KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ναι αυτο συμβαινει συχνα, και αυτο ειναι για εμενα το κυριοτερο προβλημα σε αυτο το επιπεδο. βλεπω την αντιπαλη ομαδα να ειναι τελειως ανυπαρκτη και να ανατριχιαζω στην σκεψη οτι θα μπορουσα να επαιζα μαζι τους τωρα. δεν υπηρχε περιπτωση να τους κανω carry. φανταζομαι στα πιο ψηλα επιπεδα, τα ματς θα ειναι πιο συχνα αμφιρροπα.
basilis_k6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 φανταζομαι στα πιο ψηλα επιπεδα, τα ματς θα ειναι πιο συχνα αμφιρροπα. ουτε καν. Το matchmaking υπολογίζει το win potential και όταν οποιοσδήποτε πάει να ξεφύγει απο το 50% επειδη νικάει θα του δώσει κάποιους που χάνουν να τους κουβαλήσει. Συνήθως δεν μπορείς και χάνεις. Το ίδιο και όταν χάνεις σε βάζει κάπου που θα σε κουβαλήσουν. Ενω το sr ειναι συνολικά όμοιο, στα παιχνίδια μπορείς έυκολα να διακρίνεις τον τύπου που δεν είναι για κανένα λόγο εκεί που πρέπει. Είτε ειναι για πολύ κατω ειτε για πολύ πάνω.
shadowlike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ουτε καν. Το matchmaking υπολογίζει το win potential και όταν οποιοσδήποτε πάει να ξεφύγει απο το 50% επειδη νικάει θα του δώσει κάποιους που χάνουν να τους κουβαλήσει. Συνήθως δεν μπορείς και χάνεις. Το ίδιο και όταν χάνεις σε βάζει κάπου που θα σε κουβαλήσουν. Ενω το sr ειναι συνολικά όμοιο, στα παιχνίδια μπορείς έυκολα να διακρίνεις τον τύπου που δεν είναι για κανένα λόγο εκεί που πρέπει. Είτε ειναι για πολύ κατω ειτε για πολύ πάνω. αυτό είναι ολίγον τι άκυρο αλλά και εγώ έτσι νιώθω ότι γίνεται... γενικά πρέπει να είσαι είτε πολύ τυχερός για να ανεβάσεις rank είτε να παίζεις πολλές πολέες ώρες, κατί το οποίο δεν το κάνω γιατί με το ζόρι έχω 1 ώρα την ημέρα στη διάθεση μου μέσο όρο. Το skill νομίζω πως είναι πολύ σχετικό καθώς έχω αντιμετωπίσει παίκτες με 1500+ rank απο εμένα επανειλημένα και δε ένιώσα κάποια ιδιαίτερη απειλή ή ότι είναι πιο skilled παίκτες. Anyway σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το "παρκάρω" το παιχνίδι γι'αυτόν ακριβώς το λόγο αν και κυρίως θα έλεγα πως βαρέθηκα και νιώθω πως το παιχνίδι είναι ένα ατέρμονο balancing χαρακτήρωνν και εσύ πρέπει αναγκαστικά να προσαρμόζεις το χρόνο σου και το gameplay σου γύρω απο τις αποφάσεις της blizzard προκειμένου να τα πας καλά (όχι δε θέλω να πάρω bastion για να είμαι meta, όπως δεν ήθελα ούτε soldier κλπ κλπ). Κοινώς το investment χρόνου που έχω για ένα χαρακτήρα δε θα ήθελα να πηγαίνει περίπατο κάθε μήνα επειδή γίνοντε αλλαγέ ... χμμ ίσως τελικά δεν έχω το χρόνο να αφιερώσω που χρειάζεται. Πάλι καλά που βγαίνει το tides of numenera σήμερα 1
joemod Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 αυτό είναι ολίγον τι άκυρο αλλά και εγώ έτσι νιώθω ότι γίνεται... γενικά πρέπει να είσαι είτε πολύ τυχερός για να ανεβάσεις rank είτε να παίζεις πολλές πολέες ώρες, κατί το οποίο δεν το κάνω γιατί με το ζόρι έχω 1 ώρα την ημέρα στη διάθεση μου μέσο όρο. Το skill νομίζω πως είναι πολύ σχετικό καθώς έχω αντιμετωπίσει παίκτες με 1500+ rank απο εμένα επανειλημένα και δε ένιώσα κάποια ιδιαίτερη απειλή ή ότι είναι πιο skilled παίκτες. Anyway σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το "παρκάρω" το παιχνίδι γι'αυτόν ακριβώς το λόγο αν και κυρίως θα έλεγα πως βαρέθηκα και νιώθω πως το παιχνίδι είναι ένα ατέρμονο balancing χαρακτήρωνν και εσύ πρέπει αναγκαστικά να προσαρμόζεις το χρόνο σου και το gameplay σου γύρω απο τις αποφάσεις της blizzard προκειμένου να τα πας καλά (όχι δε θέλω να πάρω bastion για να είμαι meta, όπως δεν ήθελα ούτε soldier κλπ κλπ). Κοινώς το investment χρόνου που έχω για ένα χαρακτήρα δε θα ήθελα να πηγαίνει περίπατο κάθε μήνα επειδή γίνοντε αλλαγέ ... χμμ ίσως τελικά δεν έχω το χρόνο να αφιερώσω που χρειάζεται. Πάλι καλά που βγαίνει το tides of numenera σήμερα Βασικά αν θες να παίζεις competitive ο καλύτερος αν κι ο δυσκολότερος τρόπος είναι να βρεις άλλους 5 να παίζετε μαζί. Το competitive που έπαιξα στο heroes με την ομάδα που έστησε ο alex_000 το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από κάθε άλλο competitive που έχω παίξει - που ήταν και solo queue. 1
GjokerR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 θεωρεις δεδομενο οτι οι αντιπαλοι ειναι το ιδιο χαλια με εμας. δεν ειναι ετσι. ελαφρως καλυτεροι να ειναι θα παρουν το παιχνδι οταν οι δικοι σου πεφτουν σαν τα κοτοπουλα με καθε επιθεση. δεν μπορεις να καλυψεις μονος σου 5 παικτες. ειναι αδυνατον. ξερεις ποτε γινεται πραγματικο carry? οταν οι δικοι σου κανουν μια προσπαθεια να παιξουν λιγο σοβαρα. τοτε γυρναμε και το παιχνιδι. τοτε νιωθω οτι κανω και την διαφορα. το χω ζησει αρκετες φορες και συνεβη και προχθες. το προβλημα ειναι οτι το "αρκετες φορες" δεν ειναι αρκετο για να ανεβεις απο τα χαμηλα ρανκ. Δεν υπέθεσα τίποτα, θα σου τύχουν και παλτά συμπαίκτες θα σου τύχουν και παλτά αντίπαλοι. Το παιχνίδι είναι 6v6 άρα έχεις 5 θέσεις για παλτά στην ομάδα σου και 6 στην αντίπαλη άρα σε βάθος χρόνου άμα είσαι πιο καλός απ ότι το ρανκ που σε έχει ανεβαίνεις ουτε καν. Το matchmaking υπολογίζει το win potential και όταν οποιοσδήποτε πάει να ξεφύγει απο το 50% επειδη νικάει θα του δώσει κάποιους που χάνουν να τους κουβαλήσει. Συνήθως δεν μπορείς και χάνεις. Το ίδιο και όταν χάνεις σε βάζει κάπου που θα σε κουβαλήσουν. Ενω το sr ειναι συνολικά όμοιο, στα παιχνίδια μπορείς έυκολα να διακρίνεις τον τύπου που δεν είναι για κανένα λόγο εκεί που πρέπει. Είτε ειναι για πολύ κατω ειτε για πολύ πάνω. Τα elo systems συνήθως λειτουργούν λίγο πιο απλά νικάς ανεβαίνει το ελο χάνεις πέφτει το ελο, επίσεις αν όλοι είχαν σχεδόν 50% w/l δεν θα άλλαζε πολύ ρανκ(σε σημαντικό βαθμό) σχεδόν κανένας
basilis_k6 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπέθεσα τίποτα, θα σου τύχουν και παλτά συμπαίκτες θα σου τύχουν και παλτά αντίπαλοι. Το παιχνίδι είναι 6v6 άρα έχεις 5 θέσεις για παλτά στην ομάδα σου και 6 στην αντίπαλη άρα σε βάθος χρόνου άμα είσαι πιο καλός απ ότι το ρανκ που σε έχει ανεβαίνεις Τα elo systems συνήθως λειτουργούν λίγο πιο απλά νικάς ανεβαίνει το ελο χάνεις πέφτει το ελο, επίσεις αν όλοι είχαν σχεδόν 50% w/l δεν θα άλλαζε πολύ ρανκ(σε σημαντικό βαθμό) σχεδόν κανένας ανεβαινεις και κατεβαίνεις και με 50. Δεν υπέθεσα τίποτα, θα σου τύχουν και παλτά συμπαίκτες θα σου τύχουν και παλτά αντίπαλοι. Το παιχνίδι είναι 6v6 άρα έχεις 5 θέσεις για παλτά στην ομάδα σου και 6 στην αντίπαλη άρα σε βάθος χρόνου άμα είσαι πιο καλός απ ότι το ρανκ που σε έχει ανεβαίνεις Τα elo systems συνήθως λειτουργούν λίγο πιο απλά νικάς ανεβαίνει το ελο χάνεις πέφτει το ελο, επίσεις αν όλοι είχαν σχεδόν 50% w/l δεν θα άλλαζε πολύ ρανκ(σε σημαντικό βαθμό) σχεδόν κανένας ανεβαινεις και κατεβαίνεις και με 50.
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπέθεσα τίποτα, θα σου τύχουν και παλτά συμπαίκτες θα σου τύχουν και παλτά αντίπαλοι. Το παιχνίδι είναι 6v6 άρα έχεις 5 θέσεις για παλτά στην ομάδα σου και 6 στην αντίπαλη άρα σε βάθος χρόνου άμα είσαι πιο καλός απ ότι το ρανκ που σε έχει ανεβαίνεις το σε βαθος χρονου ειναι το θεμα. τεσπα ιδωμεν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 https://youtu.be/62vG0BIzpTE Patch Notes
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ειπα να μπω να παιξω κανενα παιχνιδι μιας και λογω ps4 το ειχα ψιλο παρατησει μεχρι που ειδα τις παραπανω αλλαγες του Bastion....
Jimys2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 ΟΚ καταλαβαινω πως ο bastion ηταν ψιλοσαπιο champ, αλλα επεσε πολυ buff. Τρως headshot απο widow και προλαβαινεις να κανεις heal!!
KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 λοιπον, ξεκινησε η season 4 του competitive. καποια παιδια απο εδω θελουν να φτιαξουμε ομαδα να παιξουμε μαζι τα placements και την σεζον, οποτε οποιος ενδιαφερεται ας το αναφερει εδω για να στησουμε την ομαδα και να το οργανωσουμε. το tag μου ειναι ΚilliK#2286 οποιος αλλος θελει ας το πει. 1
shadowlike Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Killik να υποθέσω το like επειδή είπα ότι θα το παρατήσω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Θα έβγαινε και το spam-machine (moi) δεν θα το είχε ποστάρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις