KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 λογικα θα προσθεσουν καινουργια σκινς για τους υπολοιπους ηρωες, την επομενη φορα που θα ξαναγινουν τα ιδια εβεντς.
Aztec Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Εγω χθες επαιξα ενα 4ωρακι ptr . Μπηκα σε οτι ποιο ηληθιο μπορεις να φανταστεις, απο all hanzo maxed everything μεχρι lucio racing και hide and seek. Στο τελος εκανα ενα δικο μου , το ονομασα wrestle with jeff και εβαλα εναν player controlled roadhog με ολα max και οι υπολοιποι προσπαθουσαμε να τον φαμε. Ηταν ισως η πρωτη φορα που διασκεδασα πραγματικα παιζοντας overwatch, γιατι απο τοτε που χτυπησα level 25 παιζω μονο competitive... Ναι θα συμφωνησω το competitive ειναι πολυ ασχημο πλεον, ουτε τα βασικα δεν τηρουν καποιοι, που να τον παρακαλας τον αλλο να παρει δευτερο τανκ ( χωρις βρισιες κλπ), να του εξηγεις οτι η ομαδα μπορει να το παρει το match και εκεινος να σε γραφει κανονικα στα παπαρια του και να συνεχιζει με genji defence στο Mumbani... Εγω εχω πεσει κατω απο 2200 πλεον και παρακαλαω να πεσω με κανεναν platinum στην ομαδα η κανα diamond μηπως και γινει τπτ αλλα συνηθως με βγαζει με golds που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα. Και ναι πιστεψτε με η υπαρχει διαφορα μεταξυ gold και platinum πλεον το παρατηρω ξεκαθαρα... Καλά μην νομίζεις ότι και οι platinum είναι καλύτεροι. Περίπου στα μέσα του platinum 2750 βλέπεις να αλλάζει το πράγμα. Έχεις δυο τρείς diamond μέσα και είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν παρατράγουδα που απλά δεν μπορείς να τα εξηγήσεις. Τους λές κάτι και σε γράφουν ... δεν τους νοιάζει απλά Είναι δύσκολο να ανέβεις αν δεν έχεις high impact χαρακτήρα. Support, Τank είναι πιο δυσκολο αν τα dps δεν κάνουν damage. Προσωπικά το μεγαλύτερο winrate το έχω με rein. Προφανώς γιατί έχει μεγάλο influence στα payload maps. Και έχω καταντήσει δυστυχώς να έχω main τον rein. Είναι ωραίος χαρακτήρας που θέλει μαγκια να τον παιξεις σωστα αλλά μετα απο ώρες βαριέσαι. MasterOverwatch 1
alex_000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 εχετε να προτεινετε τιποτα καλους οδηγους για solo/team leveling στο competitive? απο youtube η γραπτους. διαβασα ενα μηνυμα του Jeff στο οποιο αναφερει οτι το MM στο QP λαμβανει υποψιν και το competitive ranking. αυτο εξηγει γιατι το QP με βγαζει σχεδον παντα με παικτες απο 1 εως 90 lvl, κατι που με ειχε παραξενεψει. οποτε ειτε comp, ειτε qp παιζω, το επιπεδο παικτων παραμενει χαμηλο. που σημαινει μηδεν διασκεδαση και μηδεν βελτιωση ως παικτης. αρα αν δεν ανεβασω το SR μου, πολυ απλα θα σταματησω να παιζω OW. γιαυτο ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια να αντιστρεψω την κατασταση. υγ. μολις επαιξα ενα ματσ τωρα. η tracer μας καθοταν πισω απο απο εμας και πυροβολαγε. δεν του ζητησα να αλλαξει, του εξηγησα ομορφα οτι δεν παιζει σωστα τον ηρωα του, οτι πρεπει να τους πυροβολαει απο κοντα για να κανει σοβαρο damage το οπλο του. στα @@ του. συνεχιζε να πυροβολαει τον αερα. και ηταν και lvl 100. φυσικα χασαμε στο τελος. Κάθε φορά που κερδίζεις ένα game εύκολα να λες ευγενικά στο team chat "GG, we did good let's go on as a team" και πάτα το stay as team. Σπάμαρε τους να το clickaroun λεγοντας "come on let's go" κτλ. Μία στις 5 φορές θα γίνεται ομάδα και θα ανεβαίνεις 50-75 πόντους τζάμπα. Εναλλακτικά πρέπει να φτάσεις σε επίπεδο που να έχεις πάντα at minimum 2 gold + 1 silver σε κάθε game για να έχεις ελπίδα ότι θα ανέβεις αργά αργά σε διάστημα ενός μήνα με 5 games την ημέρα. Αν δεν το καταφέρεις αυτό θα μείνεις για πάντα στο rank που είσαι. Δεν χρειάζεται guides γιαυτό απλά βελτίωσε τον τρόπο που παίζεις τον κάθε ήρωα. Μην ασχολείσαι με τους άλλους είναι χαμένος χρόνος. Οπότε τα video guides που πρέπει να δεις έιναι για το πως να κάνεις improve το aim σου και πως να παίζεις σωστά τους ήρωες που προτιμάς.
Aztec Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Κάθε φορά που κερδίζεις ένα game εύκολα να λες ευγενικά στο team chat "GG, we did good let's go on as a team" και πάτα το stay as team. Σπάμαρε τους να το clickaroun λεγοντας "come on let's go" κτλ. Μία στις 5 φορές θα γίνεται ομάδα και θα ανεβαίνεις 50-75 πόντους τζάμπα. Μόνο αν δεις οτι όντως η ομάδα ειναι πολύ καλή. Αλλιως στο επομενο ματς που θα είναι πιο δύσκολο (premade) θα σε κάνουν steam roll 2
Silverage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό είναι το θέμα με το stay as team. Μπορεί να παίζετε καλά αλλά είστε random, αν σε βάλει ενάντια σε άλλη 6άδα που είναι οργανωμένοι, σε φάγανε.
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 αυτο ακριβως. στηνεις την ομαδα και σε βαζει αντιμετωπο με αλλη ετοιμη ομαδα οπου συνηθως χανεις. ασε που μολις χανεις τον πρωτο γυρο, οι μισοι απο την ομαδα σου κανουν leave απο το παιχνιδι. μονο μια φορα επεσα σε κατι γαλλους και με την ομαδα που φτιαξαμε πηραμε καμια δεκαρια σερι νικες. αλλα αυτο ηταν η μοναδικη εξαιρεση. Προσωπικά το μεγαλύτερο winrate το έχω με rein. εχεις δικιο, με rein μπορω και παιρνω νικες, αρκει βεβαια να νιωθει και η ομαδα σου. τωρα δοκιμαζω Zarya μιας και διαβασα οτι εχει και αυτη πολυ δυνατο impact στο competitive. αλλα ειναι πιο δυσκολη στον χειρισμο, και θελει αρκετη εξασκηση.
Aztec Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 και για οποιον του αρέσει ο hanzo και ενας απο τους καλύτερους hanzo main που παρακολουθω τελευταια 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 τωρα δοκιμαζω Zarya μιας και διαβασα οτι εχει και αυτη πολυ δυνατο impact στο competitive. αλλα ειναι πιο δυσκολη στον χειρισμο, και θελει αρκετη εξασκηση. Στο ειχαμε πει και πιο παλια οτι ειχες λαθος νοοτροπια στο παιχνιδι αυτο.Αντι να καθοσουν απο την αρχη και να αφιερωνες τον περισσοτερο χρονο μαθαινοντας συγκεκριμενους χαρακτηρες που σε ενδιαφερουν(λιγους οχι πολλους)πηγες με την casual νοοτροπια να τους παιξεις/μαθεις ολους. Και αντε πες παει στο καλο στο Quick play που ο καθενας παιζει οτι να ναι,αλλα και απο οτι βλεπω και στο ranked ακολουθουσες την ιδια νοοτροπια. Το αποτελεσμα ποιο ειναι?Αντι να εισαι πολυ καλος(λογω λιωσιματος)με 4-5χαρακτηρες,στις 550περιπου ωρες που εχεις παιξει Overwatch να εισαι σχεδον μετριος με ολους(το σχεδον το λεω γιατι δεν εχουν ολοι ακριβως τις ιδιες ωρες).
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Fulgore, συνεχιζεις να αναφερεσαι σε πραματα που δεν γνωριζεις. σε ολη την σεζον δεν παιζω τιποτα αλλο απο tank/support (rein/dva/mercy/lucio). Στο qp μονο Sombra πλεον παιζω απο τοτε που βγηκε, και μπορω να πω οτι ειμαι εξαιρετικος παικτης. Ειπα να κανω μια δοκιμη με Zarya μηπως εχω καλυτερα αποτελεσματα, αφου την προτεινουν πολλοι για το competitive. οποτε τι μου λες τωρα και εσυ. ειδα και ενα ποστ σου που απευθυνοταν σε εμενα, για τον αλλο που ανεβηκε σολο στο comp. λες και δεν ηξερα ηδη για τετοια περιστατικα. αλλα δεν ασχοληθηκα να σου εξηγησω το αυτονοητο, οτι προκειμενου να ξεφυγεις απο το ELO Hell με solo queueing και να φτασεις diamond, πρεπει να εισαι pro παικτης, ειναι αποδειξη οτι το ranking συστημα δεν δουλευει σωστα στην τωρινη του μορφη, αφου αυτο που κανει ειναι να εξισωνει τον καλο, non-pro παικτη με τον τελειως αχρηστο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 το σταματαω το παιχνιδι μονιμα. αντε γεια. αρα αν δεν ανεβασω το SR μου, πολυ απλα θα σταματησω να παιζω OW. Σίγουρα? 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 και για οποιον του αρέσει ο hanzo και ενας απο τους καλύτερους hanzo main που παρακολουθω τελευταια Έχω δει διαφόρους πολύ καλούς Hanzo, δεν φταίει ο χαρακτήρας, αλλά ο παίχτης (ε, για όλους δεν ισχύει αυτό; ). Και πολλές φορές τον παίρνουν άτομα που δεν νιώθουν τόσο με εκείνον.
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 σιγα μην εφταιγε ο ηρωας, με τα δεντρα που εκσφεντονιζει και το kill-with-no-aim ability που εχει...
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=EHdb-zvB9YA oι αλλαγες: https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753097493#post-1 1
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Fulgore, συνεχιζεις να αναφερεσαι σε πραματα που δεν γνωριζεις. σε ολη την σεζον δεν παιζω τιποτα αλλο απο tank/support (rein/dva/mercy/lucio). Στο qp μονο Sombra πλεον παιζω απο τοτε που βγηκε, και μπορω να πω οτι ειμαι εξαιρετικος παικτης. http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/KilliK-2286 Μονο tank/support ε?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 http://masteroverwatch.com/profile/pc/eu/KilliK-2286 Μονο tank/support ε? Recent Competitive sessions δείχνουν Zarya, Lucio, Reinhardt, Roadhog.
Προτεινόμενες αναρτήσεις