alex_000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είχα παρατήσει τα FPS πριν το OW για μια δεκαετία περίπου. Ούτε single ουτε multi. Βασικά από εποχή UT2k4 τότε έπαιζα πολύ πωρωμένα. Τα παράτησα γιατί τα call of duty style είναι πολύ αργά με πολύ camping, εμένα μου άρεσαν στυλ unreal tournament. Ξεκίνησα season 2 το overwatch. Ότι νά ναι όπως νά ναι 45% winrate, τα placement με είχαν βγάλει κάπου 1600 αλλά κατάφερα μεσα στο season να το πάω 2κ. Τέλιωσα το season 2 κάπου στο 1900 νομίζω Το πιο τρελό season το 3.. , έκανα placement πήγα 5-5 με έβγαλε 1650 (!) λόγω κάποιων αλλαγών που κάνανε στο ranking, ξενέρωσα έπαιζα λίγο όπως να ναι έκανα ένα απίστευτο lose streak (εν μέρη λόγο ατυχίας δεν έπαιζα τόσο χάλια). Πάντως έχασα αμέτρητα match στην σειρά , έφτανα να χάνω 50 πόντους ανά match σε κάποια φάση. Κατέληξα 900 από 1650 (!!) σε ένα 24 ωρο, ποιος ξέρει τι winrate θα είχα σε εκείνη την φάση.. κάτω από 40%. Ξέρω πως λειτουργεί ο matchmaker της blizzard. Με εκείνο το rank / rate με είχε σταμπάρει το σύστημα για Tσετσενο-ρώσο που παίζει στο European server μέσω VPN από τα Βora Βora. Είναι δύσκολο να το γυρίσεις σε εκείνη την φάση, και πολύ χρονοβόρο. Τελικά είπα γάμα το θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω με τα mechanics να το ξανανεβάσω έστρωσα λίγο τα sensitivity (παίζω με διαφορετικό ανά ήρωα πλέον) συγκεντρώθηκα σε 4 ήρωες (DVA, Roadhog, Soldier, Junkrat και πολύ λίγο Reinheardt) και σε 2 πράματα. α) κάθε game 2 gold minimum β) Κάτω αριστερά οι πόντοι μου να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται και onfire όσο πιο συχνά γίνεται. Τέλειωσα το season στο 1700, δεν μου έφτασε ο χρόνος να το πάω πίσω στο 2000, θέλει πάρα πολλά games για τέτοιες διαφορές, αν και συνεχίζω να παίρνω τα 2 gold άνετα με αρκετούς πόντους και fire. 53.6% τελικό Winrate στο season 3. Στο επόμενο season mid gold οπωσδήποτε ~2500 και βλέπουμε. Για platinum νομίζω είμαι παππούς . Το level μου είναι 140. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από alex_000 1
ADHD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εγω νομιζω και gm πας αν θες απλα φαντάζομαι ο χρόνος σου λείπει, οπως στους περισσοτερους απο εμας που δεν ειμαστε 18-20.. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά κάνατε τα placement matches χτες; Πήγαν καλά;
ADHD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οχι τίποτα δεν καναμε, δεν ηξερα καν οτι τελειωσε το season.
alex_000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 To season τέλειωσε σήμερα το επόμενο αρχίζει σε μια εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος. Εγω νομιζω και gm πας αν θες απλα φαντάζομαι ο χρόνος σου λείπει, οπως στους περισσοτερους απο εμας που δεν ειμαστε 18-20.. Εκτός από τον χρόνο αυτό καθαυτό λείπει και η όρεξη για επανάληψη που έχει ένας 20ρης. Αυτό γενικά στην ζωή μειώνεται όσο μεγαλώνεις. Για τα μωρα η ζωή είναι μια loopa μπορούν να χτυπάνε ένα μπαλάκι σε ένα τοίχο για μέρες μέχρι να πεθάνουν από την πείνα. Ο έφηβος- 22ρης μπορεί να παίζει ένα FPS όλη μέρα 12 ώρες κάθε μέρα με την ίδια όρεξη. Σαν 35+άρης ακόμα και να μπορώ να διαθέσω πχ 6 ώρες την μέρα στο παιχνίδι πλέον κουράζομαι μετά από ένα συνεχόμενο δίωρο / τρίωρο, όχι σωματικά αλλά ψυχολογικά, χάνω την όρεξη για το game και πέφτει η απόδοση. Oπότε ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο μπορώ να διαθέσω περίπου 2 ώρες την μέρα φέρνει το optimal αποτέλεσμα. 2
basilis_k6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 28 αρχίζει και δεν έχουμε καμια αλλαγη μέχρι τωρα σε τιποτα. Ούτε ξέρουμε αν θα λειτουργήσει όπως η s3. Περιμένουμε μόνο να μπεί το πατς με τις αλλαγές στους χαρακτήρες και τον server browser.
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 καλα συγνωμη, παιζουν στην κατηγορια παιχνιδιων και δεν ξερανε την Mercy απο το OW? dafuq?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 καλα συγνωμη, παιζουν στην κατηγορια παιχνιδιων και δεν ξερανε την Mercy απο το OW? dafuq? Εδώ εμείς που παίζουμε το παιχνίδι συνέχεια και δεν την ξέρουμε. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ενταξει παιδια ηρεμηστε λιγο με τις ηλικιες... Δεν φοραμαι πανες , ολοκληροι μαντραχαλοι ( και μαντραχαλισες για γυναικες, δεν ξερω βεβαια αμα υπαρχει η λεξη!) ειμαστε εμεις τα "μωρα" των 20-25 ετων. Το οτι παιζεις λιγοτερο απω εναν μικροτερης ηλικιας δεν μου λεει τπτ, ενα σωρο ερευνες εχουν γινει που λενε οτι ο μεσος ορος του gamer ειναι στα 35 ετη...
opterios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Για να μην τσακώνεστε άδικα (κλείνει το video πηγαίνοντας για overwatch ο παρουσιαστής): https://www.youtube.com/watch?v=xLlsIxOBF64 Πάντως, μόνο δικαιολογίες βλέπω. Το ότι μέχρι εκεί είναι το skill μας, δεν το συζητάμε καν;
basilis_k6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 πριν δεκα χρόνια ημουν καλύτερος αποτι ειμαι σημερα και ειχα πολύ καλυτερη αντοχη και αντανακλαστικα. Πιστεύω οτι θα ήμουν αρκετα πάνω αποτι σημερα. Αυτο δεν σημαίνει βεβαια οτι και τοτε αν καιγομουν θα εφτανα gm.
alex_000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως, μόνο δικαιολογίες βλέπω. Το ότι μέχρι εκεί είναι το skill μας, δεν το συζητάμε καν; Η κατάταξη ενός gamer σε percentile πιστεύω έχει πολύ μικρό variations ανά τύπο παιχνιδιού για τον κάθε συγκεκριμένο παίχτη. Δεν έχει να κάνει με το game αλλά έχει κυρίως να κάνει με το attitude του παίχτη (adaptation, persistence, willingness, mentality) και τις ώρες που κάνει ο παίχτης invest. Για μένα πχ ξέρω ότι ήμουν gladiator στο wow, είχα 4300pp στο street fighter 4, legend στο hearthstone κτλ.. Αυτό μου λέει ότι γενικά είμαι σίγουρα στο top 5-10% με ότι game ασχολούμαι όταν το επιδιώκω όπως μου λέει και ότι ΔΕΝ είμαι ούτε θα είμαι ποτέ στο τοπ 0.1% η pro gamer. Κάποιος πχ που είναι top 1% στο starcraft θα φτάσει και top 1% στο overwatch ακόμα και αν δεν έχει παίξει ποτέ FPS εφόσον το βάλει στόχο η το επιδιώξει, γιατί έχει το απαιτούμενο attitude. Το skill όπως το χρησιμοποιεί ο κόσμος, δηλαδή σαν κάτι βιολογικό που "η το έχεις η δεν το έχεις" κάνει apply μόνο για να ξεχωρίσει τους pro με τους non pro, σε όλα τα άλλα φταίει το attitude, οπότε το να μιλάμε για τέτιου είδους skill σε επίπεδα κάτω του gandmaster δεν χρειάζεται. Αν με skill εννοείς το attitude, οκ Νομίζω είναι πολύ σπάνιο για κάποιον να του λείπει το βιολογικό skill τόσο που να έχει σημασία σε επίπεδο συζήτησης σε forum. Bάση standard deviation το 69% των παιχτών έχουν πολύ συγκρίσιμο average skill, το 28% (14/14) είναι μια σκάλα καλύτεροι η μιά σκαλα χειρότεροι, το 4% (2/2) μιλάμε για skill επίπεδο grandmaster η τραγικούς τύπους που δεν μπορούν να πιάσει ποντίκι και το 0.2% (0.1/0.1) για skill που θα κάνει διαφορά σε επίπεδο pro gaming η για κάποιον που δεν μπορεί να ανοίξει καν το pc. Με βάση αυτή την κατανομή το 85% των παιχτών τουλάχιστον έχουν τα βιολογικά εφόδια που απαιτούνται για να βρίσκονται μεταξύ bronze και diamond / master ανάλογα με το attitude που έχουνε υποθέτοντας ότι το grandmaster έχει το 2% βιολογικό skill ως minimum requirement
LosPoulos93 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αρχισα κι εγω το OW μαζι με εναν φιλο οταν αρχησε το event year of the rooster.Εγω εχω πολυ καλη σχεση με fps , ο φιλος μου κι fps κι moba , προλαβα να παιξω competitive καμια βδομαδα solo .Αρχισα με 1800 εφτασα μεχρι 2050 κι τελιωσα με 1950 sr .Eντομεταξυ ο φιλος μου αρχισε νομιζω με 2200 κι πηγε platinum μεσα σε μια μερα .Το point μου , οτι πρεπει να υπαρχει καποιο ειδος "ταλεντου" αφου αρχισαμε μαζι , αφιερώσαμε τον ιδιο περιπου χρονο κι ομως εγω αρχισα κι εμεινα στασιμος σε χαμηλα ρανκς ,ενω αυτος αν κι solo εκανε μεγαλο winstreak κι ανεβηκε σχετικα γρηγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις