batigoal9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 To competitive δεν ειναι μονο για φιγουρα του ρανκ. Ειναι για αυτους που θελουν να παιξουν ενα σοβαρο παιχνιδι, με καλο team composition, communication κτλ. Και προφανως θα tryhardareis και θα παιξεις σοβαρα και θα τυχει να νευριασεις κιολας. Αλλιως δε θα ηταν competitive. Αλλα ενταξει ολα αυτα στο πλαισιο του να διασκεδασεις. Αμα ειναι να κανεις QQ ολη την ωρα και rage full, δεν εχει νοημα. 3
Aztec Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα στο πρώτο ματσάκι νικάμη στο πρώτο, χάνουμε στο δεύτερο και ο μοναδικός gold στην ομάδα νευρίασε και πήρε Mei και μας έκλεινε μέσα στο spawn. Τι βρισίδια, τί παρακάλια τίποτα, τελικά χάσαμε. . Μήπως το έκανε για να σας κάνει regroup ? Κάποιοι το κάνουν για αυτό το λογο όταν δεν κάνει regroup η ομάδα
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως το έκανε για να σας κάνει regroup ? Κάποιοι το κάνουν για αυτό το λογο όταν δεν κάνει regroup η ομάδα Το έκανε γιατί ήταν μαλάκας. 3 ματσάκια χάσαμε εξαιτίας του
basilis_k6 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καποια στιγμη ευχαριστιομουν το κομπ. Πλεον απλα νευριαζω και θελω να σπασω το πισι. Το ρανκ δεν λεει τιποτα. Ο μονος λογος που ηθελα να ανεβω ηταν για να παιζω παιχνιδια χωρις βλακες. Δεν παιζει αυτο. Δυστυχώς οι δυνατοτητες μου δεν ξεπερνανε το ρανκ που μαζευονται τα ζωα 1
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Χθες σταμάτησα κάπου στα 2820 SR, λέτε να γίνει κάνα θαύμα να φτάσω diamond; Ή θα μου κάτσει κάνα σερί ήττες και θα πάω 2000; Πότε λήγει η season 3; Με τρώει να πάρω το αγαλματάκι του Reaper απο blizzard store.
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 τελος του μηνα ληγει. ^ e-pen γενικα αν rageareis με ενα παιχνιδι καλυτερα αστο, εγω παλι προτεινω να δειτε οδηγους και να διαβασετε κ ολας, δειτε streamers, moonmoon ξαναλεω, μαθετε counter picks, απλα πραματα δηλαδη, και elo-hell δεν υπαρχει elohell-> bronze/silver player fiction δεν εχει να κανει με επεν. στο competitive υπαρχει η προκληση η οποια πρσφερει διασκεδαση, οταν δυο δυνατες ομαδες ανταγωνιζονται σκληρα για την νικη. αυτη η προκληση επισης σε βελτιωνει ως παικτη, γινεσαι καλυτερος στο παιχνιδι που αγαπας. προσωπικα, παιζω απο το 90 ονλινε fps, και ειναι η πρωτα φορα που με εχει εθισει ενα παιχνιδι τοσο ωστε να το παρω λιγο πιο σοβαρα απο οτι συνηθιζα στο παρελθον. το προβλημα ομως ειναι οτι στο χαμηλο επιπεδο η μοναδικη προκληση ειναι μπας και καταφερεις να κουβαλησεις μονος σου μια ολοκληρη αχρηστη ομαδα. εξου και η αγανακτηση. Αυτο ειπα και εγω, adapt, βελτίωση και τα αποτελέσματα τουλαχιστον μεχρι εκει που μπορει ο καθενας θα φανουν. Υπαρχει carry στο ow ισως οχι hard carry σαν το cs πχ αλλα ο καλος δεν θα χαθεί στο silver/gold ειναι delusional οποιος το πιστευει αυτο πραγματικά. Αυτο ισχυει σε ολα τα comp games οχι μονο στο ow, επειδη καποιος ειπε αν εχω παιξει ow, οχι δεν εχω παιξει αλλα αυτα που λεω ισχυουν για ολα τα games με elo/ranking. α καλα ειπα πιο πανω οτι απο τα σχολια καποιων εδω μεσα, μου δινεται η εντυπωση οτι δεν εχουν παιξει καθολου το παιχνιδι...επισης αυτο που λες ειναι πλανη, δεν ειναι επιχειρημα, γενικολογεις, δεν κρινεις το ιδιο το παιχνιδι μεμονωμενα.
suffocater Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Χθες σταμάτησα κάπου στα 2820 SR, λέτε να γίνει κάνα θαύμα να φτάσω diamond; Ή θα μου κάτσει κάνα σερί ήττες και θα πάω 2000; Πότε λήγει η season 3; Με τρώει να πάρω το αγαλματάκι του Reaper απο blizzard store. Γιατί σε απασχολεί αν πεσεις? Περιπου μια βδομαδα πριν το τελος του μήνα,διάβασα χθες. -Oμορφο,αλλα πολλά τα 150 eu..
Silverage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί σε απασχολεί αν πεσεις? Περιπου μια βδομαδα πριν το τελος του μήνα,διάβασα χθες. -Oμορφο,αλλα πολλά τα 150 eu.. Ε γιατί θα είναι μαλακία αν πέσω όπως στο προηγούμενο season που απο 2600 πήγα 2200 στο τέλος.
Aztec Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 To κάθε season παίρνει υπόψιν το προηγούμενο season high ή το τελικό οσον αφορά τα placement ?
opterios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και το αλλο: ποιό το κινητρο για να παιξει κάποιος competitive; Τα διαφορετικα σε χρωμα οπλα; Really now? Θα περιμενε κανεις more lootboxes, κανα πιο ιδιαιτερο portrait ισως, unique skins.....αλλα μπααααα. (Εκτος αν το μεγαλο κινητρο ειναι να φιγουράρει το ονομα σε καποια καταταξη. Οκ εκει παω πασο, μαλλον πολλοι την βρίσκουν με κατι τετοιο.) Το κίνητρο για να παίξεις competitive είναι ότι εκεί η ομάδα σου ξέρεις ότι παίζει με στόχο τη νίκη κι όχι την τρολλιά ή την προπόνηση ή απλώς το να περάσει την ώρα του ο καθένας. Δεν είναι η φιγούρα. Οι φιγουρατζήδες είναι φιγουρατζήδες, whatever the mode...
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κανενα αγχος πλεον. Πραγματικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι τζαμπα σκαμε. Ιnstalock soldier και αργα η γρηγορα θα ανεβεις. Ειδικα σε ranks οπως τα bronze-silver-gold που οι περισσοτεροι δεν ξερουν τπτ. Εγω πηρα 4 ματσακια συνεχομενα με soldier μονο , σε συνδιασμο με λιγη τυχη και συνεργασια απο την ομαδα δεν σταματιεται.
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εκανα μερικες δοκιμες σημερα. αν και ειχα 3 gold με τον Hog, δυσκολευομαι, δεν τον κατεχω καλα ακομη. θα παιζω μεταξυ Hog και Zarya προς το παρον. με Zenyatta ενιωθα οτι ειχα περισσοτερο impact στην ομαδα, το skillset του αποδιδει πιο αμεσα απο οτι του Lucio. οποτε θα παιζω με αυτον. δοκιμασα Soldier, οκ, σκοτωνω αλλα οι συμπαικτες μου εξακολουθουν να πεφτουν σαν τις μυγες. οποτε μαλλον θα εστιασω σε support/tank για την ωρα.
Aruil Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα ανοιχτό το event... Ξεκινήσανε παράδοση να καθυστερούν στο κλείσιμο?
basilis_k6 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κανενα αγχος πλεον. Πραγματικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι τζαμπα σκαμε. Ιnstalock soldier και αργα η γρηγορα θα ανεβεις. Ειδικα σε ranks οπως τα bronze-silver-gold που οι περισσοτεροι δεν ξερουν τπτ. Εγω πηρα 4 ματσακια συνεχομενα με soldier μονο , σε συνδιασμο με λιγη τυχη και συνεργασια απο την ομαδα δεν σταματιεται. τα λεω μήνες. Μονο s76 μέχρι high plat με decent aim. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις