Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορι δεν κρατηθηκα :P περα απο την πλακα, υπαρχουν φασεις που οταν βλεπω leaver σε online game γενικα, ευχομαι την ιδια ωρα να πλακωσει ενας αραπης σπιτι του με τον βουρδουλα στο χερι :@

Γιατι πρεπει να ειναι αραπης αν αυτο που θα χρησιμοποιήσει ειναι ο βουρδουλας? ^^

Εκτος αν εννοεις οτι απλα θα κραταει τον βουρδουλα στο χερι :P

• Like 1
Δημοσ.

http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/atomsk-2628

εμένα είτε μου άνοιξε το κολ**ρυπίδι ..είτε επιτέλους μετά απο 100ώρες gameplay στη widow έχω γίνει αρκετά καλός στο ρόλο μου σαν sniper. Κάτι τέτοια μου κάνει το παιχνίδι και δε μπορώ να το παρατήσω... :eek:

να σημείωσω πως έχω φάει άπειρο βρισίδι παρ'ολα αυτά (competitive) και πλέον το squelch chat είναι default σε κάθε ranked game.

Δημοσ.

Χθες εχασα 2 παιχνίδια που ηταν σαν να βλεπεις σιλβερ να παιζουν με μαστερ. Η ομαδα μου δεν ξερω πραγματικα πως ειναι στο 2800. Μιλαμε τετοια συναντηση δεν εχει ξαναγινει. Το παρατησα και τους κοιταγα να πεθαινουν.

Προχθες μου χαλαει ενα στρικ ενας που εκανε θροου επειδη του την ειπε καποιος στο αττακ. Συγκεκριμένα λεει "ο σ76 μας ειναι γτπ". Στην αμυνα κανεο θροου αφου βριζει οτι του την ειπε ο αλλος και τετοια. Τελειώνει το παιχνίδι και λεει να μην ξαναπειτε "η ανα ειναι γτπ". Μειναμε μαλακες... Ο σ76 δεν ηταν καν στο τσατ. Παρακουσε και εκανε θροου αλλα ουτε εμεις το καταλαβαμε οτι δεν ηταν αυτος ο σ76. Χαχαχαχα

Δημοσ.

Προχθες μου χαλαει ενα στρικ ενας που εκανε θροου επειδη του την ειπε καποιος στο αττακ. Συγκεκριμένα λεει "ο σ76 μας ειναι γτπ". Στην αμυνα κανεο θροου αφου βριζει οτι του την ειπε ο αλλος και τετοια. Τελειώνει το παιχνίδι και λεει να μην ξαναπειτε "η ανα ειναι γτπ". Μειναμε μαλακες... Ο σ76 δεν ηταν καν στο τσατ. Παρακουσε και εκανε θροου αλλα ουτε εμεις το καταλαβαμε οτι δεν ηταν αυτος ο σ76. Χαχαχαχα

maxresdefault.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Χτες έγινε το πιο άκυρο σκηνικό που είδα ποτέ σε παιχνίδι.. σίγουρα στο overwatch.

Είμαι στα Placement έχω πάρει DVA - Lijiang tower. Full ομάδες και από τις 2 μεριές, πραγματικά tryhardarw τέρμα με 3 Gold και να παίρνω την νίκη από τα control point και τις 2 φορές με τους αντίπαλους να έχουν φτάσει στο 99% λόγω ulti της D.V.A

Είχαμε ένα τύπο στην ομάδα μας που είχε πάρει Rein και έναν που είχε πάρει Junkrat. 

Ξεκίνάει ο πρώτος γύρος, γράφει ο Rein 2-3 φορές "No Junkrat". Από την άλλη υπήρχε junkrat και μας έσκιζε κιόλας. Anyway κερδίζουμε 1-0 με τους άλλους 99% και είχα λιώσει όπως είπα

Ξεκίνάει ο δεύτερος γύρος, γράφει ο Rein 2-3 φορές πάλι  "No Junkrat". Πάλι το λιώνω πάλι τα ίδια πάλι κερδίζουμε με τους άλλους 99%. 2-0

Ξεκινάει ο τρίτος γύρος λέει ο Rein "I told you no Junkrat I go AFK" και φεύγει. 

Είναι η πρώτη φορά που ευχήθηκα άτομο να πεθάνει IRL λόγω ενός game. 

• Like 1
Δημοσ.

Οnly sad reactions pls :P

Εγω χθες ξεκιναω symetra σε def (route 66),φτανουν κανα μετρο μακρια απ το τελος,ακουω απειρο κραξιμο απο ενα σκουπιδι mccree(σημειωτέον οτι μας βιαζε μια pharah),τον βριζω που δεν καταλαβαινει οτι φταιει αυτος που δεν μπορει να πετυχει τπτ,δεν κανει focus εκει που πρεπει και φταιει το dps,γυρίζω σε s76 και κανουμε def το τελευταιο μετρο για 5+ λεπτα,ενω αυτος το γυριζει σε symetra για να μου αποδειξει οτι δε φταιει το dps.(και τελικα καθοταν afk)

Ξεκιναμε attack,παιζω s76,και αυτος παιζει παλι symetra,τρολαροντας και afk.Ολο το team να τον παρακαλαει να παιξει οτιδηποτε αλλο,και εγω να τους λεω να μην ασχολουνται με το παιδακι και ας το παρουμε 5v6.

Τελικα καταφερνουμε να παρουμε το game 5v6,εγω καρτελα με 4 golds και εριξα ΤΟΣΟ FLAME μετα την ληξη που αθροιστικα παιζει να ήταν ισάξιο με όσα θα ακουγες σε ενα ματς τοπικου,ερασιτεχνικου αγώνα ποδοσφαιρου που κρινει το πρωταθλημα.

Totally worth it.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα να κανω μερικα placement νωρις το πρωι 830, οτι να ναι, εντελως χαζα teams αλλα παρ ολα αυτα καταφερα 4 wins-1 draw / 5 games, 

ειχα να παιξω αρκετο καιρο 2μηνο σιγουρα, ο Ζεν μου φανηκε το δυνατοτερο supp, μιας και αυτος ειναι ο αγαπημενος μου ρολος και παιζω περισσοτερο, Ana επισης, μετα ολοι οι αλλοι

Nerf roadhog δε παρατηρησα tbh, hook-one shot οπως παντα, δε ξερω τι αλλαξε 

Δημοσ.

Χτες έγινε το πιο άκυρο σκηνικό που είδα ποτέ σε παιχνίδι.. σίγουρα στο overwatch.

Είμαι στα Placement έχω πάρει DVA - Lijiang tower. Full ομάδες και από τις 2 μεριές, πραγματικά tryhardarw τέρμα με 3 Gold και να παίρνω την νίκη από τα control point και τις 2 φορές με τους αντίπαλους να έχουν φτάσει στο 99% λόγω ulti της D.V.A

Είχαμε ένα τύπο στην ομάδα μας που είχε πάρει Rein και έναν που είχε πάρει Junkrat. 

Ξεκίνάει ο πρώτος γύρος, γράφει ο Rein 2-3 φορές "No Junkrat". Από την άλλη υπήρχε junkrat και μας έσκιζε κιόλας. Anyway κερδίζουμε 1-0 με τους άλλους 99% και είχα λιώσει όπως είπα

Ξεκίνάει ο δεύτερος γύρος, γράφει ο Rein 2-3 φορές πάλι  "No Junkrat". Πάλι το λιώνω πάλι τα ίδια πάλι κερδίζουμε με τους άλλους 99%. 2-0

Ξεκινάει ο τρίτος γύρος λέει ο Rein "I told you no Junkrat I go AFK" και φεύγει. 

Είναι η πρώτη φορά που ευχήθηκα άτομο να πεθάνει IRL λόγω ενός game. 

troll ηταν. θα εφευγε ουτως η αλλως.

Δημοσ.

Ναι αλλά φεύγουν όταν κερδίζεις. Έτσι την έπαθα και εγω με έναν επειδή τον έβρισε ένας άλλος και μετά έπαιρνε Mei και μας έκλεινε μέσα.

Δημοσ.

troll ηταν. θα εφευγε ουτως η αλλως.

Ίσως ναι αλλά όχι σίγουρα. Δεν έκανε κάποια άλλη συζήτηση εκτός από αυτό που έλεγε και επίσης έκανε και fill το tank που έλλειπε. Δεν έκανε άλλο trolling με κωλοpicks κτλ. Επίσης έπαιζε αρκετά για να κερδίσουμε. Επίσης στο πρώτο game από το οποίο δημιουργήθηκε το team ήταν μέσα και τους πατήσαμε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχα μόνο μία φορά λέει ευχηθηκε σε κάποιον να πεθάνει!!!!!! Noob

Επεξ/σία από Raikkonen86
Δημοσ.

Χαχαχα μόνο μία φορά λέει ευχηθηκε σε κάποιον να πεθάνει!!!!!! Noob

που εισαι ρε zup? αντε και εχω φτιαξει μια καλη ομαδιτσα να ανεβουμε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...