Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Mercy είναι το μονο support που το μονο που μπορεί να κανει ειναι heal και res. Survivability 0. Αντί πχ να την κάνουν ενα καλο buff στο dmg του pistolνα μπορεί να γλυτώσει σε κάποιες περιπτώσεις απο κανα soldier η genji πανε και μου την κανουν invulnerable για το 1 δευτερόλεπτο που θα κάνει res ενώ στο υπόλοιπο ματς πεθαίνει απευθείας αν ο winston κλασει σε συγκεκριμένη κατεύθυνση...

Δεν ειναι ο ρολος την να μπορει να κανει ζημια,η Αννα και ο Zenyatta πχ ειναι μικτοι χαρακτηρες που μπορουν να κανουν heal αλλα και να ειναι χρησιμοι κανοντας ζημια μονοι τους αντιθετα η Mercy ειναι ενας αμιγως healer,αν καναν αυταν που λες θα πηγαιναν να αλλαξουν λιγο τον ρολο της κατι που δεν θελουν κα κανουν σε γενικες γραμμες.

Οπως και σε αλλες περιπτωσεις οτι αλλαγες γινονται με nerf/buff γινονται χωρις να αλλαξουν τη φυσιογνωμια και το ρολο του χαρακτηρα πχ Sombra που γινονται αλλαγες στις ικανοτητες της χωρις να πειταξουν το οπλο της,Symmetra που παλει γιναν μεγαλες αλλαγες στις ικανοτητες της χωρις να προστεθει καποιο heal που ζητουσαν καποιοι για να μοιαζει πιο πολυ με αλλους support characters

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ο ρολος την να μπορει να κανει ζημια,η Αννα και ο Zenyatta πχ ειναι μικτοι χαρακτηρες που μπορουν να κανουν heal αλλα και να ειναι χρησιμοι κανοντας ζημια μονοι τους αντιθετα η Mercy ειναι ενας αμιγως healer,αν καναν αυταν που λες θα πηγαιναν να αλλαξουν λιγο τον ρολο της κατι που δεν θελουν κα κανουν σε γενικες γραμμες.

Οπως και σε αλλες περιπτωσεις οτι αλλαγες γινονται με nerf/buff γινονται χωρις να αλλαξουν τη φυσιογνωμια και το ρολο του χαρακτηρα πχ Sombra που γινονται αλλαγες στις ικανοτητες της χωρις να πειταξουν το οπλο της,Symmetra που παλει γιναν μεγαλες αλλαγες στις ικανοτητες της χωρις να προστεθει καποιο heal που ζητουσαν καποιοι για να μοιαζει πιο πολυ με αλλους support characters

Αν η Mercy ηταν αμιγως healer δεν θα ειχε το Pistol. 

Επισης εγω δεν ειπα να της αλλαξουν τον ρολο, εγω εχω ενσταση στο οτι ειναι καταδικασμενη να πεθανει μολις χαθει το τανκ που κανει heal η 1-2 ατομα απο την ομαδα. Δεν εχει κανενα απολυτως τροπο να γλυτωσει απο το οτιδηποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Αν η Mercy ηταν αμιγως healer δεν θα ειχε το Pistol. 

Επισης εγω δεν ειπα να της αλλαξουν τον ρολο, εγω εχω ενσταση στο οτι ειναι καταδικασμενη να πεθανει μολις χαθει το τανκ που κανει heal η 1-2 ατομα απο την ομαδα. Δεν εχει κανενα απολυτως τροπο να γλυτωσει απο το οτιδηποτε...

Οπως λες και εσυ ο ιδιος ειναι λιγο πολυ καταδικασμενη να πεθανει παροτι εχει πιστολι γιατι ειναι υποτυπωδης η υπαρξη του,ολο το kit ειναι σχεδιασμενο για να υποστηριζει αλλους χαρακτηρες και να ειναι η ιδια πολυ ευθραυστη,αν αποκτησει ικανοτηες για 1ν1 τοτε θα τροποποιηθει ο ρολος της και η φιλοσοφια του χαρακτηρα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη η άνα ειναι το μονο χιλ που δεν κάνει regenerate απλα δεν υπάρχει καμία περίπτωση πλεον να κάνει solo heal. Ριπ ανα, δεν βρίσκω λογο να την πάρεις πλεον. ζεν ftw

• Moderators
Δημοσ.

Οπως λες και εσυ ο ιδιος ειναι λιγο πολυ καταδικασμενη να πεθανει παροτι εχει πιστολι γιατι ειναι υποτυπωδης η υπαρξη του

Μην το υποτιμάτε το πιστόλι της Mercy. Μπορεί να μην είναι 1 vs 1 fighter, αλλά μπορεί να κάνει κάποιον καλά (με την άλλη έννοια), αν το κατέχει.

• Like 1
Δημοσ.

Μην το υποτιμάτε το πιστόλι της Mercy. Μπορεί να μην είναι 1 vs 1 fighter, αλλά μπορεί να κάνει κάποιον καλά (με την άλλη έννοια), αν το κατέχει.

μια χαρα οπλο ειναι. ασε που αν οντως το "τραβήξει" η μερσυ λες "οκ, αυτη το έχει ασχημα μάλλον κατσε να φευγουμε"

Δημοσ.

Πόσες φορές με έχει φάει μπαμπέσικα η Mercy ενώ πήγαινα για healthpack με 50< health. Αν δε πετύχει απανωτά headshot μπορεί να κατεβάσει και Roadhog. Δεν έχει βγει τυχαία το "battle Mercy".

Δημοσ.

Επειδη η άνα ειναι το μονο χιλ που δεν κάνει regenerate απλα δεν υπάρχει καμία περίπτωση πλεον να κάνει solo heal. Ριπ ανα, δεν βρίσκω λογο να την πάρεις πλεον. ζεν ftw

Εγώ νομίζω ότι δεν τις αλλαγές στο grenade δεν θα τις βγαλουν live η θα τα ανεβάσουν πάλι πχ 70 heal-40 dmg.

Ο zen είναι όντως πολύ δυνατός. Εχω κάνει απίστευτα ματς με ζεν σε φαση να εχω gold στα παντα στο τελος. Η αλήθεια είναι όμως ότι γίνεται αρκετά σπανια pick, τουλάχιστον αυτά που βλέπω εγω ολα τα ματς έχουν 100% ανα και μετα λουσιο, mercy symmetra ( στα αναλογα μαπς) και τελευταίος ζεν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...