Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Λογικα απο Απριλιο αν θα εχουμε τιποτα νεα για νεο ηρωα και κλασσικα μετα σε Blizzcon
Silverage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μάλλον στην Blizzcon θα δείξουν τον Doomfist και πιθανόν να σκάσει και ο Terey Crews αν τελικά κάνει την φωνή του. Ελπίζω φέτος να πάω να δώ απο κοντά.
alex_000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγώ θα ήθελα να υπάρχει ομάδα αλλά όχι μόνο για τα placement.. Αν υπάρχει όρεξη για ομαδικά games που και που καλώς Για 10 games τζάμπα ο κοπος
joemod Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγώ θα ήθελα να υπάρχει ομάδα αλλά όχι μόνο για τα placement.. Αν υπάρχει όρεξη για ομαδικά games που και που καλώς Για 10 games τζάμπα ο κοπος Όπα. Competitive Heroes. Competitive Hearthstone. Competitive Overwatch? Στο απαγορεύω . Practice σε Heroes να κάνεις να ανέβουμε (πλάκα κάνω )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 "Now that's a balanced hero"
alex_000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όπα. Competitive Heroes. Competitive Hearthstone. Competitive Overwatch? Στο απαγορεύω . Practice σε Heroes να κάνεις να ανέβουμε (πλάκα κάνω ) Heroes κάθε μέρα μέσα είμαι εσάς ψάχνω "Now that's a balanced hero" Σαν να τρολλαρει λίγο η Blizzard και να το έκανε για να διαβάζουν την κλάψα στα forum και να γελάνε. Εμένα μου φαινόταν πολύ balanced ο bastion. Ίσως να μην πήγαινε καλά στην pro σκηνή η στα πολύ ψηλά rank
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 https://youtu.be/6RJDK6C2IMM Welp, time to shelf D.Va until this get fixed.
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγώ θα ήθελα να υπάρχει ομάδα αλλά όχι μόνο για τα placement.. Αν υπάρχει όρεξη για ομαδικά games που και που καλώς Για 10 games τζάμπα ο κοπος δεν ειναι μονο για τα placements, αλλα για ολη την σεζον. εφοσων βεβαια δεν τσακωθουμε στο τελος και το διαλυσουμε απο τις συνεχομενες ηττες...
ADHD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μεσα για τα placements, στειλτε να γινει insomnia team.
Raikkonen86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω δεν αντεξα τα εκανα τα placements. 6 νικες, 3 ηττες και μια ισοπαλια. Silver 1900 , οτι πιο αθλιο... Καλη σταδιοδρομια στους υπολοιπους, τα ξαναλεμε season 5.
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 πρωτο placement match, πρωτη ηττα. να παρακαλαω απο τον πρωτο γυρο πριν καν ξεκινησει, οτι χρειαζομαστε ενα ακομη dps, oτι το average dps της ομαδας ειναι χαμηλο. να με γραφουν κανονικα επι τεσσερις γυρους. στον τελευταιο γυρο ζηταγανε να κανω εγω switch γιατι βαρεθηκανε την γκρινια μου. στο τελος ειχαμε και leaver. και ερχεται ο αλλος και μου λεει οτι φταιω εγω επειδη δεν τους κανω carry? ρε αντε απο δω. Εγω δεν αντεξα τα εκανα τα placements. 6 νικες, 3 ηττες και μια ισοπαλια. Silver 1900 , οτι πιο αθλιο... Καλη σταδιοδρομια στους υπολοιπους, τα ξαναλεμε season 5. απο high end gold, επεσες silver? με βαση το αψεγαδιαστο ranking system, το skill σου χειροτερευει αντι να βελτιωνει, παρολο που η λογικη λεει οτι πρεπει να συμβαινει το αντιθετο, αφου περισσοτερο playtime, σημαινει μεγαλυτερη εμπειρια. αρα εγινες χειροτερος παικτης στην 4η σεζον σε σχεση με την 3η. βεβαια.
sistah Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 παρολο που η λογικη λεει οτι πρεπει να συμβαινει το αντιθετο, αφου περισσοτερο playtime, σημαινει μεγαλυτερη εμπειρια. αρα εγινες χειροτερος παικτης στην 4η σεζον σε σχεση με την 3η. βεβαια. Hint: Και 1000+lvl να εισαι, aka αρκετες ωρες playtime, αμα δεν το κατεχεις δεν πας ουτε Silver. 4
batigoal9 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Eμ δε θελατε να παιξετε με Best Mcree kai best Ana EU.
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εμεις θελουμε, ο περιορισμος στα rank gaps δεν μας αφηνει.
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν εχει σχεση αν πεσεις ρανκ, αν το αξιζεις θα ανεβεις, εγω πιστευω ειναι πιο δικαιο ετσι γτ πολλοι ειναι σε ρανκ που δεν το αξιζουνε, επισης δεν εχει τεραστια σημασια τα placement καθως blizz->soft reset στο ranking σου, λιγο πανω λιγο κατω ετσι παει παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις