Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ήμουν στη θέση σου θα ερχόμουν σε επαφή με την Πειραιώς.

Τελικά μου απάντησαν από την Blizzard πως σε κάποιες αγορές με προπληρωμένη αντιμετωπίζουν πρόβλημα και να ξαναδοκιμάσω με άλλο τρόπο όταν μου επιστραφούν τα χρήματα. Από την Πειραιώς μου είπαν πως η αποδέσμευση μπορεί να πάρει μερικές ημέρες, οπότε τώρα περιμένω και μετά θα δοκιμάσω μέσω funds στο PayPal.

Γενικώς όχι και η καλύτερη εμπειρία αγοράς από το επίσημο store τους. Και το ήθελα και για δώρο, οπότε μου έκαναν καλή χαλάστρα.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κοβεις πιο πιθανο να φταιει,η μπλιζαρντ που αγοραζει ολος ο πλανήτης,ή η ελλαδίτσα με τα capital controls της?
Δοκίμασε να φορτώσεις paypal..

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιου πρόβλημα ήταν, αλλά γενικώς μπορώ να πω πως ήταν μια προβληματική εμπειρία αγορών. Χθες (αφού ακόμη περιμένω να μου αποδεσμεύσουν τα χρήματα) είπα να δοκιμάσω με PayPal.

Έφτανα μέχρι το σημείο που πρέπει να σε στείλει στο PayPal και μου έβγαζε "διορθώστε το παρακάτω σφάλμα", χωρίς να μου λέει ποιο ήταν αυτό. Άνοιξα live chat και μου λένε πως πρέπει να συνδέσεις το PayPal με τον λογαριασμό σου και να είσαι verified. Το συνδέω και μου λέει πως δεν το βλέπει σαν verified (ενώ είναι). Φάγαμε κάνα 20λεπτο να ψαχνόμαστε και στο τέλος μου λέει να επικοινωνήσω με το PayPal να δω γιατί συμβαίνει αυτό.

Όταν κλείσαμε, λέω δεν δοκιμάζω να το αγοράσω, κι ας μην είμαι με verified. Η συναλλαγή προχώρησε κανονικά, άμεσα, και η πληρωμή ολοκληρώθηκε κατευθείαν. Verified ή όχι.

btw, η απάντηση που μου έστειλαν για την πρώτη (αποτυχημένη) αγορά μέσω προπληρωμένης ήταν πως κάποιες φορές υπάρχουν προβλήματα με αγορές μέσω prepaid από το κατάστημα τους. Σε επόμενη απάντηση τους αναφέρθηκαν και στα capital controls (αν και δεν είχα κανένα θέμα με αγορές από Steam, Humble Bundle κτλ).

Επειδή όμως γράφω για τα προβλήματα, να πω και για ένα πολύ θετικό: το support τους ήταν έτοιμο να απαντήσει οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και live, ευγενικότατα και προσπαθώντας να βρει λύση. Στα υπέρ αυτό. 

Δημοσ.

Θέλει κανείς να κάνουμε τα placements for fun(εντάξει για τη νικη θα παμε εννοείται) και πιθανότατα stream/vids κιολας? killik εισαι μέσα η κάνας άλλος?

Εχω να παιξω κανα μηνα εγω βεβαια αλλα οκ απο ραντομα καλυτερος θα ειμαι. :P

• Like 5
Δημοσ.

Εγω κανω record συνηθως, αλλα αμα θελουν κι οι αλλοι μπορω να στριμαρω.  

Τωρα απο ποιοτητα δεν ξερω, 2.5 Up εχω αλλα το pc ειναι ψιλοαρχαιο.

Δημοσ.

Θέλει κανείς να κάνουμε τα placements for fun(εντάξει για τη νικη θα παμε εννοείται) και πιθανότατα stream/vids κιολας? killik εισαι μέσα η κάνας άλλος?

Εχω να παιξω κανα μηνα εγω βεβαια αλλα οκ απο ραντομα καλυτερος θα ειμαι. :P

πότε ξεκινάει η νέα σεζον ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...