GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Έχω στο laptop την intel hd 3000 με i5-2400 και 8 gb ram. Όταν είχε βγάλει το demo weekend το κατέβασα αλλά μου πέταξε error για not supported vga.... παιζει να άλλαξε κάτι απο τοτε ? Μην το πάρω και δεν μπορω να παιξω
Silverage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομίζω να παίζει με τέτοια κάρτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 https://youtu.be/bjhjTQIZlQ0 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Movie posters recreated in Overwatch
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Έχω στο laptop την intel hd 3000 με i5-2400 και 8 gb ram. Όταν είχε βγάλει το demo weekend το κατέβασα αλλά μου πέταξε error για not supported vga.... παιζει να άλλαξε κάτι απο τοτε ? Μην το πάρω και δεν μπορω να παιξω Οχι με ενσωματομενα γραφικα δεν μπορεις να παιξεις το παιχνιδι.Θες υποχρεωτικα ξεχωριστη καρτα γραφικων.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αρα όσοι έχουν λάπτοπ με την default τον είπαμε...τόσο βαρύ είναι ?
paularas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 δεν μπορεί να ψύξει το laptop την κάρτα και ανεβάζει θερμοκρασίες από ότι έχω δοκιμάσει. γενικά το παιχνίδι είναι τρομερά ελαφρύ και παίζει παντού
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αρα όσοι έχουν λάπτοπ με την default τον είπαμε...τόσο βαρύ είναι ? Οι ενσωματομενες καρτες,ειδικα πιο παλιων επεξεργαστων γενικα δεν ειναι για gaming αυτο ειναι κατι που ισχυει εδω και χρονια.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις δίκαιο αλλά ή bliz μας έχει συνηθίσει Σε πιο απλα req γενικα
Raikkonen86 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αρχίζει η bastion meta απο αύριο. Ετοιμαστείτε... Τελικά θα μπούμε μαζί όπως λέγαμε για τα placementz? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2017 από Raikkonen86 1
basilis_k6 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αρχίζει η bastion meta απο αύριο. Ετοιμαστείτε... Τελικά θα μπούμε μαζί όπως λέγαμε για τα placementz? γμσε τα. Ξερνάω με το balancing που έχουνε κάνει.
GjokerR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 σε τι να αναλαβω την ευθυνη μου; επειδη δεν μπορω να καθαρισω ολοκληρη την αντιπαλη ομαδα μονος μου, διοτι οι δικοι μου σκοτωνονται αμεσως στην πρωτη επιθεση; ας σοβαρευτουμε λιγο. το λαθος που κανετε ειναι οτι συγχεετε το skill ως παικτη και συμπαικτη σε μια ομαδα, με την ιδιαιτερη ικανοτητα που πρεπει να εχεις για κανεις μονος σου carry μια αχρηστη ομαδα. δεν ειναι το ιδιο πραμα, και ενω το δευτερο προυποθετει το πρωτο, η ελλειψη του δευτερου δεν αναιρει την υπαρξη του πρωτου. το βλεπω και στο φορουμ του OW, πολλοι παικτες ειναι στα προθυρα να παρατησουν το παιχνιδι, επειδη νιωθουν οτι οσο καλα και να παιζουν δεν διαθετουν αυτο το εξτρα για να κανουν carry μια τελειως αχρηστη ομαδα. και το παιχνιδι τους τιμωρει γιαυτο το λογο, και οχι γιατι ειναι κακοι παικτες. και εκει ειναι καπου που το system ranking δεν δουλευει οπως θα επρεπε. Ας σοβαρευτούμε λίγο όπως είπες και εσύ. Οι αντίπαλοι έχουν 6 πιθανά troll και εσείς έχετε 5, θα έπρεπε να ανεβαίνεις αν ήσουν για αρκετά παραπάνω ελο
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ας σοβαρευτούμε λίγο όπως είπες και εσύ. Οι αντίπαλοι έχουν 6 πιθανά troll και εσείς έχετε 5, θα έπρεπε να ανεβαίνεις αν ήσουν για αρκετά παραπάνω ελο θεωρεις δεδομενο οτι οι αντιπαλοι ειναι το ιδιο χαλια με εμας. δεν ειναι ετσι. ελαφρως καλυτεροι να ειναι θα παρουν το παιχνδι οταν οι δικοι σου πεφτουν σαν τα κοτοπουλα με καθε επιθεση. δεν μπορεις να καλυψεις μονος σου 5 παικτες. ειναι αδυνατον. ξερεις ποτε γινεται πραγματικο carry? οταν οι δικοι σου κανουν μια προσπαθεια να παιξουν λιγο σοβαρα. τοτε γυρναμε και το παιχνιδι. τοτε νιωθω οτι κανω και την διαφορα. το χω ζησει αρκετες φορες και συνεβη και προχθες. το προβλημα ειναι οτι το "αρκετες φορες" δεν ειναι αρκετο για να ανεβεις απο τα χαμηλα ρανκ. To positioning πραγματικα σου δειχνει ποσο καλος ειναι ο αλλος, δεν παν να εχεις το καλυτερο aim eu αν τρεχεις σαν το τραγι και δε ξερεις το map κυριως ο αλλος θα σε κανει χαβαλε αν επισης εχει η αλλη ομαδα 2 3 counters (genji tracer mei mcgree) εννοειται δε θα μεινεις με soldier αν δεις οτι δε μπορεις το positioning το κατεχω. δεν εχω προβλημα με τα counters, πεφτουν ευικολα σε αυτο το επιπεδο. το μονο προβλημα ειναι oταν η ομαδα σου οταν παιζει σαν καρναβαλι. δεν σε σωζει ουτε το positioning, ουτε το aim.
Aztec Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι το γεγονός ότι αν και θεωρητικά η πιθανότητα να κερδίσει η κάθε ομάδα είναι 50℅ πέφτεις σε ματς που τους πας η σε πάνε μαμ@#€@. Λες και η διαφορά είναι χαοτική . Δεν μπορώ να το καταλάβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις