Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους platinum... 

Με ενα σερι νικων απο χθες, 8 νικες απο 2228 πηγα 2512... 

Οχι οτι θα αλλαξει τπτ τωρα αλλα τουλαχιστον ξεφυγα απο το καταραμενο gold!

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους platinum... 

Με ενα σερι νικων απο χθες, 8 νικες απο 2228 πηγα 2512... 

Οχι οτι θα αλλαξει τπτ τωρα αλλα τουλαχιστον ξεφυγα απο το καταραμενο gold!

Gratz,Tουλ θα παρεις περισσότερους ποντους για όπλο τώρα,γιατι η 3η σεζον τελειώνει soon :D

Δημοσ.

Μπα δυσκολα... Εχω παιξει ελαχιστα σε αυτο το season. 50 match μονο. Σε αντιθεση με season 2 που ειχα παιξει 400... Εκτος και αν προλαβω να ανεβω Grandmaster!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πότε τελειώνει η σεζόν; Έχω παίξει κάποια από τα placement μου αλλά όχι ακόμα όλα γιατί πήρα πριν λίγο καιρό το παιχνίδι

Δημοσ.

Μπα δυσκολα... Εχω παιξει ελαχιστα σε αυτο το season. 50 match μονο. Σε αντιθεση με season 2 που ειχα παιξει 400... Εκτος και αν προλαβω να ανεβω Grandmaster!!!!!!!!!!!

Noμίζω το  ποσό πόντων που παιρνεις στο τελος της σεζον εχει να κανει μονο με το max rating που εφτασες.

Αν κάνω λαθος,ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι αυτά τα match που έπαιξα απο εχθές, το matchmaking ήταν απίστευτο "ευγενικό".. Πρώτη φορά δεν χρειάστηκε να στολισω κάποιον απο την ομάδα μου. Με έβγαλε με πολλούς diamond οι οποίοι ένιωθαν αρκετά και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Πρωτόγνωρα πράγματα...
Δεν ξέρω ίσως με γλυκαινει η blizzard γιατί έχω καιρό να αγοράσω lootboxes!!!!

edit: Τι ηθελα και μιλησα... Παλι κατω απο 2500 με συνοπτικες διαδικασιες... Παει το σερι!!! 

Τουλαχιστον τωρα ειμαι Platinum...

Επεξ/σία από Raikkonen86
Δημοσ.

Καλησπερα. Τωρα ξεκινησα το παιχνιδι και θα μου αρεσε να εβρισκα μια παρεα να παιζαμε μαζι. 

Nickname : JJBobaF#2566. 

Προς το παρον λιωνω random mοdes για να μαθαινω σιγα σιγα.

Δημοσ.

edit: Τι ηθελα και μιλησα... Παλι κατω απο 2500 με συνοπτικες διαδικασιες... Παει το σερι!!! 

Τουλαχιστον τωρα ειμαι Platinum...

Μην απογοητεύεσαι.

Υπάρχω και χειρότερα με αρνητικο σερι  :P

post-343554-0-79573300-1485942496_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

ναι και εγω 1-6 χθές γιατι απλα macthmaking. Ξέρω οτι μετα τις 22:00 δεν ειναι να το ακουμπας. 2ο παιχνιδι αμυνα volskaya 1 τανκ (οχι ρειν)! μουχαχαχαχα. Στο 2840 κιολας, μιλαμε για επικο φειλ....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...