Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατεπειγον:

απο που μπορω να προπαραγγειλω την retail του Overwatch Origins σε καλη τιμη? θελω οπωσδηποτε τα bonus extras που δινει η προπαραγγελια.

εννοειται οτι θελω να αποφυγω και το προβλημα με τα capital controls στην online παραγγελια.

ας με βοηθησει καποιος asap, μην την πατησω παλι οπως με το SC2:LOTV

υγ. σκεφτομουν να επαιρνα την digital αλλα νομιζω η retail ειναι καλυτερη επιλογη αν η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη.

Τι κατεπειγον ρε συ.Σχεδον ολα τα σκρουτζομαγαζα που ειδα ερχονται με τα δωρακια της origin και εχω ηδη γραψει πιο πισω και τις διαφορες σκρουτζομαγαζων με τις μεγαλες αλυσιδες.Διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.

ξανα και άλλο patch ~850mb. οι devs δεν έχουν κάτσει στον κόλο τους εδώ και κανά 2 μήνες. έτσι και πατώσει τους βλέπω για μαζικό χαρακίρι. btw, kudos που οι εκδόσεις ps4 + xbone παίζουν με κλειδωμένα 60 fps συνέχεια απο ότι διαβάζω

Δημοσ.

ξανα και άλλο patch ~850mb. οι devs δεν έχουν κάτσει στον κόλο τους εδώ και κανά 2 μήνες. έτσι και πατώσει τους βλέπω για μαζικό χαρακίρι. btw, kudos που οι εκδόσεις ps4 + xbone παίζουν με κλειδωμένα 60 fps συνέχεια απο ότι διαβάζω

Εγώ βλέπω ότι το πάνε full για e-sport, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, και αυτό μ'αρέσει πολύ. Δυστυχώς δεν είναι παιχνίδι του στύλ μου καθώς δεν έχω τόσο καλά reflexes + control για να παίζω fps. Πάντως φαίνεται πάρα πολύ διασκεδαστικό!

Δημοσ.

Για την ώρα,μονο αν κατσει invite στην beta,ε? :/

Κανένα καλο παιδι να μοιραστει την beta του να χαρουμε κ εμεις λιγο...?  B)

Στην ουσια ολο του το account εννοεις :P

Μην κανεις ετσι.Σε 1 εβδομαδα εχει open beta για το Doom και σε λιγοτερο απο μηνα ειναι η ανοιχτη(για ολους)beta του overwatch :D

Δημοσ.

Στην ουσια ολο του το account εννοεις :P

Μην κανεις ετσι.Σε 1 εβδομαδα εχει open beta για το Doom και σε λιγοτερο απο μηνα ειναι η ανοιχτη(για ολους)beta του overwatch :D

Ναι,αν καποιος έχει μονο το overwatch σε αυτο το αcc ή/και δεν εχει κατι να "φοβηθει" και στα υπολοιπα games.

(φρουδες οι ελπιδες μου :P )

ps. ειμαι φερεγγυος  B)

Δημοσ.

Hello, να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αν εγώ αγοράσω την origin έκδοση από G2A πχ που έχει 40 euro η οποια περιέχει και τα extra τις(tracer,backpack ktlp). Ξέρει κανεις να μου πει με σιγουργιά αν θα τα πάρο με του αγοράσω την έκδοση δηλαδή θα μου δόση κάποια keys θα τα βάλω και όταν ενεργοποιηθουν για όλους θα τα έχω και εγώ η θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 24 του αλλου μηνα για να τα πάρο ?

επίσης άμα πάρο την retail έκδοση από theconsoleclub.gr θα πάρο τα extra στην ώρα τους η όταν κυκλοφορήσει το game (το theconsoleclub.gr είναι στο site του bnet άρα είναι εκπρόσωπος υποθέτω)

Δημοσ.

Hello, να ρωτήσω και εγώ κάτι. Αν εγώ αγοράσω την origin έκδοση από G2A πχ που έχει 40 euro η οποια περιέχει και τα extra τις(tracer,backpack ktlp). Ξέρει κανεις να μου πει με σιγουργιά αν θα τα πάρο με του αγοράσω την έκδοση δηλαδή θα μου δόση κάποια keys θα τα βάλω και όταν ενεργοποιηθουν για όλους θα τα έχω και εγώ η θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 24 του αλλου μηνα για να τα πάρο ?

επίσης άμα πάρο την retail έκδοση από theconsoleclub.gr θα πάρο τα extra στην ώρα τους η όταν κυκλοφορήσει το game (το theconsoleclub.gr είναι στο site του bnet άρα είναι εκπρόσωπος υποθέτω)

Αγαπητε κανε ενα κοπο να δεις την προηγουμενη σελιδα τα εχω απαντησει ηδη ολα αυτα :)

Δημοσ.

Μήνες περιμένω για ένα beta accept,αλλά δε με θέλουν :(

Ε τωρα πια εφτασε εμεινε 1 μηνας πανω κατω.Για παρηγορια οι περισσοτεροι θα το ριξουν στο Doom αποοτι φενεται :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...