Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore εχουμε πληρωσει ενα σεβαστο ποσο για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Φυσικα και θα παραπονιεμαι για κατι που δεν μου αρεσει σε αυτο και ιδιαιτερα οταν προκειται για το ¨ανταγωνηστικο κομματι του παιχνιδιου. Καλος η κακως το μοναδικο που πραγμα που αξιζει σε τετοια παιχνιδια ειναι το competitve μερος τους. Ωραια ειναι τα arcade ωραια ειναι και τα custom matches αλλα  ενα σημειο και μετα βαριεσαι και ξαναγυριζεις στο "σοβαρο" μερος που στο συγκεκριμενο Game ειναι μονο στο ονομα σοβαρο...

• Like 1
  • Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ιδια και τα ιδια σε ολα τα comp games παντως γκρινια γκρινια και παλι γκρινια, "ειμαι silver αλλα αξιζω diamond" "ειμαι dmg αλλα παιζω σαν global" "ειμαι 3k mmr αλλα επρεπε να ειμαι 5k" και ο κυκλος συνεχιζεται. Δεν υπαρχουν ιδανικές συνθήκες, αν σας ενδιαφέρει ενα παιχνιδι καντε adapt και grind οτι elo η αλλο συστημα εχει, αν ειστε καλοι θα καταληξετε εκει η τελος παντως κοντα με μικρο deviation σε αυτο που ανήκετε.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις παιξει ποτε overwatch??

Διαβασε το αρχικο μου ποστ και πες μου μετα για adapt Κλπ...

Πως να κανω εγω adapt οταν οι περισσοτεροι δεν θελουν  να κανουν. Και ιδιαιτερα σε ενα παιχνιδι οπως το Overwatch που δεν εχει καμια σχεση με το cs που μπορεις να κανεις ανετα carry. Εδω δεν εχει carry κλπ. Αν δεν νιωθει η ομαδα σου θα χασεις οσο και να προσπαθησεις για το αντιθετο... Για αυτο και υπαρχουν παρα πολλα παραπονα για το competitive μερος του παιχνιδιου και οχι μονο εδω στο insomnia αλλα γενικα απο τους παικτες.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα στο πρώτο ματσάκι νικάμη στο πρώτο, χάνουμε στο δεύτερο και ο μοναδικός gold στην ομάδα νευρίασε και πήρε Mei και μας έκλεινε μέσα στο spawn. Τι βρισίδια, τί παρακάλια τίποτα, τελικά χάσαμε.

Μετά μαζευτήκαμε 4-5 άτομα άλλος και νικήσαμε 5-6 παιχνίδια σερί.

Και νομίζω κατάλαβα τί πρέπει να κάνεις για να ανέβεις. Να έχεις 2-3 άτομα με μεγάλο SR και οι υπόλοιποι χαμηλό. Σε βάζει ενάντια σε χαμηλό SR και μετά τους σκίζεις. Π.χ. είμασταν τώρα 5 άτομα. 1 low gold, 1  high silver, εγω high platinum, ένας άλλος low platinum και άλλος ένας mid platinum-πρώην master. Παίζαμε εναντίων 2350-2450 SR. Εγω Rein, ο πρώην master Soldier, o platinum Ana και οι υπόλοιποι βοηθητικά.

Δημοσ.

. Δεν γινεται εμενα που ειμαι 100+ λεβελ με 300-350 competitive matches στην πλατη να με βαζει στην ιδια ομαδα με καποιον 40 λεβελ που μολις εχει τελειωσει τα placement και κατα 95% δεν εχει την παραμικρη ιδεα για το πως πρεπει να παιξει... Δεν γινεται ρε παιδια πως να το κανουμε. Το παιχνιδι λαμβανει υποψη του λαθος πραγματα οσον αφορα το mm . Και αυτο συνεπαγεται σε ασχημη competitive εμπειρια. Το mm ειναι το 70% του competitve . Πρεπει να αλλαξει επιγοντως το συγκεκριμενο. Το ειχα πει και παλαιοτερα καποιοι διαφωνησαν καποιοι γελουσαν. Το mm πρεπει να βασιζεται πρωτα στο level του καθε παικτη και κατα δευτερον στο sr. Και η ολη φαση για μενα ξεκιναει απο το γεγονος οτι για παιξεις competitive πρεπει να εχεις φτασει μολις στο 25ο level!!!!!!!! Πραγματικα για γελια. Τι ξερει ενας 25αρης για να μπορει να μπει σε αυτην την διαδικασια ?? Τιποτα απολυτως. Δεν γινεται 300 λεβελ παικτες να παιζουν μαζι με παικτες 50- level η εναντιων τους. Χαλαει το παιχνιδι και για τους δυο. Eγω το πρωτο πραγμα που κοιταω στα Match ειναι τα λεβελς. Οταν βλεπω στην ομαδα μου παικτες κατω των 70-80 ξερω οτι θα χασω σχεδον σιγουρα. Ειναι πολυ απλο, δεν εχει την ιδια εμπειρια πανω στο game καποιος που εχει παιξει 20-30 ωρες με καποιον που εχει αφιερωσει 200+. Αλλιως θα παιξω εγω ana που εχω πολλα match μαζι της και αλλιως καποιος που ξεκιναει τωρα competitive η δεν εχει πολλα Match competitive ακομα. Επισης πρεπει να αλλαξει και ο τροπος που αποδιδονται οι ποντοι μετα απο καθε match. Πηδιεμαι εγω με τον zen, παιρνω 5 golds και καμια 50αρια assists, χανω το match και το παινχιδι δεν δινει καμια απολυτως σημασια στα ατομικα μου στατιστικα. Με βαζει στην ιδια κατηγορια με αυτον που δεν προσφερε τπτ η τρολαρε η εκανε disconnect-reconnect καθε 2 λεπτα. Ειναι δικαιο αυτο??? Οχι φυσικα.

Σχεδον σε κανενα game το level δεν παιζει ρολο στο matchmaking του ranked ladder και ετσι πρεπει . Οταν παιζεις ενα ladder , το matchmaking πρεπει να παιρνει ως παραγοντα αποκλειστικα και μονο το rank σου . Αν εσυ η οποιοσδηποτε ειναι silver στα 400 level και σε βαζει να παιξεις με lvl 40 στο silver , δεν ειναι προβλημα του matchmaking . Ειναι προβλημα δικο σου ( γενικα μιλαω παντα ) που εισαι silver μετα απο τοσο καιρο . Ο αλλος στο lvl 40 πηγε silver γιατι για εκει ειναι ακομα  , η απλα ειναι stepping stone για παραπανω η επειδη γιατι απλα για εκει ειναι

Αν δεν θες να παιζεις με 50 lvls , κανε carry και ανεβα η αγορασε καινουριο account . Ειναι εξαιρετικα απλο

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι να παιζεις ενα παιχνιδια για να το ευχαριστιεσαι. Αν ειναι να παιζεις ranked/competitive για να χρειαζεται να κατεβαζεις καντηλια(ή ακομα και σε quick match)ε δεν αξιζει. Δοξα το Θεο υπαρχουν ενα καρο αλλα παιχνιδια να ασχοληθεις και να κανεις μια μικρη παυση απο το Overwatch.

Προσωπικα γιαυτο το λογο και δεν εχω τις μεγαλες απαιτησεις απο το Overwatch.Γιατι δεν ειμαι(πλεον)τυπος να καθεται να λιωνει ολο το χρονο 1 παιχνιδι οπως κανει αρκετος κοσμος,ειτε με τα παιχνιδια της Blizzard,ειτε σε moba παιχνιδια,ειτε σε γνωστα fps παιχνιδια(CS,BF,CoD).

Δημοσ.

Δεν ειπαμε τετοιο πραγμα. Φυσικα και δεν προκειται να αλλαξει τπτ. Συζητηση κανουμε. Αμα ειναι να ποσταρουμε ολοι για το ποσο γαματο ειναι το game και για το ποσο γαματη ειναι η blizzard...

Δεν βλεπω κανεναν κανονα που να λεει οτι απαγορευεται να εκφραζουμε τα παραπονα μας ως προς το game.

EDIT: Αταλε μαλλον για διαφορετικο παιχνιδι μιλαμε. Carry στο παιχνιδι που ονομαζεται Overwatch δεν υπαρχει.

Θα διαφωνησω και στο οτι το θεμα ειναι δικο μου η του παικτη γενικα. Το προβλημα ειναι ξεκαθαρα του Mm για τον λογο που ειπα προηγουμενος. Δεν φταιω εγω που χανω οταν στην ομαδα μου εχω καποιον που αρνειται να αλλαξει hero για να βοηθησει την ομαδα, δεν φταιω εγω που παιρνω gold healing με roadhog την ωρα που η ομαδα εχει 2 healers, δεν φταιω εγω που ο ενας 40 λβλ παικτης δεν ξερει ΟΤΙ Ο GENJI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DEFLECT την ult του hanzo οταν ειναι μεσα της ( πραγματικη περιπτωση σορρυ για τα caps). Φυσικα και καποια παιχνιδια παιζω χαλια και φταιω για την ηττα της ομαδας μου, αλλα απο την στιγμη που στο 80% των match ειμαι ο καλυτερος η στους καλυτερους τοτε ειναι ξεκαθαρα θεμα του mm που δεν μπορει να με "αντιστοιχισει" με παικτες του ιδιου επιπεδου με εμενα και μου βγαζει τον καθε αχρηστο που δεν ξερει ουτε αγγλικα να μιλαει για να εχει communication με την ομαδα του.

Δημοσ.

Δεν ειπαμε τετοιο πραγμα. Φυσικα και δεν προκειται να αλλαξει τπτ. Συζητηση κανουμε. Αμα ειναι να ποσταρουμε ολοι για το ποσο γαματο ειναι το game και για το ποσο γαματη ειναι η blizzard...

Δεν βλεπω κανεναν κανονα που να λεει οτι απαγορευεται να εκφραζουμε τα παραπονα μας ως προς το game.

Ποια ειναι η συζητηση αγαπητε?

Αλλο να εκφρασεις το παραπονο σου(με επιχειρηματα κλασσικα)για κατι μια,δυο,τρεις φορες και αλλο συνεχεια εδω και μηνες.

Δημοσ.

Πριν 1.5μηνα περιπου

παιζω και Rein οποτε μπορω, αλλα τοτε αφηνεσαι στο ελεος των αχρηστων supports. να βλεπεις mercy να κανει rez τον hanzo οταν πεθαινει, lucio για να μην πεθανει οταν καποιος τον πυροβολει. τραγελαφικες καταστασεις. 

θελεις τουλαχιστον ενα δυνατο διδυμο tank/support για να κανεις carry το πανηγυρι που υπαρχει στο bronze. και εκει εφοσων παιζεις με ομαδα που ξερει να κανει aim και δεν πεφτει σαν τις μυγες. 

δεν υπαρχει σωτηρια στην bronze κατηγορια. παιζω συνεχεια support μπας και κανω την διαφορα, οπως λενε και οι pro στα videos τους. τιποτα. χασιμο χρονου. αχρηστα κορμια ολοι τους. 

το σταματαω το παιχνιδι μονιμα. αντε γεια.

Και για το stream/video που αναφερθηκε παλι ειχε γινει λογος το ιδιο διαστημα

Τράβα ρε συ Killik κάνα βίντεο να δούμε τί παίζει.

τοχω σκεφτει αλλα για να δειχνω το χαλι που επικρατει στο bronze και τα απιστευτα που κανουν αυτα τα αχρηστα τομαρια

Δημοσ.

αν δεν υπήρχε ο matchmaker η κατάσταση θα ήταν όπως στα πρώτα call of duty που στα match οι πρώτοι 2 είχαν από 30 Kills με 3 deaths και ο τρίτος K/D ratio 0.5..

Εγώ στο overwatch καταλαβαίνω αρκετή διαφορά κάθε 250 rank περίπου και έχω περάσει από πολλά (από 900 μέχρι 2300). Στο 900 ότι και να πάρω έχω 4 gold ενώ στο 2300 tryhardarw για να μείνω στο rank (έχω δεύτερο account που μπαίνω όταν έχω όρεξη για tryhardιες , στο κανονικό μου παίζω πολλές ώρες, πάντα πτώμα από την δουλειά κτλ). Πάντως τα κουλά συμβαίνουν θυμάμαι ότι πήγα από 1800 στο 900 σε 2 μέρες, παρόλο που σε όλα σχεδόν τα match είχα 3 gold απλά έχασα 20 στην σειρά, ότι και να έκανα έχανα όταν πήγαινα να πάρω game είχαμε leaver. 

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι από το bronze μέχρι το gold είναι το ίδιο πράμα, ενώ έχει αποδειχτεί ότι οι master και grandmaster σολάρουν ολόκληρες 5 δες. 

• Like 1
Δημοσ.

Και το αλλο: ποιό το κινητρο για να παιξει κάποιος competitive; Τα διαφορετικα σε χρωμα οπλα; Really now? Θα περιμενε κανεις more lootboxes, κανα πιο ιδιαιτερο portrait ισως, unique skins.....αλλα μπααααα.

(Εκτος αν το μεγαλο κινητρο ειναι να φιγουράρει το ονομα σε καποια καταταξη. Οκ εκει παω πασο, μαλλον πολλοι την βρίσκουν με κατι τετοιο.)

• Like 1
Δημοσ.

^ e-pen

γενικα αν rageareis με ενα παιχνιδι καλυτερα αστο, εγω παλι προτεινω να δειτε οδηγους και να διαβασετε κ ολας, δειτε streamers, moonmoon ξαναλεω, μαθετε counter picks, απλα πραματα δηλαδη, και elo-hell δεν υπαρχει

elohell-> bronze/silver player fiction

Δημοσ.

το competitive είναι για να βλέπεις πόσο καλά παίζεις συγκριτικά με τους άλλους παίχτες με μετρήσιμο τρόπο. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα αφού βρίσκεις τα σημεία που είσαι αδύναμος, να  κάνεις adapt, να βελτιώνεσαι και να βλέπεις τα αποτελέσματα στο rank σου. Για πολλούς από εμάς αυτό είναι το "κίνητρο" που μας κρατάει σε ένα game όχι το διαφορετικό χρώμα σε ένα skin (!!)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που δεν του αρέσει αυτή θέλει να παίζει multiplayer PVP γενικότερα. Πιο λογικό είναι να παίζει single player games η coop gaming με τους φίλους του ή τίποτα local multiplayer με παρέα σε καμιά κονσόλα.. Σίγουρα όχι κάτι στο scale του overwatch.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο ειπα και εγω, adapt, βελτίωση και τα αποτελέσματα τουλαχιστον μεχρι εκει που μπορει ο καθενας θα φανουν. Υπαρχει carry στο ow ισως οχι hard carry σαν το cs πχ αλλα ο καλος δεν θα χαθεί στο silver/gold ειναι delusional οποιος το πιστευει αυτο πραγματικά.

Αυτο ισχυει σε ολα τα comp games οχι μονο στο ow, επειδη καποιος ειπε αν εχω παιξει ow, οχι δεν εχω παιξει αλλα αυτα που λεω ισχυουν για ολα τα games με elo/ranking.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...