Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ, σήμερα δεν είναι καλή μέρα για competitive. Ενώ είμαι φρέσκος και παίζω καλά π.χ. στα 2 ματσάκια που έπαιζα soldier είχα 62% και 57% accuracy με 30k gold damage, οι υπόλοιποι δεν πολυνοιώθουν. Είχα κάτι άκυρους junkrat και κάτι οτι νά'ναι Rein στα 3 placement που έπαιξα και τελικά τα έχασα όλα αλλά γιατί όποτε τελικά κατάφερναν και με σκοτώναν οι υπόλοιποι πέφτανε κατευθείαν σαν τις μύγες. Βαρέθηκα όμως να παίζω Rein στο competitive.

Κάτι άλλο είναι οτι απ'οτι φαίνεται πάλι το σύστημα τους θα με βγάλει με ~2200 SR γιατί με έβαζε να παίζω με gold με αυτό το SR και θα πρέπει να πάω πάλι 2700-2800 ελπίζω 3000.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θελει λιγο buff ακομα ο roadhog, να κανει kill και με το heal που εχει.Την ιδια ωρα που ο winston θελει μιση ωρα να κανει kill, και αν δεν εχει healer εχει παει ακλαυτος.Καλα για το objective παιζουν 1-2 και οι αλλοι βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.Πηραμε το objecitve 2 ατομα και ειχαμε να αντιμετωπισουμε 6.Λιγα ειναι τα παιχνιδια που τελειωνουν ντερμπυ,στα πιο πολλα παιζει μονο η μια ομαδα.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπον παιδια το πηρα με paysafe απο το instant gaming την origins edition στα 36.9€.Ο κωδικος βγηκε αμεσως σε φωτο δουλευε και ολα κομπλε οποτε καποιος που ενδιαφερεται σε αυτο το σιτε δουλευει η paysafe...καλη μου αρχη

• Like 3
Δημοσ.

Θελει λιγο buff ακομα ο roadhog, να κανει kill και με το heal που εχει.Την ιδια ωρα που ο winston θελει μιση ωρα να κανει kill, και αν δεν εχει healer εχει παει ακλαυτος.Καλα για το objective παιζουν 1-2 και οι αλλοι βαρανε στο γαμο του καραγκιοζη.Πηραμε το objecitve 2 ατομα και ειχαμε να αντιμετωπισουμε 6.Λιγα ειναι τα παιχνιδια που τελειωνουν ντερμπυ,στα πιο πολλα παιζει μονο η μια ομαδα.

Φαντάσου να σκότωνε όπως ο road,με το τρελο mobility που έχει.

Insta pick.

Ποτέ δεν ηταν σκοπος του να σκοτώνει.

Βουτάει,ενοχλει,βγαινει,γεμιζει το ulti του(που γεμιζει ΠΟΛΥ γρηγορα),παιζει ulti,ενοχλει,κάνει χώρο-->profit

• Like 1
Δημοσ.

Ιδρωτας σημερα ολα τα match που επαιξα...

Κυριολεκτικα ιδρωτας. Αλλα καταφερα και το ανεβασα λιγο απο 2000 σε 2187... 

Ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι... 

Ο Bastion χρειαζεται nerf αμεσα... Δεν ειναι δυνατον να μπορει να επιζησει απο ult genji κανοντας απλα το heal του ( σε turret mode ηταν)... Να βλεπεις ενα genji πανω στο bastion να τον βαραει και ο bastion να κανει heal ανετος... 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι αληθεια αυτο. Ειναι κλειστα τα σχολεια και το παιχνιδι γεμιζει μικρους που δεν το κατεχουν και δεν μιλανε και αγγλικα.

Δημοσ.

Ναι ενας απο τους λογους, και σε ολα τα παιχνιδια γενικα βλεπε hots,

καλο θα ητανε να μη παιζετε comp ειδικα placement, μακρια

Δημοσ.

σωστα αλλα παραδοξως εχτες ειχα φοβερο σερι νικων, ειμαι στα 1700 τωρα. βρηκα και δυο ακομη ελληνες και παιζουμε μαζι.

και επιτελους, εχτες ειχα και το πρωτο δυνατο, αμφιρροπο παιχνιδι μετα απο πολυ καιρο, ειδικα το overtime ηταν απιστευτο, αφου δινανε συγχαρητηρια και οι δυο ομαδες μεταξυ τους στο τελος. δεν μπορουν ολα τα παιχνιδια να ειναι ετσι;

ξαναβαζω και το tag μου για οποιον αλλο θελει να παιξουμε μαζι comp KilliK#2286. καντε whisper πρωτα για να ξερω οτι ειστε απο ινσομνια.

λοιπον παιδια το πηρα με paysafe απο το instant gaming την origins edition στα 36.9€.Ο κωδικος βγηκε αμεσως σε φωτο δουλευε και ολα κομπλε οποτε καποιος που ενδιαφερεται σε αυτο το σιτε δουλευει η paysafe...καλη μου αρχη

Jeff approves. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...