batigoal9 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον, δεν ξερω αν φταιει το κρασι, αλλα μου 'ρθε ιδεα. Τσονταρουμε ολοι απο λιγο και αγοραζουμε νεο account στον Killik. Θελω να δω τι θα βγει στο placement. Αλλα να streamarei τα games.
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι τα συνηθισμενα streams bronze to challenger ξερω γω και θα υπαρχει και του Killik το Bronze to Οσο πιο κατω παει 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) http://mckodem.deviantart.com/art/DVA-s-fortune-cookie-662912625 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 καταλαβαίνω την ελο του καθενός απόλυτα αλλα οχι στο bronze. παίρνεις s76 κάνεις μερικές ώρες προπόνηση το σημάδι σου και απλά πας τουλάχιστον high silver. instalock dps εννοείτε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 http://wildcard24.deviantart.com/art/Overwatch-Blizzard-mashup-skins-3-662872639
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έστειλα friend request στον Killik. Θέλω να παίξουμε λίγο έστω quickplay να δω ρε παιδί μου. α εσυ ησουν; ξαναστειλε. δεν κανω accept σε αγνωστους. QP μονο Sombra παιζω, υποψιν. https://www.youtube.com/watch?v=rG_3HBbtN_E
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 το λες μονος σου πως οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει η ομαδα αντι να προσπαθησεις για carry παιρνεις μια widow και καθεσαι σε μια γωνια να βαρας μπεκατσες ( ναι το οτι ειναι 10 χρονων το mouse φταιει - τοσα ξερεις τοσα λες ) ειμαστε σε μια χωρα που παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις .- δεν μπορεις να κανεις "carry" οταν οι συμπαικτες σου πεφτουν σαν τις μυγες. ειλικρινα, διαβαζω κατι ανυποστατα σχολια εδω μεσα, οπως ο αλλος που ειπε να κανεις wipe out ολοκληρη την αντιπαλη ομαδα μονος σου, και αναρωτιεμαι αν αυτοι που τα λενε εχουν παιξει καν competitive σε low rank..
alex_000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι ακόμα για το ranking το overwatch κάνει skill rating adjustment ανάλογα με το individual performance. Δεν παίρνει υπόψιν τα μετάλλια όμως συγκρίνει τα points per minute earned (τα δείχνει η μπάρα κάτω αριστερά) με data του performance όλων των παιχτών που παίζουν τον συγκεκριμένο ήρωα. Ακόμα ένας λόγος να συγκεντρώνεσαι μόνο στην απόδοσή σου.
hellojim Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη ετυχε και κοιτουσα στο thread, αν και δεν παιζω ow, ειδα οτι λεγατε για τα ranks κτλ Και καποιοι λενε το κλασσικο "εγω κανονικα ειμαι gold αλλα λογω μαπα matchmaking παιζω silver". Αυτο ειναι η δικαιολογια του "mad cauz bad". Πιο συγκεκριμενα, αυτο μπορεις να το πεις μονο οταν εισαι silver 3 και θες να πας στο επομενο (πχ silver 4 αν αυτο θεωρειται καλυτερο ή silver 2), τοτε η ομαδα μπορει να σε κρατησει πισω ναι. Αλλα οταν μιλαμε για ξεχωριστο rank division, που εκει μιλαμε για διαφορα 500 elo points, εκει ειναι ξεκαθαρα δικο σου προβλημα και οχι της ομαδας. Μπορει να εισαι λιγο καλυτερος παιχτης απο το elo που παιζεις, αλλα αν δεν μπορεις να ανεβεις rank, σημαινει οτι είτε εχεις χτυπησει ταβανι σε skill cap, ειτε βρισκεσαι σε elo hell rank. Αλλα και παλι, και σε elo hell rank να εισαι, αν εισαι τοσο καλυτερος παλι θα βγεις. Εγω οταν ξεκινησα να παιζω counter strike το πρωτο μου rank ηταν silver 2 (με το μικροτερο rank να ειναι silver 1, ειναι αντιστροφη η σειρα απο το lol), και το ιδιο account το εχω φτασει global. Εχω περασει 3 φορες απο elo hell ranks, και τα περασα ολα. Επισης παντα παιζω solo queue. Γενικα και το κλεινω εδω, μην βρισκετε δικαιολογιες για ποιο λογο ειστε εκει, βρειτε κινητρο να πατε παρακατω... 3
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 δεν ισχυει αυτο που λες. στο QP, εχω βρεθει πολλες φορες αντιμετωπος με silver,golden,platinum και μερικες φορες με diamond. σχεδον ποτε δεν αγχωθηκα στις αναμετρησεις μας. επομενως το skill μου δεν απεχει πολυ απο το δικο τους rank division, παρολο που εχει μεινει στασιμο διοτι δεν υπαρχει πλεον η προκληση. γενικα πιστευω οτι το rank επρεπε να χωριζετε σε 3 βαθμιδες μονο: η χαμηλοτερη να ειναι bronze,silver,gold,platinum, η μεση diamond/master και η υψηλοτερη grandmaster με ειδικη μνεια για τους 100 πρωτους. Κάτι ακόμα για το ranking το overwatch κάνει skill rating adjustment ανάλογα με το individual performance. Δεν παίρνει υπόψιν τα μετάλλια όμως συγκρίνει τα points per minute earned (τα δείχνει η μπάρα κάτω αριστερά) με data του performance όλων των παιχτών που παίζουν τον συγκεκριμένο ήρωα. Ακόμα ένας λόγος να συγκεντρώνεσαι μόνο στην απόδοσή σου. λινκ που να το επιβεβαιωνει; διοτι αν ισχυει αυτο, ειναι προβληματικος τροπος αξιολογησης.
hellojim Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 δεν ισχυει αυτο που λες. στο QP, εχω βρεθει πολλες φορες αντιμετωπος με silver,golden,platinum και μερικες φορες με diamond. σχεδον ποτε δεν αγχωθηκα στις αναμετρησεις μας. επομενως το skill μου δεν απεχει πολυ απο το δικο τους rank division, παρολο που εχει μεινει στασιμο διοτι δεν υπαρχει πλεον η προκληση. γενικα πιστευω οτι το rank επρεπε να χωριζετε σε 3 βαθμιδες μονο: η χαμηλοτερη να ειναι bronze,silver,gold,platinum, η μεση diamond/master και η υψηλοτερη grandmaster με ειδικη μνεια για τους 100 πρωτους. Το rank δεν εχει να κανει μονο με το aim και τα duels. Το rank ειναι το συνολικο αποτελεσμα του game sense, movement, team communication, και τελευταιο το aim. Αυτο ισχυει σε ολα τα games, και γι αυτο τον λογο ειπα να γραψω κιολας, αλλιως δεν θα ειχε νοημα καθως δεν παιζω ow (προς το παρον). Το λεγομενο game sense που ανεφερα παραπανω ειναι ισως το κυριοτερο που αποκτας καθως ανεβαινεις rank. Το game sense που εχω εγω σε σχεση με εναν 2 rank κατω απο μενα ειναι η μερα με την νυχτα. Επισης εναν παιχτη που εχει καλο aim αλλα μαπα game sense, μπορω να τον κανω καθε φορα overrun μονο και μονο επειδη εχω καλυτερο game sense. Για να το κλεισω, ακομα και με master να παιξεις μπορει να τον σκοτωσεις. Μπορει να τον σκοτωσεις και 2η φορα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν αυτον, τον αντικαταστησεις σε μια ομαδα επιπεδου master με εσενα θα μπορεις να ανταποκριθεις στο game. Αλλο το σκοτωνω εναν καλυτερο παιχτη απο εμενα, και αλλο παιζω στην θεση του. Τα decisions που παιρνει αυτος με βαση το game sense που εχει ειναι τελειως διαφορετικα με αυτα που θα παρεις εσυ. Αν πιστευει καποιος οτι ειναι τοσο καλυτερος σου λεω θα ηταν μεγαλυτερο rank ξεκαθαρα. Αν πιστευεις οτι εισαι τοσο καλυτερος και απλα σε γ@μ@ει το Matchmaking, ειτε αγορασε ενα ετοιμο account σε μεγαλυτερο rank ή φτιαξε smurf και ξαναπαιξε απο την αρχη. Either way, θα δεις οτι θα ξεκινησει η κατηφορα.. Εγω συγκεκριμενα εχω το main account μου στο cs που τωρα ειναι supreme (top2 rank) και το smurf μου οταν το εφτιαξα με εβγαλε μετα απο τα 10 games παλι σε μεγαλο rank. Και αναγκαστικα και αυτο ειναι τωρα ειναι supreme, ιδιο με το main. Δλδ εχω 2 accounts, και τα 2 στο ιδιο rank, το ενα το πηγα απο τον βαλτο στην κορυφη, και το αλλο το επαιξα brand new acc και πηγε και αυτο αναποφευκτα στο ιδιο rank, αφου εκει ειναι το skill μου.. Κατι τελευταιο σχετικα με τα ranks που ειπες.. στο counter φαντασου οι pros επειδη παιζουν 8ωρα την ημερα, εχουν φτασει σε σημειο το official mm να μην τους ικανοποιει καθως ειναι Low skilled (οχι τοσο σε aim αλλα γενικοτερα σαν game overall). Οποτε εχουν βγει 3rd party servers με αλλο ranking system που το πρωτο rank εκει, ειναι το μεγαλυτερο στο official MM. Εν κατακλειδι, για να καλυψεις ολα τα διαφορετικα skill οχι λιγοτερα, αλλα περισσοτερα rank θα χρειαζονταν... Πραγματικα δεν μπορεις να πιστεψεις τι παιχτες υπαρχουν εκει εξω, υπαρχουν τοσο καλοι παιχτες, που αν παιξεις μαζι τους θα νομιζεις οτι εχουν aimbot... Παιξε το game, ευχαριστησου το, γινε καλυτερος. Το μονο τιμημα που πρεπει να πληρωσεις ειναι ο καρκινος.... 1
alex_000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 λινκ που να το επιβεβαιωνει; διοτι αν ισχυει αυτο, ειναι προβληματικος τροπος αξιολογησης. https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20746314519 Εγώ το θέωρω απαραίτητο για να διορθώνεται το πρόβλημα του παίχτη που παίζει πχ στο silver 1850 ενώ αξίζει gold 2000. Αυτά τα mmr είναι πολύ κοντά και ο παίχτης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει carry match που έχουν MMR average τόσο κοντινό στο MMR του. To game θα τον ανεβάσει μέσω micro adjustments από individual performance παρόλο που το winrate του θα είναι πολύ κοντά στο 50% (χάνει λίγο λιγότερο στις ήτες που έπαιζε καλύτερα από το σύνολο των παιχτών στο ίδιο MMR, ενώ κερδίζει λίγο περισσότερο στις νίκες) To σίγουρο είναι ότι στο overwatch αν βρίσκεσαι σε bronze και κάνεις preform σαν silver το game θα το καταλάβει από τα άπειρα λεπτομερή στατιστικά που κρατάει και τα adjustments που κάνει. Απλά συγκεντρώσου στο να παίζεις όσο καλύτερα γίνεται. σημείωση: Υπάρχει άπειρη κλάψα ότι το σύστημα αυτό είναι άδικο για τους healers. Ίσως ισχύει αυτό δεν γνωρίζω. μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο στο hots αλλά δεν υπάρχει, εκεί είσαι στο έλεος του θεού 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 επειδη τα ειδα τα στατιστικα σου ειναι καλα. Ξεκόλα με τα σαπορτ και τα τανκ παρε dps και απλα μην πεθαινεις. Θα ανέβεις αργα η γρηγορα. Και εγω εχω παιξει στο 1600, δεν νομιζω να ειχε και μεγάλη διαφορα.
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 δεν ισχυει αυτο που λες. στο QP, εχω βρεθει πολλες φορες αντιμετωπος με silver,golden,platinum και μερικες φορες με diamond. Ε ναι γιατι ως γνωστον οταν ο αλλος ειναι Diamond θα μπει στο Quick play για να try hard αρει,ειδικα οταν βλεπει αντιπαλο bronze...... Επισης σε quick play αν ο αλλος ειναι diamond και παιζει support πως ακριβως τον κανεις συγκριση με σενα? Εγω παντως το ξαναλεω για ενα πραγμα σε παραδεχομαι. Πρεπει να εισαι ο μονος που 3 συνεχομενες season ως τωρα σε εχει βαλει bronze. 1
Aztec Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω παίξει counterstrike αλλά νομίζω ότι είναι DPS παιχνίδι. Στο overwatch οι χαρακτήρες είναι διαφορετικής κλάσης με διαφορετικό impact στο παιχνίδι . Όσον αφορά το matchmaking και την χαοδη διαφορά των 500 πόντων δεν είναι έτσι ακριβώς . Στα placement μπήκα gold πήγα silver μετά πήγα gold και μετά high platinum. Δηλαδή έπαιξα σε ένα εύρος 1500 πόντων με σκαμπανεβάσματα. Αν ειμαι platinum δεν θα έπρεπε το ranking σύστημα να με ρίξει silver τόσο απλά Και κάτι άλλο ναι στατιστικά με θετικό Winrate θα ανέβεις το θέμα είναι πόσο χρόνο θα χρειαστείς λόγω κακού matchmaking ,με leavers να σε αφήνουν 6v5 . Μην ξεχνάτε η Blizzard πάντα υποστήριζε το γύρω στο 50% Winrate . Γιατί πολύ απλά αν κάποιος χάνει συνέχεια θα εγκαταλείψει το παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις