Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο αν δεις οτι όντως η ομάδα ειναι πολύ καλή. Αλλιως στο επομενο ματς που θα είναι πιο δύσκολο (premade) θα σε κάνουν steam roll

είπα κερδίζεις game εύκολα..

το gamble πάντα αξίζει γιατί αν το premade κάτσει μάπα στο επόμενο game διαλύεται, ενώ αν κάτσει καλό κάνεις εσύ steam roll για 5-6 games

Δημοσ.

Μόλις ξεκινησα και εγώ το παιχνίδι.

Μεχρι στιγμής δοκιμάζω διαφορα champ κυρίως στο 3vs3.Quick match μονο με φιλους που επαιζαν ηδη και μου εξηγουν λιγο τι να κανω. 

Δημοσ.

Καλό , ευθυμήσαμε πάλι... :P

Ποικιλια στις επιλογες του συμφορουμιτη προφανως και εννοουσα. Εγραψε οτι σε αυτη τη season παιζει μονο support και tank κατι που φυσικα με βαση το ιστορικο του απο το site δεν ισχυει.

Προσωπικα επειδη εχω φαει με το κουταλι το ranked σε αλλα προηγουμενα παιχνιδια(κυριως στα moba)εχω μαθει να εχω αναλογες προσδοκιες.

Δημοσ.

παλι με βαζεις να λεω το αυτονοητο. 

ναι, μονο support/tank παιζω. αν δω οτι αυτες οι θεσεις εχουν καταληφθει, παιζω dps/defense. λογικο δεν ειναι; μαλιστα αν δεις τα στατς, εχω παιξει και παρα πολυ widow. για τον απλο λογο οταν βλεπω οτι η ομαδα μου ειναι ανυπαρκτη, καθομαι σε μια γωνια και σνιπαρω μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι. δεν σκοπευω να γινω target practice για τους αντιπαλους, ουτε να φαω πεναλτυ απο το auto-removal.

η διαφορα ειναι οτι στις προηγουμενες σεζον επαιζα αμεσως dps. τωρα περιμενω να δω τι θα παρουν οι υπολοιποι, και συμπληρωνω την συνθεση αναλογως. συνηθως ειναι support, αφου οι περισσοτεροι θελουν να παιζουν dps.

αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα; συνεχιζω να χαν SR ακομη και ετσι. αν η ομαδα δεν τραβαει, οτι και να παρεις δεν θα κανεις την διαφορα.

το gamble πάντα αξίζει γιατί αν το premade κάτσει μάπα στο επόμενο game διαλύεται, ενώ αν κάτσει καλό κάνεις εσύ steam roll για 5-6 games

θα το δοκιμασω αυτο, για να δουμε.

Δημοσ.

Τι να σου πω χθες πέτυχα μία ομάδα καλή σχετικά και είπανε όλοι να μείνουμε ως ομάδα . Λέω ευκαιρία να το δοκιμάσω. Ξεκινάμε με δύο νίκες ... λέω εδώ είμαστε !! Στην πρώτη ήττα ο πρώτος αποχωρεί . Εγώ προτείνω να παίξουμε άλλο ενα. Στην τελική δεν μπορεί να τα κερδίζεις όλα . Τρώμε άλλη μία ήττα . Τελικό SR χαμηλότερο από πριν .

Δημοσ.

Πως και εχεις άποψη για τα master games? εχεις παει η εστω εχεις φτασει close?

βλεπω πολλα παιχνιδια στο 3,2 και αρκετα στο μαστερ απο στριμ. Καμια σχεση με τα 2900 ας πουμε. Και εκει εχουν παρατράγουδα αλλα πολυ πιο σπάνια. Εχθες εφαγα 3 τρολλιες σερι. 2600 βεβαια, τραγικα πραματα.
Δημοσ.

παλι με βαζεις να λεω το αυτονοητο. 

ναι, μονο support/tank παιζω. αν δω οτι αυτες οι θεσεις εχουν καταληφθει, παιζω dps/defense. λογικο δεν ειναι; μαλιστα αν δεις τα στατς, εχω παιξει και παρα πολυ widow. για τον απλο λογο οταν βλεπω οτι η ομαδα μου ειναι ανυπαρκτη, καθομαι σε μια γωνια και σνιπαρω μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι. δεν σκοπευω να γινω target practice για τους αντιπαλους, ουτε να φαω πεναλτυ απο το auto-removal.

Το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι αν σου κατσουν τα promotional εχε καλως. Μπορει οντως απο πλευρας γνωσης και εμπειριας να μην εισαι για bronze/silver,αλλα σιγουρα η νοοτροπια σου ειναι για αυτη την κατηγορια. Βεβαια αυτα που λεω τωρα τα εχουν γραψει πριν απο μενα και οι υπολοιποι μιας και η ''κλαψα'' για το ranked καλα κραταει σχεδον 9 μηνες τωρα.....

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ Killik, απο την μία έχεις ένα δίκιο για το χάλι σε αυτό το rank, απο την άλλη όμως πιστεύω αν ήσουν καλύτερος θα έβγαινες απο bronze και θα πήγαινες έστω silver.

Και εμένα στο s3 με έβγαλε μετά τα placement gold, πάρα 10 πόντους silver αλλά ανέβηκα μετά και έφτασα mid platinum.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ Killik, απο την μία έχεις ένα δίκιο για το χάλι σε αυτό το rank, απο την άλλη όμως πιστεύω αν ήσουν καλύτερος θα έβγαινες απο bronze και θα πήγαινες έστω silver.

Και εμένα στο s3 με έβγαλε μετά τα placement gold, πάρα 10 πόντους silver αλλά ανέβηκα μετά και έφτασα mid platinum.

Ιδια ακριβως γραφονται και στο league of legends (και σε αλλα παρομοια και δημοφιλη παιχνιδια με τετοιο συστημα ranking)μπαινει ο bronz ας και ο silver ας και ζαλιζουν το κεφαλι των αλλων σε forum για την ανωτεροτητα τους και καταριουνται το Placement που τους εβγαλε τοσο χαμηλα. Κλασσικα μια ζωη φταινε παντα οι αλλοι.

Επισης δεν ειναι θεμα του να εχει δικιο ο ενας ή ο αλλος. Τα χαμηλα ranks για αυτο το λογο υπαρχουν και ολως τυχαιως μαζευουν και τον περισσοτερο κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι καλυτερος.

mHM3DMk.gif

το λες μονος σου πως οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει η ομαδα αντι να προσπαθησεις για carry παιρνεις μια widow και καθεσαι σε μια γωνια να βαρας μπεκατσες ( ναι το οτι ειναι 10 χρονων το mouse φταιει - τοσα ξερεις τοσα λες )

ειμαστε σε μια χωρα που παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις .-

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...