Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 50% θα φαει νερφ, δεν υπαρχει περιπτωση, ενα 30% θα το κανουν οπως ειναι και στα υπολοιπα damage boosters.

υποψιαζομαι οτι θελουν να στρεψουν το meta προς τα barriers, ωστε να γινουν πιο χρησιμα τα barrier counters οπως junkrat και sombra. δεν προκειται να συμβει αυτο. oχι μονο η sombra ειναι underpowered αλλα και τα υπολοιπα dps δεν αρκουν για να ριξουν τα barriers,tanks,healers combo. εδω δεν μπορουσαν να ριξουν το tri-tank combo.

επισης αυτο το 35% buff στον Bastion. δεν μπορω να το καταλαβω. ηδη το νουμερο φαινοταν υπερβολικο στα χαρτια και αποδειξη το γρηγορο νερφ του στο 20%. δεν κανουν internal test οι ιδιοι? δεν κανουν ΑΙ εξοιμειωση για να ελεγξουν ποσο γρηγορα/αργα σκοτωνεται; ετσι σκεφτονται ενα νουμερο και το πετανε;

ανησυχω γιατι αρχιζουν να μου θυμιζουν την ομαδα του πιτσαδορου με αυτα που κανουν τον τελευταιο καιρο...

Δημοσ.

το 50% θα φαει νερφ, δεν υπαρχει περιπτωση, ενα 30% θα το κανουν οπως ειναι και στα υπολοιπα damage boosters.

υποψιαζομαι οτι θελουν να στρεψουν το meta προς τα barriers, ωστε να γινουν πιο χρησιμα τα barrier counters οπως junkrat και sombra. δεν προκειται να συμβει αυτο. oχι μονο η sombra ειναι underpowered αλλα και τα υπολοιπα dps δεν αρκουν για να ριξουν τα barriers,tanks,healers combo. εδω δεν μπορουσαν να ριξουν το tri-tank combo.

επισης αυτο το 35% buff στον Bastion. δεν μπορω να το καταλαβω. ηδη το νουμερο φαινοταν υπερβολικο στα χαρτια και αποδειξη το γρηγορο νερφ του στο 20%. δεν κανουν internal test οι ιδιοι? δεν κανουν ΑΙ εξοιμειωση για να ελεγξουν ποσο γρηγορα/αργα σκοτωνεται; ετσι σκεφτονται ενα νουμερο και το πετανε;

ανησυχω γιατι αρχιζουν να μου θυμιζουν την ομαδα του πιτσαδορου με αυτα που κανουν τον τελευταιο καιρο...

ρε πλάκα κάνεις κάθε φορά τα ίδια κάνουν. Δες τη σομπρα που ηταν αχρηστη απο το πτρ, το χογκ 2 φορές op στο ptr και μετά ο μπαστιον. Δεν χρειάζετε καν να μπεις στο πτρ. Διαβάζεις τον χαρακτηρα στα χαρτια και γελάς. Το πετάνε στο λαιβ για κάποιο λόγο που μονο αυτοι ξέρουν και το αφήνουν μέχρι να μας σπάσει τα @@. Η μέι που έβγαζε ουλτι καθε 40 δεύτερα πόσο καιρό έμεινε έτσι? Η συμμέτρα που ακόμα κάνει αποσύνδεση στα 10 μέτρα αντι 7? 

• Like 2
Δημοσ.

δεν ξερω, τωρα μολις γινεται ενας ψιλοχαμος στο φορουμ του OW, με ενα σχολιο που εκανε ο Geoff Goodman οτι ο ρολος της DVA δεν ειναι αυτος του diver/disruptive tank, και πως θα ετοιμασουν αλλον ηρωα στο μελλον για αυτο τον ρολο.

το οποιο αντιφασκει τελειως τις δηλωσεις του Kaplan οτι ειναι disruptive tank, το ξαναειπε μαλιστα και στο βιντεο της Orisa.

απο οτι διαβαζω, ο Goodman ειναι υπευθυνος για την κατηγορια των tanks, οποτε υπαρχει σιγουρα μια διαφωνια αναμεσα στον hero designer και τον designer director για τον ρολο της DVA. 

Δημοσ.

δεν ξερω, τωρα μολις γινεται ενας ψιλοχαμος στο φορουμ του OW, με ενα σχολιο που εκανε ο Geoff Goodman οτι ο ρολος της DVA δεν ειναι αυτος του diver/disruptive tank, και πως θα ετοιμασουν αλλον ηρωα στο μελλον για αυτο τον ρολο.

το οποιο αντιφασκει τελειως τις δηλωσεις του Kaplan οτι ειναι disruptive tank, το ξαναειπε μαλιστα και στο βιντεο της Orisa.

απο οτι διαβαζω, ο Goodman ειναι υπευθυνος για την κατηγορια των tanks, οποτε υπαρχει σιγουρα μια διαφωνια αναμεσα στον hero designer και τον designer director για τον ρολο της DVA. 

μια χαρα ειναι η dva αν δεν την βγάζει απο το μεκ ο χογκ για πλακα και αν δεν την λιώνει ο μπαστιον. αν και εγω θα την έβαζα 300-300 πριν την κατεβάσω 200-400 κατευθειαν. Ίσως πρεπει να ρίξουν ενα σεκ το πεταγμα να προλαβαινει να φυγει η καημένη γιατι οι δπσ με αυτοματα της κάνουν πλακα

Δημοσ.

Τι καπνιζει η blizzard με τον bastion θα μου εξηγήσει κανεις και μενα?Εχω σιχαθει να τον βλεπω σε attack/defense παντου

Δημοσ.

Μάλλον στην Blizzcon θα δείξουν τον Doomfist και πιθανόν να σκάσει και ο Terey Crews αν τελικά κάνει την φωνή του. Ελπίζω φέτος να πάω να δώ απο κοντά.

ναι αν το κανουν αυτο θα ειναι καταπληκτικο. κανανε κατι παρομοιο στην τελευταια Blizz, οταν παρουσιασανε σαν εκπληξη την voice actress της Sombra.

Δημοσ.

Να έχεις loose streak .. νε πετυχαίνεις καλή ομάδα που να κάνεις cap το πρώτο point αμέσως ... και να γίνεται cancel το match λόγω leaver ... αξία ανεκτίμητη

• Like 1
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω ξερετε αν το instant gaming δεχεται paysafe για αγορα αυτον τον καιρο μην κανω καμια βλακεια και παρω τις paysafe και δεν παρω το παιχνιδι.sorry αν ειμαι offtopic

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω ξερετε αν το instant gaming δεχεται paysafe για αγορα αυτον τον καιρο μην κανω καμια βλακεια και παρω τις paysafe και δεν παρω το παιχνιδι.sorry αν ειμαι offtopic

Αγαπητε, στην προηγουμενη σελιδα σου απαντησανε τα παιδια. Επιπλεον, με μια δοκιμη στο instant gaming θα σου ειχε λυθει η απορια.

€ 36.90 βγαινει με το 1ε fee.....

Εdit: Aλλο αν δεχεται paysafe, αλλο αν περναει η ελληνικη paysafe.

Δημοσ.

ναι οκ καταλαβαινω τον διαχωρισμο την επιλογη την εχω δει και γω αλλα αμα και στο g2a τοτε πηρα κατι paysafe και δεν τις δεχτηκε τελευταια στιγμη οταν τις εβαλα...αδερφε η λιστα στο σιτε της paysafe δεν ειναι πληρης πχ δεν εχει το kinguin που περνει ελληνικες paysafe αυτον τον καιρο.

Δημοσ.

Εεε αν δεν τα έχει το ίδιο το site της paysafe σωστά τότε τί να πώ;

Γιατί δεν αγοράζεις με κάρτα/paypal;

ναι αν το κανουν αυτο θα ειναι καταπληκτικο. κανανε κατι παρομοιο στην τελευταια Blizz, οταν παρουσιασανε σαν εκπληξη την voice actress της Sombra.

Ε ναι, έτσι πιστεύω, θα κρατήσουν το χαρακτήρα για την blizzcon για να γίνει τζέρτζελο.

Δημοσ.

αμα ειχα δεν θα κολλησει τοσο πολυ να το παρω με paysafe.θα το δοκιμασω και θα σας πω παιδια το πολυ πολυ θα το παρω απο kinguin αμα δεν δουλεψει σε αυτους.(απλα παει 40.31€ και πρεπει να παρω αλλη μια 5αρα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...