Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοει διαγωνια αλλα δεν υπάρχει τετοια κινηση. ειναι μπροστα-δεξια-μπροστα-δεξια κτλ... Το jump ακυρώνετε σε κάθε αλλαγη κατευθηνσης.

εδιτ. δεν ακυρωνετε απλα το κάνει μονο στην μια κατευθηνση και το υπολοιπο γινετε πλεον στον αερα.

εκτος αν δεν καταλαβα ουτε εγω τι εννοει

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κινεισαι σε 8 κατευθυνσεις, αλλα πηδας μονο σε 4 κατευθυνσεις. αυτη ειναι η διαφορα.

εννοει διαγωνια αλλα δεν υπάρχει τετοια κινηση

κινεισαι διαγωνια. πατα W και D μαζι, και ο ηρωας κινειται πλαγια. δεν πηδαει ομως οταν το κανεις αυτο. πηδαει οταν πατησεις σκετο W η D. αν πατησεις W και αμεσως μετα D, θα πηδηξει μπροστα αλλα θα προσγειωθει ελαφρως προς τα δεξια. αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να πηδας πλαγιαστα απο την αρχκιη σου θεση.

δεν ξερω αν αυτο γινεται και στα αλλα fps.

Δημοσ.

KilliK οι ήρωες κάνουν jump σε όλες τις 8 κατευθύνσεις. Προτείνω να δοκιμάσεις τους συνδυασμούς w+d+space και w+a+space σε κάποιο πρόγραμμα που κάνει monitor key presses γιατί το keyboard σου μπορεί να έχει θέμα ghosting. 

βασικά δοκίμασε το και στην μπάρα του broswer πάτα τους συνδυασμούς μαζί με space και δες αν κινείται ο κέρσορας

κινεισαι σε 8 κατευθυνσεις, αλλα πηδας μονο σε 4 κατευθυνσεις. αυτη ειναι η διαφορα.

κινεισαι διαγωνια. πατα W και D μαζι, και ο ηρωας κινειται πλαγια. δεν πηδαει ομως οταν το κανεις αυτο. πηδαει οταν πατησεις σκετο W η D. αν πατησεις W και αμεσως μετα D, θα πηδηξει μπροστα αλλα θα προσγειωθει ελαφρως προς τα δεξια. αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να πηδας πλαγιαστα απο την αρχκιη σου θεση.

δεν ξερω αν αυτο γινεται και στα αλλα fps.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαινω matchaki ctp στον anubi. 

Μας ξευτιλιζουν πρωτο round σε 5 λεπτα τα παιρνουν και τα δυο, δευτερο  round μας βγαινει η πιστη να το ισοφαρισουμε 2-2 μετα απο 7000 Overtimes , οι αντιπαλοι με βριζουν γιατι tryhardαρω 100% ( που ειναι το κακο στο tryhard δεν μπορω να καταλαβω, ειδικα στο competitive!!!!). Παμε παραταση δεν το παιρνουμε το Point, λεω ενταξει παιδια παμε για draw τουλαχιστον οποτε και αποφασιζουν εκεινη την στιγμη δυο ζωα απο το team να τρολαρουν, sombra ο ενας , genji o αλλος. Φυσικα και χασαμε με κατω χερια. Ας μου πει καποιος τι κανεις σε τετοια περιπτωση, μετα απο τοση προσπαθεια να πας το Game στην παραταση και εκει που λες να προσπαθησω για draw να μην χασω SR ερχονται δυο @ρχιδι@ και σου γ@μ@νε ολη την προσπαθεια. Τους καταριεσαι μετα ναι η οχι???????? 

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με το ξαφνικο switch ειναι δυστυχως συνηθισμενο φαινομενο. οταν χανουμε, βλεπω να αλλαζουν και 10 φορες μεσα σε εναν γυρο. οκ. το καταλαβαινω αυτο.

αλλα εδω αλλαζουν ακομη και οταν νικαμε με την ομαδα να παιζει καλα. εντελως απροσδοκητα και χωρις λογο το tank η το heal μας να κανει switch σε sniper, sombra, symmetra, torb και οτιδηποτε αλλο ασχετο.

πχ στην φωτο πανω που ποσταρα, τα 2 σνιπερ στην αρχη ηταν τανκ/χηλ. νικαμε τους δυο πρωτους γυρους και ξαφνικα αλλαζουν σε σνιπερ. με το ζορι καταφεραμε και νικησαμε στο τελος. και αναρωτιεσαι τωρα, γιατι το κανανε; ειναι τρολ; ειναι ηλιθιοι; δεν θελουν να σκοτωνονται;

το προβλημα με αυτους τους παικτες δεν ειναι η ελλειψη ικανοτητων, αλλα η κακη τους νοοτροπια.

Δημοσ.

παιζει απειρο throw αλλα πιο σωστο απο πριν. λογω report παιζουν κανονικα και μονο αμα παει για νικη η ισοπαλια το πηδανε φανερα. το εχω δει πολλές φορες αυτο. κανενας δεν καθετε να παιζει σωστα 20 λεπτα για να τρολαρει στα 2 τελευταια. προφανως θελανε να παει ευκολη ηττα χωρις πολλα πολλα αλλα αμα δεν σωνετε αποκαλυπτονται.

Δημοσ.

Καλα απιστευτο. 5 παιχνιδια σερι ολοι στο chat και ολοι να παίζουν για τη νικη. Λες και εβλεπα στριμ απο μαστερ. Πολυ ωραια εμπειρια που ειχα πολυ καιρο να ζησω.

Δημοσ.

Καλα απιστευτο. 5 παιχνιδια σερι ολοι στο chat και ολοι να παίζουν για τη νικη. Λες και εβλεπα στριμ απο μαστερ. Πολυ ωραια εμπειρια που ειχα πολυ καιρο να ζησω.

Τι κρίμα που αυτό γίνεται 1 φορά στα 100 παιχνίδια :cry:

Δημοσ.

Τι κρίμα που αυτό γίνεται 1 φορά στα 100 παιχνίδια :cry:

Δεν πεφτεις και πολυ εξω. 1 στα 20 με 30 είναι έτσι δυστυχώς. Έτσι μπορείς να κουβαλήσεις και αυτον που δεν είναι στο σωστό ρανκ. Αρκεί να μην παίζει πολύ σημαντικό χαρακτηρα οπως ρειν η σ76.
Δημοσ.

Για ποιο λόγο μπαίνουν κάποιοι competitive και παίζουν για να χάσουν; Προβλήματα στην πραγματική ζωή και ξεσπάνε σε συμπαίκτες σε ηλεκτρονικό παιχνίδι;

Δημοσ.

και εγω ετσι κανω οταν θέλω να ψωνισω  B)

Και εγω το ιδιο αλλα μετα θυμαμαι οτι δεν παιζει μια :-D  :-D  :-D

Μου τα εχει φαει τα λεφτα η ατιμη η Blizzard...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...