KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 o Soldier δεν πηδαει συνεχομενα; παταω συνεχεια space και πηδαει ανα 5s. εχει καθυστερηση στο πηδημα;
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το κρατάς πατημένο ??? Εγώ προσωπικά το σπαμαρω ανά 1-2 δευτερόλεπτα και δεν εχω κανένα θέμα.
basilis_k6 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 δεν νομίζω οτι εχει διαφορά απο τους άλλους χαρακτηρες.
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 High plat αν δεν τραβάει ο Rein τί να κλάσει ο soldier; Γι'αυτό ξεκίνησα να παίζω Rein και τελικά τον έκανα main γιατί δεν με ικανοποιούσαν οι άλλοι. Έβλεπες π.χ. η αντίπαλη symmetra να έχει κλειδώσει τον Soldier μπροστά (κακώς βέβαια) και τον ψήνει και ο Rein να κάθεται να κοιτάει. Εγώ τώρα όποτε μπορώ βάζω την ασπίδα στην μέση και σπάω την ακτίνα και γλυτώνει ο άλλος. Απλό αλλά θέλει γρήγορη σκέψη και να έχεις παίξει αρκετα Rein, αν ο άλλος εχει μόνο 2-3 ώρες και παίζει μόνο και μόνο γιατι δεν διάλεξε άλλος δεν έχει εμπειρία. Το άλλο είναι με το earthshatter. Όταν έχεις εσυ, έχει σίγουρα και ο άλλος Rein. Αν δεις οτι κάνουν ντου ρίχνεις την ασπίδα μετά απο λίγο, ο άλλος νομίζει έσπασε και βαράει ulti, σηκώνεις την ασπίδα και πάει χαμένο. Η και με dva, καταλαβαίνω όποτε έχει ulti γιατί βαράει την ασπίδα συνέχεια. Μόλις πέσει στα 300-500 την κατεβάζω, αμολάει την ulti της, σηκώνω ασπίδα και γλυτώνουμε. 1
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το κρατάς πατημένο ??? Εγώ προσωπικά το σπαμαρω ανά 1-2 δευτερόλεπτα και δεν εχω κανένα θέμα. το σπαμαρω, αλλα πηδαει με καθυστερηση. δηλαδη καθε 2-3 taps. τι στο καλο. μαλλον χρειαζομαι keyboard. παντως μου φαινεται παω αποκλειστικα για Soldier στο comp στην επομενη σεζον. gold/silver οι απεναντι αλλα νικησαμε 2-1 παρολο τους 2 snipers.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 το σπαμαρω, αλλα πηδαει με καθυστερηση. δηλαδη καθε 2-3 taps. τι στο καλο. μαλλον χρειαζομαι keyboard. Δοκίμασε να το σπαμάρεις και σε κείμενο, να δεις αν πράγματι κολλάει το κουμπί γενικώς.
basilis_k6 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Οι κακοί dps ειναι τεράστιο προβλημα μέχρι το diamond. Κάθε πικραμένος θέλει να παιξει dps οπότε κλέψτον εσυ απο την αρχη να ξέρεις τουλάχιστον οτι εισαι άνω του μετρίου (αν εισαι βεβαιως) γιατι με 0 dps το παιχνιδι ειναι χαμένο απο το spawn room. 1
Aztec Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Οι κακοί dps ειναι τεράστιο προβλημα μέχρι το diamond. Κάθε πικραμένος θέλει να παιξει dps οπότε κλέψτον εσυ απο την αρχη να ξέρεις τουλάχιστον οτι εισαι άνω του μετρίου (αν εισαι βεβαιως) γιατι με 0 dps το παιχνιδι ειναι χαμένο απο το spawn room. τα καλά support/tanks μπορούν να μετριάσουν αυτή την αδυναμία
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε να το σπαμάρεις και σε κείμενο, να δεις αν πράγματι κολλάει το κουμπί γενικώς. δουλευει μια χαρα εκτος παιχνιδιου. επισης οι αλλοι ηρωες πηδανε κανονικα με καθε tap. μονο o Soldier πηδαει με καθυστερηση ενω σπαμαρω το space. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 δουλευει μια χαρα εκτος παιχνιδιου. επισης οι αλλοι ηρωες πηδανε κανονικα με καθε tap. μονο o Soldier πηδαει με καθυστερηση ενω σπαμαρω το space. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Κάνεις και sprint ενδιάμεσα; Έχω καιρό να δω τον S76, μήπως το animation από το sprint κόβει το jump spam.
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ναι κανω και sprint. λες να φταιει αυτο;
opterios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παίζει ρόλο το sprint. Κανονικά πηδάει όπως όλοι, είτε κάνοντας sprint είτε όχι. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, το κοίταξα τώρα, είχα ξεχάσει ότι το jump δεν κάνει cancel το sprint, οπότε...dunno.
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οκ, βρηκα τι γινεται. δεν πηδαει καθολου οταν κινεισαι πλαγια. αυτο ισχυει για ολους τους ηρωες που δοκιμασα. πηδανε μονο οταν κινεισαι μπροστα,πισω,αριστερα,δεξια, αλλα οχι πλαγια. γιατι το κανανε ετσι;
opterios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Τι διαφορά έχει το "πλάγια" από το δεξιά-αριστερά; Και πλάγια το ίδιο πηδάνε όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις