KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Οι custom servers είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στο overwatch... custom games εννοεις, δεν υποστηριζει custom servers. παντως ναι, ειναι οτι μακραν το καλυτερο feature, το customization απο την κοινοτητα ειναι που δινει χρονο διαρκειας σε τετοιου τυπου παιχνιδια. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά χαίρεται ο κόσμος με τις customιές που έχει τώρα. Lucio Racing Predator κλπ.
basilis_k6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Οι custom servers είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στο overwatch...εγω δεν βρισκω κανενα νοημα. Ενταξει θα παιξουμε μερικα παιχνίδια πιο χαβαλε χωρις συμμετρα και χογκ αλλα παλι το κομπ θα ειναι το μονο που θα αξιζει. Οαο αξιζει δλδ γιατι πλεον και αυτό κατω απο μαστερ ειναι για κλάματα.
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πως και εχεις άποψη για τα master games? εχεις παει η εστω εχεις φτασει close?
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 εγω δεν βρισκω κανενα νοημα. Ενταξει θα παιξουμε μερικα παιχνίδια πιο χαβαλε χωρις συμμετρα και χογκ αλλα παλι το κομπ θα ειναι το μονο που θα αξιζει. Οαο αξιζει δλδ γιατι πλεον και αυτό κατω απο μαστερ ειναι για κλάματα. Εγω χθες επαιξα ενα 4ωρακι ptr . Μπηκα σε οτι ποιο ηληθιο μπορεις να φανταστεις, απο all hanzo maxed everything μεχρι lucio racing και hide and seek. Στο τελος εκανα ενα δικο μου , το ονομασα wrestle with jeff και εβαλα εναν player controlled roadhog με ολα max και οι υπολοιποι προσπαθουσαμε να τον φαμε. Ηταν ισως η πρωτη φορα που διασκεδασα πραγματικα παιζοντας overwatch, γιατι απο τοτε που χτυπησα level 25 παιζω μονο competitive... Ναι θα συμφωνησω το competitive ειναι πολυ ασχημο πλεον, ουτε τα βασικα δεν τηρουν καποιοι, που να τον παρακαλας τον αλλο να παρει δευτερο τανκ ( χωρις βρισιες κλπ), να του εξηγεις οτι η ομαδα μπορει να το παρει το match και εκεινος να σε γραφει κανονικα στα παπαρια του και να συνεχιζει με genji defence στο Mumbani... Εγω εχω πεσει κατω απο 2200 πλεον και παρακαλαω να πεσω με κανεναν platinum στην ομαδα η κανα diamond μηπως και γινει τπτ αλλα συνηθως με βγαζει με golds που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα. Και ναι πιστεψτε με η υπαρχει διαφορα μεταξυ gold και platinum πλεον το παρατηρω ξεκαθαρα...
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 εχετε να προτεινετε τιποτα καλους οδηγους για solo/team leveling στο competitive? απο youtube η γραπτους. διαβασα ενα μηνυμα του Jeff στο οποιο αναφερει οτι το MM στο QP λαμβανει υποψιν και το competitive ranking. αυτο εξηγει γιατι το QP με βγαζει σχεδον παντα με παικτες απο 1 εως 90 lvl, κατι που με ειχε παραξενεψει. οποτε ειτε comp, ειτε qp παιζω, το επιπεδο παικτων παραμενει χαμηλο. που σημαινει μηδεν διασκεδαση και μηδεν βελτιωση ως παικτης. αρα αν δεν ανεβασω το SR μου, πολυ απλα θα σταματησω να παιζω OW. γιαυτο ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια να αντιστρεψω την κατασταση. υγ. μολις επαιξα ενα ματσ τωρα. η tracer μας καθοταν πισω απο απο εμας και πυροβολαγε. δεν του ζητησα να αλλαξει, του εξηγησα ομορφα οτι δεν παιζει σωστα τον ηρωα του, οτι πρεπει να τους πυροβολαει απο κοντα για να κανει σοβαρο damage το οπλο του. στα @@ του. συνεχιζε να πυροβολαει τον αερα. και ηταν και lvl 100. φυσικα χασαμε στο τελος.
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Να εξηγήσεις τι? Σε ποιόν ?? Σε άνθρωπο που είναι 100 λεβελ και δεν ξέρει να παίζει tracer τι να εξηγήσεις??? Απλά αποδέχεσαι το γεγονός ότι δεν πρόκειται να νικήσεις και ελπίζεις να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ματς να πάμε στο επόμενο...
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Να εξηγήσεις τι? Σε ποιόν ?? Σε άνθρωπο που είναι 100 λεβελ και δεν ξέρει να παίζει tracer τι να εξηγήσεις??? Απλά αποδέχεσαι το γεγονός ότι δεν πρόκειται να νικήσεις και ελπίζεις να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ματς να πάμε στο επόμενο... 100level σημαινει οτι ο αλλος εχει αφιερωσει τουλαχιστον 70-80ωρες πανω κατω σε αυτο το παιχνιδι. Για παιχνιδι που ειναι αποκλειστικα multiplayer ειναι αρκετες αυτες οι ωρες. Οκ δεν ειπαμε να φτασει σε επιπεδα Diamond απο το πουθενα αλλα και παλι. Απλα αυτα ειναι τα κακα οταν ενα παιχνιδι γινεται mainstream δυστηχως οπως εχω ξαναπει πιο παλια.Οτι μαζευεται και μεγαλη σαβουρα και οταν λεω σαβουρα εννοω ατομα που δεν εχουν ιδεα απο το ειδος του παιχνιδιου(first person shooter και νοοτροπια moba)και γιαυτο και ορισμενες φορες δεν εχουν λογικη διαφορα . Πηγα εχτες public και ειδα ενα μπομπιρα απο διπλα.Πανω απο 11 δεν τον εκανες,γενικα ηταν που λεμε του δημοτικου.Ερχονται οι γονεις του και του λενε να διαλεξει μεταξυ GTA V και Overwatch για ps4(δηλαδη να διαλεξει ενα απο τα δυο να παρει).Δεν θυμαμαι αν διαλεξε το Overwatch ή οχι,αλλα αν το διαλεξε για φαντασου να τον εχεις αυτον στην ομαδα σου πως θα παιζει,και ακομα χειροτερα και σε κονσολα που ειναι και πιο δυσκολο να παιξεις λογω controller. 1
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 μα οι περισσοτεροι που ακουω στο team cheat ειναι 10χρονα. εχτες 3 απο την ομαδα μας που μιλαγανε στο chat δεν θα ηταν πανω απο 15. το προβλημα στο competitive δεν ειναι το χαμηλο επιπεδο παιξιματος αλλα η νοοτροπια. υποτιθετα οτι παιζεις ανταγωνιστικα για να εξελιχθεις ως παικτης, να μαθεις πως παιζεται το παιχνιδι και οι ηρωες, με τελικο στοχο να γινεις οσο καλυτερος γινεται. ε οταν παιζεις τελειως εγωιστικα, αγνοεις την ομαδα σου η τις συμβουλες που σου δινουν οι συμπαικτες σου, ειναι προφανες οτι δεν σε ενδιαφερει το competitive, παιζεις μονο για τον χαβαλε. γιαυτο και δεν προκειται να ανεβει ποτε το επιπεδο στα χαμηλα ranks οσες σεζον και να περασουν, οχι επειδη θα προστιθενται συνεχεια νεοι απειροι παικτες, αλλα επειδη οι ιδιοι παικτες θα παραμεινουν ποιοτικα στασιμοι.
sistah Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τι ποιοτητα ψαχνεις στο bronze και silver? Εφοσον δεν παιζουν ομαδικα και βαρανε τα περιστερια, εκει τους αξιζει να ειναι. Οσοι ειναι στασιμοι και δεν εξελισσονται παραμενουν στον πατο. Οσοι κανουν το αντιθετο, μακροπροθεσμα θα ανεβουν. Τα λοιπα σεντονια ειναι να'χαμε να λεγαμε αμπελοφιλοσοφιες. 2
Silverage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Σε 3 μέρες τελειώνει το event και έχω πάρει μόνο το skin+highlight του Roadhgog. Μάλλον θα πάρω lootbox στο τέλος.
KilliK Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 βασικα περιμενε μεχρι και την τελευταια μερα. παιζει να δωσουν και παραταση μιας μερας οπως κανανε στο προηγουμενο, συν οτι υπολογιζουν την διαρκεια με την αμερικανικη ωρα, η οποια παει πισω. εγω στο τελευταιο εβεντ ανοιξα αλλα 3 lootbox την τελευταια μερα, και το εφερε η τυχη να κερδισω το emote της Zarya στο τελευταιο box.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Απο την στιγμη που τα event αυτα θα ξαναμπουν στο παιχνιδι,δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσει καποιος χρηματα. Ισως το event του ποδοσφαιρου το καλοκαιρι να αργησουμε να δουμε,αλλα ολα τα αλλα λογικα θα τα ξαναβλεπουμε καθε φορα. Εμενα δυστηχως πρωτο legendary Που μου εκατσε ηταν του Soldier,ελεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις