KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 οχι δεν συγκρινονται, γιαυτο ειπα οτι bronze,silver,gold και platinum πρεπει να ειναι ενα rank μονο. το βλεπω και στο παιχνιδι, απο την σαβουρα που αντιμετωπιζω μεχρι τωρα, οι μονοι σοβαροι αντιπαλοι που ηταν μια προκληση για εμενα, ηταν οι diamond. οτιδηποτε πιο κατω, ηταν το ιδιο πραμα. αν χωρισεις το ranking σε 3 ζωνρες, πρεπει το το ΜΜ να βαζει αντιπαλους αναμικτους απο τα ακρα αυτων των rank. πχ, οι top στην ζωνη 1 να παιζουν με τους low στην ζωνη 2, κοκ. ο λογος ειναι οτι χρειαζεσαι δυνατοτοτερους αντιπαλους για να γινει καλυτερος και να ανεβεις ρανκ. δεν μπορεις με την ιδια ποιοτητα αντιπαλων να εξελιχθεις, το skill σου θα φτασει plateau. sto silver ειναι παιδικη χαρα παντως, οταν με εβαλε 2η season, πχ η αντιπαλη ομαδα ειχε μια pharah μας θεριζε, κανεις να μην παρει soldier να την ριξει, γενικα πιστευω το προβλημα ειναι τα counter picks οχι τοσο το skill + luck 2 φορες με εβαλε σιλβερ 2 φορες πηγα 2700 +- και δεν θεωρω οτι ειμαι καλος αλλα περναω καλα, δε με νοιαζει τοσο, κασουαλ ειναι το παιχνιδι, αλλα αμα ξες τουλαχιστον τα βασικα ανεβαινεις τραινο το προβλημα ειναι οταν πεφτουν οι δικοι σου σαν τις μυγες απο τους αντιπαλους στα low levels. κυριολεκτικα σαν τις μυγες. οι περισσοτερς ηττες απο κει προερχονται.
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 να σου προτεινω κατι ? αφησε το κανα μηνα και το ξαναπιανεις αργοτερα, δες στριμς, διαβασε καναν οδηγο, οτιδηποτε σε βοηθησει
hellojim Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγω προτεινω να αγορασεις ενα account που ειναι platinum, που το θεωρεις συγκρισιμο με bronze (the fuck!?), και θα δεις οτι απο game σε game το elo σου θα κατεβαινει σαν την e^(-x). Σε 2 βδομαδες, με καθημερινα games, θα χεις φτασει silver.
batigoal9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ρε Killik σοβαρα, στριμαρε ενα game, ή κανε record κι ανεβασε το να δουμε. Οχι για να κοροιδεψουμε, αλλα μπας και δουμε κατι που κανεις λαθος, κατι που δεν εχεις παρει χαμπαρι εσυ. Σα ντεμο ριβιου ρε παιδι μου. Χωρις μαλακιες τωρα, μπορει να δουμε κατι που να σε βοηθησει.
Aztec Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 oχι lucio για support ε; γιατι διαβαζα παλιοτερα οτι ηταν ο καλυτερος για solo queue. θα δουμε, γιατι η Ανα ειναι δυσκολη ως sniper. ο lucio ειναι ιδιαιτερος χαρακτήρας που έχει δυναμική να δίνει μορφή στο παιχνίδι αλλά θέλει επικοινωνία ώστε να γίνει καλή χρήση του speed boost στις επιθέσεις κτλ. Είναι καλός όταν υπάρχει κάποια στρατηγική στην ομάδα και επικοινωνία. Θυμάμαι hanamura τους λέω μόλις κανει καποιο hook o hog θα δώσω speed boost να περάσουμε όλοι μάζι μέσα γρήγορα. Αυτό που έγινε είναι οτι μπήκα μόνος μου μέσα και με σκοτώσανε ενω οι άλλοι πυροβολούσαν απ έξω λολ Η ana μπορεί να κάνει snipe pharah να κάνει τανκ healing να κάνει sleep nano boosted characters etc , να παγώσει το healing ενος target... γενικά μπορεί να έχει μεγάλο impact στο παιχνίδι. Ειναι priority one στόχος 1
ADHD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οντως streamare θα εχεις στανταρ καποιους viewers απο εδω.
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγω προτεινω να αγορασεις ενα account που ειναι platinum, που το θεωρεις συγκρισιμο με bronze (the fuck!?), και θα δεις οτι απο game σε game το elo σου θα κατεβαινει σαν την e^(-x). Σε 2 βδομαδες, με καθημερινα games, θα χεις φτασει silver. οχι τον θεωρω συγκρισιμο με εναν gold. ο οποιος gold μπορει να ειναι και bronze λογω Elo Hell, εκει αναφερομαι. δεν θεωρω συγκρισιμο τον platinum με τον diamond ομως.
ADHD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 gold και να ειναι bronze λογο elo hell απλα δεν παιζει. source: ειμαι gold και μενεις εκει μονο dps να παρεις και να εχεις λιγο aim χωρις να εχεις ιδεα απο το game γενικα.
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) gold και να ειναι bronze λογο elo hell απλα δεν παιζει. παιζει. και δεν το λεω για εμενα. εχω παιξει με bronze lvl300+ που κανανε παπαδες, και με platinum lvl100+ που δεν ξερανε που τους πανε τα τεσσερα. και αυτο συμβαινει επειδη το ranking system δεν ειναι τοσο αψεγαδιαστο οσο νομιζεις, τουλαχιστον οσο αφορα τους σολο παικτες. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2017 από KilliK
Raikkonen86 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εχουν γινει αυτες οι συζητησεις απειρες φορες... Καθε φορα λεμε τα ιδια και τα ιδια. Ειπαμε το competitve μερος του παιχνιδιου, ειναι ψιλοαθλιο στην παρουσα φαση και ιδιαιτερα το mm. Πχ θα δωσω παραδειγμα απο season 2 που επαιξα κοντα 400 match. Δεν γινεται εμενα που ειμαι 100+ λεβελ με 300-350 competitive matches στην πλατη να με βαζει στην ιδια ομαδα με καποιον 40 λεβελ που μολις εχει τελειωσει τα placement και κατα 95% δεν εχει την παραμικρη ιδεα για το πως πρεπει να παιξει... Δεν γινεται ρε παιδια πως να το κανουμε. Το παιχνιδι λαμβανει υποψη του λαθος πραγματα οσον αφορα το mm . Και αυτο συνεπαγεται σε ασχημη competitive εμπειρια. Το mm ειναι το 70% του competitve . Πρεπει να αλλαξει επιγοντως το συγκεκριμενο. Το ειχα πει και παλαιοτερα καποιοι διαφωνησαν καποιοι γελουσαν. Το mm πρεπει να βασιζεται πρωτα στο level του καθε παικτη και κατα δευτερον στο sr. Και η ολη φαση για μενα ξεκιναει απο το γεγονος οτι για παιξεις competitive πρεπει να εχεις φτασει μολις στο 25ο level!!!!!!!! Πραγματικα για γελια. Τι ξερει ενας 25αρης για να μπορει να μπει σε αυτην την διαδικασια ?? Τιποτα απολυτως. Δεν γινεται 300 λεβελ παικτες να παιζουν μαζι με παικτες 50- level η εναντιων τους. Χαλαει το παιχνιδι και για τους δυο. Eγω το πρωτο πραγμα που κοιταω στα Match ειναι τα λεβελς. Οταν βλεπω στην ομαδα μου παικτες κατω των 70-80 ξερω οτι θα χασω σχεδον σιγουρα. Ειναι πολυ απλο, δεν εχει την ιδια εμπειρια πανω στο game καποιος που εχει παιξει 20-30 ωρες με καποιον που εχει αφιερωσει 200+. Αλλιως θα παιξω εγω ana που εχω πολλα match μαζι της και αλλιως καποιος που ξεκιναει τωρα competitive η δεν εχει πολλα Match competitive ακομα. Επισης πρεπει να αλλαξει και ο τροπος που αποδιδονται οι ποντοι μετα απο καθε match. Πηδιεμαι εγω με τον zen, παιρνω 5 golds και καμια 50αρια assists, χανω το match και το παινχιδι δεν δινει καμια απολυτως σημασια στα ατομικα μου στατιστικα. Με βαζει στην ιδια κατηγορια με αυτον που δεν προσφερε τπτ η τρολαρε η εκανε disconnect-reconnect καθε 2 λεπτα. Ειναι δικαιο αυτο??? Οχι φυσικα. 1
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ακριβως. αυτο που εξισωνει εσενα που ξεσκιζεσαι με τον αλλο που καθεται και τα ξυνει, ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα με το υπαρχον συστημα. 1
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 blizzard placements δεν αλλαξαν ποτε, sc1, sc2 wow arenas, hots μην περιμενεις να αλλαξει τωρα
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 blizzard placements δεν αλλαξαν ποτε, sc1, sc2 wow arenas, hots μην περιμενεις να αλλαξει τωρα Προφανως και ισχυει αυτο αλλα ειπαμε πρεπει να κραξουμε για να κραξουμε. Αρκετος κοσμος που δεν του αρεσει το competitive/ranked απλα δεν ασχολειται μαζι του και τελος. Δεν μπορω να καταλαβω η συνεχομενη μουρμουρα που βοηθαει.Και το γραφω αυτο γιατι ειναι κατι που ισχυει εδω και μηνες.Δεν μπηκε τωρα το competitive και εχουν αρχισει τα παραπονα. Γιαυτο το λογο και το παιχνιδι(οπως και τα αλλα παρομοια)εχουν και quick play,arcade 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 πολύ τρολλιά πάλι σημερα. πολύ throw επισης. εχω σιχαθει να πω την αληθεια... Δεν παει καλα το συστημα τους.
najinblue3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως και ισχυει αυτο αλλα ειπαμε πρεπει να κραξουμε για να κραξουμε. Αρκετος κοσμος που δεν του αρεσει το competitive/ranked απλα δεν ασχολειται μαζι του και τελος. Δεν μπορω να καταλαβω η συνεχομενη μουρμουρα που βοηθαει.Και το γραφω αυτο γιατι ειναι κατι που ισχυει εδω και μηνες.Δεν μπηκε τωρα το competitive και εχουν αρχισει τα παραπονα. Γιαυτο το λογο και το παιχνιδι(οπως και τα αλλα παρομοια)εχουν και quick play,arcade ναι συμφωνω απλα ο φιλος πιο πανω λεει να αλλαξουνε τον τροπο που δινουν matches + placement points
Προτεινόμενες αναρτήσεις