alex_000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Η συσχέτιση που κάνεις είναι αυθαίρετη για τον ίδιο λόγο που ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να το γυρίσει σε επαγγελματίας τεννίστας. για αυτό μόνο να πω ότι οι pro gamers πολύ συχνά κάνουν rotate μεταξύ παιχνιδιών που έχουν μόνο κοινό στοιχείο ότι παίζονται με mouse, ενώ οι ποδοσφαιριστές / τενίστες προφανώς δεν κάνουν rotate. Aν κάποιος από τους δυο μας κάνει λάθος, δεν είμαι εγώ. Τα αλλά που λες είναι ήδη απαντημένα στο post. Εγώ νομίζω αν έπαιζα παραπάνω competitive θα πήγαινα diamond. Κάπου 2800 σταμάτησα με ούτε 20 ώρες. Και εγώ στο 2ο account που δεν ασχολούμαι πολύ ακόμα είμαι κοντά 2300 αλλά θέλει πάνω από 100 games για να αρχίσει το σύστημα να καταλαβαίνει τι είσαι ακριβώς. και απο την αλλη, υπαρχουν παικτες που εχουν κολησει στο bronze λογω Elo Hell. υπαρχει και αυτη η περιπτωση. Δυστυχώς φίλε έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι το Elo hell ισχύει μέσα στο range στο οποίο είναι αδύνατο ένας παίχτης να κάνει carry γιατί είναι πολύ κοντά στο skill rating των match που παίζει. Με άλλα λόγια μπορεί κάποιος που παίζει για 1300 να είναι κολλημένος στο 1000 λόγω elo hell. Σε καμία περίπτωση κάποιος που παίζει για 2500 δεν θα είναι κολλημένος στο 1250 όμως, η μετοχή της blizzard θα πέσει 50% όταν γίνει αυτό Ειδικά όταν μιλάμε για παίχτες 400 level που έχουν απειρα τυχαία streak να boosταριστούν, ο matchmaker είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο του δίνεις credit. Επίσης ρε φίλε είχες ghosting στο πληκτρολόγιο και δεν το κατάλαβες.. είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν σηκώνει βελτίωση το παιχνίδι σου? Μήπως να προσπαθήσεις να βελτιωθείς με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό? Δεν είναι κακό και εγώ όπως είπα πριν ένα μήνα στο 900 είχα καταλήξει. Σημείωση από 900 στο 1700 το ξαναπήγα με team chat απενεργοποιημένο. Δεν έχει κανένα νόημα σε αυτά τα rank ούτε να ακούσεις ούτε να πεις τίποτα.. Όταν το πάω 2500 και πάνω θα το ξανά ανοίξω 1
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ειδικά όταν μιλάμε για παίχτες 400 level που έχουν απειρα τυχαία streak να boosταριστούν, ο matchmaker είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο του δίνεις credit. Επίσης ρε φίλε είχες ghosting στο πληκτρολόγιο και δεν το κατάλαβες.. είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν σηκώνει βελτίωση το παιχνίδι σου? Μήπως να προσπαθήσεις να βελτιωθείς με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό? Δεν είναι κακό και εγώ όπως είπα πριν ένα μήνα στο 900 είχα καταλήξει. αφου δεν καταλαβα οτι ειχα ghosting, τοτε γιατι αναφερα οτι ειχα θεμα με τα πληκτρα; δεν βγαζει νοημα αυτο που γραφεις. δεν ειναι θεμα σκιλ, θεμα mindset ειναι. ξερω να παιζω τους ηρωες και ξερω να παιζω το παιχνιδι. απλως δεν ξερω πως να κανω carry τα αχρηστα τομαρια με τα οποια εχω μπλεξει στο bronze.
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 το κατάλαβες στο 400 level φίλε. Δεν το λέω για κακό αλλά ήδη νόμιζες ότι ήσουν στην καλύτερη δυνατή σου απόδοση αλλά έκανες λάθος. Άσε ανοιχτή την πιθανότητα να κάνεις λάθος και τώρα και συγκεντρώσου στο παιχνίδι σου. 1
GjokerR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 για αυτό μόνο να πω ότι οι pro gamers πολύ συχνά κάνουν rotate μεταξύ παιχνιδιών που έχουν μόνο κοινό στοιχείο ότι παίζονται με mouse, ενώ οι ποδοσφαιριστές / τενίστες προφανώς δεν κάνουν rotate. Aν κάποιος από τους δυο μας κάνει λάθος, δεν είμαι εγώ. Τα αλλά που λες είναι ήδη απαντημένα στο post. Αν είναι σύνηθες να κάνουν ροτατε και να είναι το ίδιο επιτυχημένοι και στο επόμενο που μεταπηδουν τότε όντως λάθος μου. Τώρα αν νομίζεις οτι όλα τα άλλα που έγραψε είναι ήδη απαντημένα πχ για το σκιλλ πάσο 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 O Jeff λέει ότι το spider-bot στο artwork δεν είναι αυτός / ή που νομίζουμε. Whatever that means. Edit: 1
KilliK Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 το κατάλαβες στο 400 level φίλε. Δεν το λέω για κακό αλλά ήδη νόμιζες ότι ήσουν στην καλύτερη δυνατή σου απόδοση αλλά έκανες λάθος. Άσε ανοιχτή την πιθανότητα να κάνεις λάθος και τώρα και συγκεντρώσου στο παιχνίδι σου. τι εννοεις το καταλαβα στο 400 lvl? ΛΟΛ. χαχαχα. ω θεε μου. εσυ νομιζεις οτι επαιζα με ghosting μεχρι 400? προχτες κολησε το πληκτρολογιο. και καταλαβα αμεσως οτι κατι δεν πηγαινε καλα. γιαυτο και ρωτησα εδω την ιδια μερα, γιατι κοντευα να τρελαθω ετσι ξαφνικα να μην πηδανε οι ηρωρες. τελικα το πληκτρολογιο φτιαχθηκε, το εβγαλα και το ξαναεβαλα στην usb πορτα και δουλευει τωρα. μην κρινεις τον αλλο οταν δεν εχεις πληρη εικονα της καταστασης.
alex_000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν σε κρίνω και φυσικά δεν σε ξέρω ούτε έχω παίξει μαζί σου για να ξέρω κάποια πλήρη εικόνα. Ανεξάρτητα από το θέμα με ghosting αυτά που λέω το MMR hell, τα carry, το attitude και την συγκέντρωση στην δική σου απόδοση δεν τα λέω για εσένα προσωπικά τα ίδια ισχύουν και για μένα και για τον καθένα. Στο κάτω κάτω και εγώ πριν κάνα χρόνο για το heroes τα ίδια με εσένα έλεγα περί MMR hell. Αποφάσισα να το ψάξω παραπάνω και κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Αλλο advice πάνε στο masteroverwatch και συνέκρινε τα στατιστικά σου στους καλύτερους σου ήρωες με άλλους παίχτες στο ίδιο και σε άλλα ranks. Επίσης δες τα graphs με τα στατιστικά σου στον χρόνο. Δες αυτά που είναι flat και δούλεψε να τα βελτιώσεις. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το accuracy. Αν πχ με τον solder το accuracy είναι flat θα μείνεις στο rank που είσαι κατά πάσα πιθανότητα, θαύματα δεν γίνονται. Αν το δουλέψεις και αρχίσει να ανεβαίνει σταθερά και μείνεις στο ίδιο rank κάνω uninstall το overwatch...
opterios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 DSPStanky gameplay από full match (Ilios). Είχα αναφέρει ξανά τον συγκεκριμένο, αλλά είχα βάλει video με highlights μόνο. Αλλίως όταν βλέπεις full match. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον! https://www.youtube.com/watch?v=QIYodEjJmcg
KilliK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 λενε οτι μεσω της Εφης θα χειριζομαστε ενα ρομποτ σαν τα Tachikoma απο το GITS: https://www.youtube.com/watch?v=zvSi5BV8_dU https://www.youtube.com/watch?v=Tkb8_eMs8Jg Δεν σε κρίνω και φυσικά δεν σε ξέρω ούτε έχω παίξει μαζί σου για να ξέρω κάποια πλήρη εικόνα. Ανεξάρτητα από το θέμα με ghosting αυτά που λέω το MMR hell, τα carry, το attitude και την συγκέντρωση στην δική σου απόδοση δεν τα λέω για εσένα προσωπικά τα ίδια ισχύουν και για μένα και για τον καθένα. Στο κάτω κάτω και εγώ πριν κάνα χρόνο για το heroes τα ίδια με εσένα έλεγα περί MMR hell. Αποφάσισα να το ψάξω παραπάνω και κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Αλλο advice πάνε στο masteroverwatch και συνέκρινε τα στατιστικά σου στους καλύτερους σου ήρωες με άλλους παίχτες στο ίδιο και σε άλλα ranks. Επίσης δες τα graphs με τα στατιστικά σου στον χρόνο. Δες αυτά που είναι flat και δούλεψε να τα βελτιώσεις. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το accuracy. Αν πχ με τον solder το accuracy είναι flat θα μείνεις στο rank που είσαι κατά πάσα πιθανότητα, θαύματα δεν γίνονται. Αν το δουλέψεις και αρχίσει να ανεβαίνει σταθερά και μείνεις στο ίδιο rank κάνω uninstall το overwatch... δεν ισχυει αυτο που λες. καταρχας δεν χρειαζομαι στατιστικα για να ξερω οτι ειμαι καλος soldier αλλα θελω βελτιωση στο σημαδι. αυτο το βλεπω και μονος μου. τωρα εσυ λες οτι δεν ανεβαινω SR για τον λογο αυτο. οχι οτι φταινε τα αχρηστα τομαρια στο low rank που δεν ξερουν να παιζουν. ας το δεχτω. ο Raikonen εδω περα το παιδι, ειναι καλυτερος soldier απο εμενα, με καλυτερο σημαδι, το οποιο το βλεπεις και στα στατς του. παιρνει potg και golds στα kills. και παρολαυτα, χανει συνεχεια SR, σε σημειο που να εχει πλησιασει το δικο μου SR. συμφωνα με την λογικη σου, αυτο δεν επρεπε να συμβαινει, εφοσων ειναι καλυτερος soldier που παιρνει παντα καδρα στο φιναλε, θα επρεπε να ειχε και ανοδικη πορεια. παρολα αυτα, χανει συνεχεια. και ο soldier της αντιπαλης ομαδας που δεν παιρνει καδρο αρα εχει παιξει χειροτερα, κερδιζει σε SR εφοσων η ομαδα του τελικα πηρε την νικη. επομενως αυτο που λες αντιφασκει. θα επρεπε ο Raikonen, εφοσων ειναι τοσο καλος, να κανει carry την ομαδα και να ανεβει ο ιδιος SR. αλλα δεν συμβαινει αυτο. αρα δεν φταινε τα στατιστικα του. κατι αλλο φταιει. εγω λεω οτι φταινε οι αχρηστες ομαδες με τις οποιες μπλεκει οταν κανει solo queue.
SoFGR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 δεν ισχυει αυτο που λες. καταρχας δεν χρειαζομαι στατιστικα για να ξερω οτι ειμαι καλος soldier αλλα θελω βελτιωση στο σημαδι. αυτο το βλεπω και μονος μου. τωρα εσυ λες οτι δεν ανεβαινω SR για τον λογο αυτο. οχι οτι φταινε τα αχρηστα τομαρια στο low rank που δεν ξερουν να παιζουν. ας το δεχτω. ο Raikonen εδω περα το παιδι, ειναι καλυτερος soldier απο εμενα, με καλυτερο σημαδι, το οποιο το βλεπεις και στα στατς του. παιρνει potg και golds στα kills. και παρολαυτα, χανει συνεχεια SR, σε σημειο που να εχει πλησιασει το δικο μου SR. συμφωνα με την λογικη σου, αυτο δεν επρεπε να συμβαινει, εφοσων ειναι καλυτερος soldier που παιρνει παντα καδρα στο φιναλε, θα επρεπε να ειχε και ανοδικη πορεια. παρολα αυτα, χανει συνεχεια. και ο soldier της αντιπαλης ομαδας που δεν παιρνει καδρο αρα εχει παιξει χειροτερα, κερδιζει σε SR εφοσων η ομαδα του τελικα πηρε την νικη. επομενως αυτο που λες αντιφασκει. θα επρεπε ο Raikonen, εφοσων ειναι τοσο καλος, να κανει carry την ομαδα και να ανεβει ο ιδιος SR. αλλα δεν συμβαινει αυτο. αρα δεν φταινε τα στατιστικα του. κατι αλλο φταιει. εγω λεω οτι φταινε οι αχρηστες ομαδες με τις οποιες μπλεκει οταν κανει solo queue. 1) 2) εφοσον εισαι καλος soldier δεν χρειαζεσαι βελτιωση στο σημαδι, για να λες απο μονος σου οτι χρειαζεσαι βελτιωση σημαινει αυτοματα οτι δεν εισαι καλος soldier. οποτε ας βαλουμε για αλλη μια φορα αυτο το βιντεο εδω μεσα μπας και το τιμησεις με το view σου. https://www.youtube.com/watch?v=Q81OoucIOd8 3) εφοσον κανει carry ο φιλος σου, θα επρεπε να ανεβαινει SR kai oxi να κατεβαινει, το οτι παιρνει 3 - 4 χρυσα στο τελος του round δεν μπορεις να το πεις "carry" ( εφοσον μιλαμε για ηττα και οχι για νικη ) αλλα αποτυχημενη (για τους Χ/Ψ λογους) προσπαθεια για carry, ανοιξε κανενα λεξιλογιο
GjokerR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 δεν ισχυει αυτο που λες. καταρχας δεν χρειαζομαι στατιστικα για να ξερω οτι ειμαι καλος soldier αλλα θελω βελτιωση στο σημαδι. αυτο το βλεπω και μονος μου. τωρα εσυ λες οτι δεν ανεβαινω SR για τον λογο αυτο. οχι οτι φταινε τα αχρηστα τομαρια στο low rank που δεν ξερουν να παιζουν. ας το δεχτω. ο Raikonen εδω περα το παιδι, ειναι καλυτερος soldier απο εμενα, με καλυτερο σημαδι, το οποιο το βλεπεις και στα στατς του. παιρνει potg και golds στα kills. και παρολαυτα, χανει συνεχεια SR, σε σημειο που να εχει πλησιασει το δικο μου SR. συμφωνα με την λογικη σου, αυτο δεν επρεπε να συμβαινει, εφοσων ειναι καλυτερος soldier που παιρνει παντα καδρα στο φιναλε, θα επρεπε να ειχε και ανοδικη πορεια. παρολα αυτα, χανει συνεχεια. και ο soldier της αντιπαλης ομαδας που δεν παιρνει καδρο αρα εχει παιξει χειροτερα, κερδιζει σε SR εφοσων η ομαδα του τελικα πηρε την νικη. επομενως αυτο που λες αντιφασκει. θα επρεπε ο Raikonen, εφοσων ειναι τοσο καλος, να κανει carry την ομαδα και να ανεβει ο ιδιος SR. αλλα δεν συμβαινει αυτο. αρα δεν φταινε τα στατιστικα του. κατι αλλο φταιει. εγω λεω οτι φταινε οι αχρηστες ομαδες με τις οποιες μπλεκει οταν κανει solo queue. Πότε θα καταλάβεις ότι να κατηγορείς την τύχη σου ενώ είναι βολικό μεν είναι τουλάχιστον λάθος. Ανέλαβε την ευθύνη για το τι καταφέρνεις η μάλλον για το τι δεν καταφέρνεις στην συγκεκριμένη περίπτωση 1
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πότε θα καταλάβεις ότι να κατηγορείς την τύχη σου ενώ είναι βολικό μεν είναι τουλάχιστον λάθος. Ανέλαβε την ευθύνη για το τι καταφέρνεις η μάλλον για το τι δεν καταφέρνεις στην συγκεκριμένη περίπτωση σε τι να αναλαβω την ευθυνη μου; επειδη δεν μπορω να καθαρισω ολοκληρη την αντιπαλη ομαδα μονος μου, διοτι οι δικοι μου σκοτωνονται αμεσως στην πρωτη επιθεση; ας σοβαρευτουμε λιγο. το λαθος που κανετε ειναι οτι συγχεετε το skill ως παικτη και συμπαικτη σε μια ομαδα, με την ιδιαιτερη ικανοτητα που πρεπει να εχεις για κανεις μονος σου carry μια αχρηστη ομαδα. δεν ειναι το ιδιο πραμα, και ενω το δευτερο προυποθετει το πρωτο, η ελλειψη του δευτερου δεν αναιρει την υπαρξη του πρωτου. το βλεπω και στο φορουμ του OW, πολλοι παικτες ειναι στα προθυρα να παρατησουν το παιχνιδι, επειδη νιωθουν οτι οσο καλα και να παιζουν δεν διαθετουν αυτο το εξτρα για να κανουν carry μια τελειως αχρηστη ομαδα. και το παιχνιδι τους τιμωρει γιαυτο το λογο, και οχι γιατι ειναι κακοι παικτες. και εκει ειναι καπου που το system ranking δεν δουλευει οπως θα επρεπε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Numbani on PTR 3
Sazerac Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 δηλαδή ρε Κιλικ, πάντα οι δικοί σου συμπαίχτες πάνε σαν τα τραγιά και πεθαίνουν με τη μία, ενώ οι άλλοι παίζουν ομαδικά και δεν έχουν ζώα; Δεν πάει έτσι, ζώα υπάρχουν και στις δύο ομάδες, άμα εσύ ήσουν καλός θα βοηθούσες την ομάδα σου να κερδίσει και θα ανέβαινες. Μπορεί να νομίζεις εσύ ότι είσαι καλός και ότι αξίζεις πολύ παραπάνω, αλλά εγώ πιστεύω, χωρίς να σε έχω δει, ότι για εκεί που είσαι αξίζεις (bronze αν δεν κάνω λάθος). Οι διαφορές ανάμεσα στις βαθμίδες φαίνονται. Κι έχω κάποιες φορές που παίζω με κάποιους φίλους μου πιο κάτω από εμένα, που μπορεί να έχουν γνώση γύρω από το παιχνίδι, μέτριο ίσως aim, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν game sense. Βλέπω ότι κάνουν χαζά λάθη, τα παίζουν αν κάποιος αντίπαλος τους την πέσει ξαφνικά και το aim τους χάνεται και βαράν παντού γύρω γύρω εκτός από τον αντίπαλο, φαίνεται στον τρόπο που κινούνται στον χάρτη, στο πώς παίζουν συγκεκριμένους παίχτες. Ναι μπορεί εσύ να λες ότι παίζεις φοβερό σολδιερ, αλλά εφόσον δεν ανεβαίνεις, παίζεις απλώς καλό σολδιερ για το bracket σου. Κι εγώ θεωρώ ότι παίζω σχετικά καλή φάρα για το επίπεδο μου(πλατ), αλλά χθες που έπαιζα με έναν 3300-3500 ΣΡ, είδα τεράστια διαφορά στο πώς έπαιζε τον ήρωα. Στο πώς κινούταν, τι θέσεις έπαιρνε στο μαπ, και κατάλαβα ότι θέλω πολύ ακόμα για να φτάσω το επίπεδο του. Κι εμένα για κάποιο λόγο με έβγαλε 1800 μετά τα πρόμο στο τελευταίο σίζον, αλλά μέσα σε μία-δύο βδομάδες έφτασα χαλαρά 2650+ αποκλειστικά παίζοντας solo q. Και ναι, κι εγώ είχα τρολλ ομάδες άπειρες φορές που κάναν ό,τι τους κατέβαινε στο κεφάλι, αλλά πολλές φορές άμα εσύ είσαι καλός, άντε και με έναν τυχαίο ακόμα που να μην είναι τελείως τούβλο, ωθείς την ομάδα στη νίκη. 3
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 To positioning πραγματικα σου δειχνει ποσο καλος ειναι ο αλλος, δεν παν να εχεις το καλυτερο aim eu αν τρεχεις σαν το τραγι και δε ξερεις το map κυριως ο αλλος θα σε κανει χαβαλε αν επισης εχει η αλλη ομαδα 2 3 counters (genji tracer mei mcgree) εννοειται δε θα μεινεις με soldier αν δεις οτι δε μπορεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις