KilliK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα δεν ειναι ο Doomfist o επομενως ηρωας: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753148967?page=2#post-26 φανταζομαι κανας κινεζος θαναι.. 1
DJDB Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τι στο καλό. Αγόρασα σαν gift το Overwatch, η συναλλαγή ήταν σε αναμονή για ώρες, μίλησα με το live chat, μου έδωσαν serial και μου είπαν πως αν δεν προχωρήσει η συναλλαγή θα ακυρωθεί και το παιχνίδι. Το θέμα όμως είναι πως έκαναν το payment authorization από την αρχή (40 ευρώ) και τώρα ξαφνικά μου έστειλαν mail πως η συναλλαγή δεν ήταν εφικτό να ολοκληρωθεί (αν και είχα τα σχετικά funds στην προπληρωμένη, για αυτό και έγινε και το payment authorization. Αν δεν έχεις λεφτά στην prepaid δεν προχωράει τίποτα), πως ακύρωσαν την έγκριση μου (αν και τα λεφτά ακόμα δεν έχουν επιστρέψει) και μαζί και το παιχνίδι. Άνοιξα ticket γιατί το live chat τους δεν είναι ενεργό. Τι στο καλό, δεν την παλεύουν εκεί στην Blizzard ή η Πειραιώς αποφάσισε ξαφνικά να την σαμποτάρει;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχουν και πολλά άλλα...
joemod Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι στο καλό. Αγόρασα σαν gift το Overwatch, η συναλλαγή ήταν σε αναμονή για ώρες, μίλησα με το live chat, μου έδωσαν serial και μου είπαν πως αν δεν προχωρήσει η συναλλαγή θα ακυρωθεί και το παιχνίδι. Το θέμα όμως είναι πως έκαναν το payment authorization από την αρχή (40 ευρώ) και τώρα ξαφνικά μου έστειλαν mail πως η συναλλαγή δεν ήταν εφικτό να ολοκληρωθεί (αν και είχα τα σχετικά funds στην προπληρωμένη, για αυτό και έγινε και το payment authorization. Αν δεν έχεις λεφτά στην prepaid δεν προχωράει τίποτα), πως ακύρωσαν την έγκριση μου (αν και τα λεφτά ακόμα δεν έχουν επιστρέψει) και μαζί και το παιχνίδι. Άνοιξα ticket γιατί το live chat τους δεν είναι ενεργό. Τι στο καλό, δεν την παλεύουν εκεί στην Blizzard ή η Πειραιώς αποφάσισε ξαφνικά να την σαμποτάρει; Αν ήμουν στη θέση σου θα ερχόμουν σε επαφή με την Πειραιώς.
KilliK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 και καποιος αλλος παλιοτερα ειχε αναφερει οτι ειχε θεμα με την Πειραιως και την Blizz. καλυτερα επικοινωνησε με την τραπεζα.
KilliK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) εχω προσεξει οτι ΣΚ το επιπεδο στο comp πεφτει πολυ σε σχεση με τις καθημερινες. τρελο χαλι σημερα. φανταζομαι οφειλεται στο οτι δεν εχουν τα πιτσιρικια σχολειο. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από KilliK
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί το QP ας πούμε ανεβαίνει επίπεδο... 2
Raikkonen86 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παντως τις τελευταιες δυο μερες που μπαινουμε compe με τον Killik ( Ο οποιος btw Μια χαρα παικτης ειναι δεν καταλαβαινω το κομπλεξ καποιων εδω μεσα) τα ματακια μου εχουν δει πραγματα τα οποια δεν ηξερα οτι γινοταν να τα κανει καποιος. Πραγματικα τωρα καταλαβαινω 100% τι εννοει, εγω προσωπικα εχω πεσει 1896 SR και ειναι σαν να παιζω με ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν ολοκληρο εγκεφαλο και τους λειπει ενα απο τα δυο ημισφαιρια... Κριμα, season 4 προβλεπεται silver αν παρουν υποψη τους το final SR... 1
KilliK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ακριβως. και o Raik καλος παικτης, μαζι βοηθαγαμε την ομαδα μεσω voice chat και βγαιναμε μαζι και στους καλυτερους παικτες στο φιναλε. παρολαυτα χαναμε συνεχεια σημερα, για τον απλουστατο λογο οτι οι υπολοιποι συμπαικτες μας ηταν τελειως αχρηστοι. μονο οταν η ομαδα ψιλοενιωθε και δεν γινοταν wipeout με το πρωτο push, παιρναμε και την νικη. γιαυτο φωναζουμε οτι το carry εχει σημασια μονο οταν υπαρχει μια λειτουργικη ομαδα, εστω μετρια, οποτε εσυ ως πιο εμπειρος παικτης μπορεις να κανεις την διαφορα. αλλα οταν ολοι οι δικοι σου ειναι ανυπαρκτοι, πολυ απλα δεν κερδιζεις. πχ,οταν βλεπεις τον Rein σου να κανει charge απο το point σου για να αποφυγει το ult της DVA αφηνοντας την υπολοιπη ομαδα συξυλη, του εξηγεις ευγενικα οτι μπορει να κανει shield block για να μας προστατεψει απο το blast αντι να τρεχει μακρια, σε γραφει κανονικα και το ξανακανει αλλες 2 φορες, ε συγνωμη, αλλα το να μου λες οτι φταιω εγω που δεν εκανα carry τον αχρηστο, χασαμε το παιχνιδι και μαζι με αυτο επεσα SR, ειναι τελειως παραλογο.
Aztec Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν βράδυ δέκα η ώρα pramade QP 6 άτομα
KilliK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ε δωσε το tag σου. meh, βγηκε ο κυπριος voice actor και ειπε οτι η Blizz τον προσελαβε για background διαλογο, δεν κανει καποιον ηρωα. οποτε φανταζομαι θα δειξουν καποιο cinematic στον Hlios στο αρχαιολογικο σημειο. συμφωνα με την Αθηνα, ο Talon βρηκε καποια αρχαια artifacts εκει περα οποτε ο νεος ηρωας ισως συνδεεται με αυτα. και η παρουσιαση του θα γινει με το cinematic. ιδωμεν.
Aztec Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/Advocate-2337 1
batigoal9 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Premade 6 Insomniacs. Καποιος να στριμαρει ρε παιδια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις