Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τους εχει πιασει με την ανα????

Μιλαμε για extreme nerf οχι αστεια...

Πραγματικα στην blizzard εχουν τρελαθει στο χρημα και δεν ξερουν τι κανουν πλεον...

O junk δηλαδη θα πεφτει μεσα στην αντιπαλη ομαδα, θα ανοιγει Ult, το κανει trigger απευθειας τους παιρνει ολους και ζει κιολας...

Στο μεταξυ τα custom matches πλεον εδω και δυο μερες εχουν χασει καθε ενδιαφερον, 60% ειναι afk exp servers, 30% ειναι 500% everything και ενα 10% ειναι ουσιαστικα που εχουν κανα καλο rule set... Ερχονται και εκει αλλαγες, ειδικα τα afk farm servers θα τα εξαφανισει η blizzard.

Δημοσ.

Η blizzard παντα extreme nerfs εκανε, παει καπως ετσι:

op char>>nerf to the ground>>slight buff>>>>slight buff 

μεχρι να ειναι σχετικα playable αλλα ποτε οπως ηταν πριν.

Δημοσ.

επιτελους, καποιες σοβαρες αλλαγες. 

Η blizzard παντα extreme nerfs εκανε, παει καπως ετσι:

op char>>nerf to the ground>>slight buff>>>>slight buff 

μεχρι να ειναι σχετικα playable αλλα ποτε οπως ηταν πριν.

large.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί: προσπαθούν να ισοβαθμίσουν το pick rate μεταξύ της κάθε κλάσης. Αυτό καθορίζει διαρκώς όλα τα nerfs/buffs. Αυτή τη στιγμή η Ana γίνεται pick διαρκώς από τους healers, γι' αυτό τη nerfάρουν, για να ξαναμπούν κι οι άλλοι healers στο παιχνίδι.

Έλεος με το διαρκές κράξιμο τύπου "όλα λάθος τα κάνει η Blizzard κλπ". Καταντά βαρετό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι να ισοβαθμισουμε τα picks στους healers αλλα οχι και 50% nerf στο healing του grenade... Η ανα αν εξαιρέσεις λίγο το dmg του sniper που όντως είναι αρκετό, είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται τπτ άλλο ουτε buff αλλα ούτε και nerf.

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως ετσι, παιζει ρολο και το balancing του παιχνιδιου. η Mercy ειναι 5η στην επιλογη σε ολα τα heroes/modes. δεν νερφαρουν την Ana για να ανεβασουν την Mercy και τους αλλους healers, αλλα κυριως επειδη το skillset της παραειναι δυνατο. εδω μπορει μονη της να φαει ολοκληρο τανκ. ανερξαρτητως του pick rate, το νερφ χρειαζοταν ουτως η αλλως.

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως ετσι, παιζει ρολο και το balancing του παιχνιδιου. η Mercy ειναι 5η στην επιλογη σε ολα τα heroes/modes. δεν νερφαρουν την Ana για να ανεβασουν την Mercy και τους αλλους healers, αλλα κυριως επειδη το skillset της παραειναι δυνατο. εδω μπορει μονη της να φαει ολοκληρο τανκ. ανερξαρτητως του pick rate, το νερφ χρειαζοταν ουτως η αλλως.

Η Mercy είναι το μονο support που το μονο που μπορεί να κανει ειναι heal και res. Survivability 0. Αντί πχ να την κάνουν ενα καλο buff στο dmg του pistolνα μπορεί να γλυτώσει σε κάποιες περιπτώσεις απο κανα soldier η genji πανε και μου την κανουν invulnerable για το 1 δευτερόλεπτο που θα κάνει res ενώ στο υπόλοιπο ματς πεθαίνει απευθείας αν ο winston κλασει σε συγκεκριμένη κατεύθυνση...

Αυτά μιας και την ανέφερες γιατί της τα εχω μαζεμένα και αυτής!

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραία νέα!

Μειώνουν το cooldown του translocator της Sombra που όταν το χρησιμοποιούσες καθόσουν μετά σαν μαλάκας μισή ώρα μέχρι να ξαναγίνει διαθέσιμο.

Η ασπίδα του Winston επιτέλους ξεκινάει το cd της όταν την ρίχνεις κάτω όπως σε όλους.

Ο Zen μπορεί να ρίχνει discord μέσα απο ασπίδες, αν πάει ο άλλος να κάνει flank μπορείς να ρίξεις discord να τον βοηθήσεις.

Για την Ana συμφωνώ με όλα εκτός απο το grenade που νομίζω δεν χρειαζόταν.

• Like 3
Δημοσ.

φτιαξανε και τα περισσοτερα bugs του translocation με το τελευταιο patch. απο τοτε δεν μου εχει ξανατυχει να με κανει teleport στο ιδιο σημειο.

τωρα αν μειωσουν λιγο το bullet spread και το stealth/hacking delay θα ειναι τελεια.

Δημοσ.

Το bullet spread οντως θελει λιγο μαζεμα... Καμια φορα για τεστ βαραω το πατωμα στα δυο μετρα και οι σφαιρες απλωνονται σε ολη την περιοχη...

Τωρα το delay μεταξυ stealth και hack Νμζ καλα ειναι, θα γινει πολυ Op μετα ( κατα την γνωμη μου φυσικα).

Btw κατι που δεν ειπαμε, μειωσαν το mag της Orisa στις 150 σφαιρες απο 200 και +15% χρονος για Ultimate... Η ult οντως εβγαινε γρηγορα αλλα το μag για μενα κακαως το καναν ποιο μικρο. Τωρα θα πρεπει να κανεις ποιο συχνα reload το οποιο κραταει 3 δευτερολεπτα... Η orisa παντως εμενα μου αρεσει, ειναι συνδιασμος τανκ/support λογο της Ult. Κατευθειαν στην meta με το που βγει στο live. Φανταστειτε τωρα ομαδες με Rein, Orisa, Bastion, Ana, Zharya και οποιοδηποτε αλλο support... O Βastion θα βαραει πισω απο 3χιλιαρικα shields. H ακομα καλυτερα βαζεις μπροστα rein πισω βαζει η orisa το barrier και ουτε flank να μπορεις να κανεις :-D :-D :-D .

Αυτα που λεω τα εχω δοκιμασει στο Ptr επυτιχιμενα 8/10 περιπτωσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...