας παιζω 5 μέρες μετα τις 3πμ. Ποιο τυχαια παιχνιδια δεν γινετε. φουλ τρολλια και dc... Έχω χάσει 250σρ αλλα και οσα παιχνιδια κερδισα απλα δεν υπηρχε περιπτωση οι άλλοι να κάνουν κάτι γιαυτο. Το matchmaking αποφασίζει ποιος κερδίζει. Αν δεν ειναι πρίν τις 10μμ δεν αξίζει να μπείς κομπ. παιζω και σολο βέβαια, δεν ξερω γιατι το κάνω αυτο ισως ειμαι μαζοχα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=znEHH68unzA
KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 θυμαμαι παλια εναν που μου εκανε αναλυση γιατι η Mercy ειναι αχρηστη και πως χρειαζεται mobility buff, και μου ειχε φερει ως παραδειγμα οτι ο Genji πηγαινει σε δυσκολα προσβασιμα σημεια αλλα η Mercy δεν μπορει να τον ακολουθησει. του απαντησα οτι δεν πειραζει, ειναι στην κριση του healer ποιος εχει προτεραιοτητα να παρει heal, και αν δεν μπορει να φτασει τον ninja που χοροπηδαει οπου γουσταρει, απλως θα εστιασει στους κοντινους του στοχους οι οποιοι συνηθως ειναι και διπλα απο το payload. ξεκνιησε επι 10 λεπτα να μου εξηγει οτι ειμαι λαθος, οτι προτεραιοτητα εχει ο Genji απο οτι ο Reinhard,οτι ειναι σημαντικο να εχει heal οταν κανει ult για να κανει wipe out την αντιπαλη ομαδα, ktl. τον εκανα mute στο τελος.
sistah Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλα ειναι γνωστο meme οτι ο genji και 1HP να του λειπει, θα σπαμαρει "I need healing". Εαν θελει heal ας γυρισει πισω. Το ιδιο και ο Winston. Heal θα παρουν ολοι, με προτεραιοτητα τα τανκς και οποιος αλλος δεν κοιμαται ορθιος.
KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 επαιξα λιγο PTR, ωραια η Orisa αν και νομιζω οτι θελει λιγο buff το health της, πεφτει πολυ ευκολα. Δεν θα αντικαταστησει τον Rein, αλλα σαν δευτερο τανκ ειναι καλη. καλες οι αλλαγες της Sombra, ειναι πιο γρηγορη στο παιξιμο της και το νεο feature με τα medkits κανει δουλεια, πλεον πανε και τα χρησιμοποιουν. δεν ειμαι σιγουρος για το πρασινο χρωμα ομως. αλλα χρειαζεται και το damage buff. φοβαμαι οτ το οrb buff του Zen θα γινει χειροτερο απο τα one shot kills της Widow. ο Zen σκοτωνε αβερτα με το να καθεται ακινητος πισω απο ολους κια να πεταει το mega orb μολις εμφανιζοταν καποιος απο την εισοδο. βλεπω να τρωει nerf.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 οτι προτεραιοτητα εχει ο Genji απο οτι ο Reinhard,οτι ειναι σημαντικο να εχει heal οταν κανει ult για να κανει wipe out την αντιπαλη ομαδα, ktl. Ο Genji όταν κάνει ult, θέλει υποστήριξή από την ομάδα του, βοηθάει και το heal αλλά long range, καλύτερα Zarya bubble. Πολλές φορές να κάνω Ult και να κάθονται πίσω αρκετοί, νομίζοντας ότι "οκ, game's done" αντί να σπρώξουν όσο ο Genji είναι το main focus για την αντίπαλη ομάδα. Pocket Mercy να ακολουθεί τον Genji την ώρα που ορμάει είναι suicide. Or at least, it should be, if people know where to aim. Edit: twitter.com/ririFM/status/841473427533778945 1
Silverage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Όταν δίνει πόνο με την ulti o Genji μόνο ο Zen μπορέί να του ρίξει ένα orb για heal. Mercy είχα δοκιμάσει να κάνω damage boost έναν και είναι πολύ δύσκολο γιατί σου φεύγει συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις