dimyok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Α δε πάμε καλά τόσο pro που το χουν καβαλήσει το καλάμι μερικοί . 1
batigoal9 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλα ο mr. AHDC γνωστος pro εδω μεσα. Με το ζορι βγηκε απο σιλβερ και δινει και συμβουλες. Απο τη μια λεει ez game το overwatch, αλλα οποτε τον τρωει Alt+f4 και noob game. Τωρα προφανως οσο πιο ψηλο πινγκ τοσο πιο δυσκολα να πετυχεις, αλλα μη συγκρινουμε το 80 με το 200. Και το καλυτερο lag compensation να εχει ενα game, θαυματα δε γινονται. 2
ADHD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Καλα ο mr. AHDC γνωστος pro εδω μεσα. Με το ζορι βγηκε απο σιλβερ και δινει και συμβουλες. Απο τη μια λεει ez game το overwatch, αλλα οποτε τον τρωει Alt+f4 και noob game. Τωρα προφανως οσο πιο ψηλο πινγκ τοσο πιο δυσκολα να πετυχεις, αλλα μη συγκρινουμε το 80 με το 200. Και το καλυτερο lag compensation να εχει ενα game, θαυματα δε γινονται. Trick, πηγε μια φορα και ενα καιρο diamond με την γνωστή τυχη του στα placement, απο τοτε βολοδέρνει μεταξυ gold/plat και στο μυαλο του ειναι ακομα diamond level, dps δεν ξερει να παιζει τίποτα μια φορα πηρε mccree και εκανε insta rq επειδη ηθελε αποκλειστική νοσοκόμα πάνω του.. Πραγματικα ειναι delusional εντελως.. Αλλα κανει καλα videos του το δινω αυτο.. 1
ilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Το meta είναι reaper και 800-1000 ms και ντου στα support με wraith form Τουλάχιστον τώρα nova στη πέσαν στο ίδιο thread πρόοδος xD 1
ADHD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 plz μην προσπαθήσεις για failmeme παλι ομως.. 1
ilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 plz μην προσπαθήσεις για failmeme παλι ομως.. 1
batigoal9 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδια που ειναι το dislike button στο φορουμ? Asking for a friend.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 http://abelvera.deviantart.com/art/Roadhog-Vs-Reinhardt-660542128 2
*nenya* Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Οι συμπαικτες μου τρωγονται μεταξυ τους τστσττστστς... φατε σνικερζ ρε! 1
shadowlike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 O kephrii ειναι τραγικος σιγα την καλη widow, εχει ενα ολοκληρο team να τον καλυπτει και οταν δεν συμβαινει γινεται shut down αμεσως, ουτε καλο aim εχει ακομα και για ow standards κανει whiff πολλα ez shots. Εγω απλα ειπα οτι το παιχνιδι ειναι καλο σε αυτον τον τομεα και δεν μετραει και τοσο το ping εφοσον ειναι φυσιολογικό και οχι κατι extreme, που να δεις κατι αλλα games που teleportarei ο αλλος και δεν τον βλέπεις καν στο peek με >80ping και τραγικα off hitboxes και παλι πρεπει να παιξεις, ξερεις τι ομως αν εχεις καλο aim παλι παίζεις αν οχι βρισκεις δικαιολογιες.. Γιατρέ μου δεν βρίσκω δικαιολογίες, είπα πως είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου όταν έχω 65ms και όταν παέι 100-115ms όπως σήμερα το βράδυ τα μακρυνά shots δυσκολεουν αρκετά. Απο αυτή μου την εμπειρία και μόνο, θέλω αν γίνεται να βελτιώσω το ping. Τόσο απλα ..που λέει και ο Τζίμερος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Incoming Bastion PTR changes.
KilliK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 έχει δοκιμάσει κανείς services όπως το kill ping και το ping buster (απο Ελλάδα εννοείται). Το pingbuster δοκίμασα ένα trial με server eu αλλά έιχα χειρότερο ping απο πριν. Αν έχετε δοκιμάσει το kill ping ..τι διαφορά έχετε δεί σε ms ; ειχα βαλει το kill ping για ενα διαστημα, οταν ειχε προκυψει το προβλημα με τους αρουραιους, και επιανα 200ms. απλως ξαναεπεστρεψα στο ping που επιανα πριν, 50-70ms αναλογα την ωρα αιχμης. αν δεν υπαρξει τοπικος σερβερ, δεν προκειται να δεις πιο κατω. επειδή είμαι σε vdsl δεν υπάρχει fastpath ? vdsl με fastpath εχω. ρωτησες τον isp σου να στο αλλαξει σε fast path?
suffocater Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Εγω με οτέ παίζω στα 46.Ανεβαινει εώς 54.Εξακολουθώ να λούζω με widow,ανεξαρτήτου ping (παντως,7/10 φορες που ψοφάω απο widow,στο killcam δεν έχει κοντέψει καν να συναντήσει το scope της το σώμα μου)
Aztec Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 http://abelvera.deviantart.com/art/Roadhog-Vs-Reinhardt-660542128 Reinhardt my love. Βέβαια πολλοί δεν ξέρουν να παίζουν με rein στην ομάδα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Reinhardt my love. Βέβαια πολλοί δεν ξέρουν να παίζουν με rein στην ομάδα Βγάζει ένα μπλε κατιτίς που έχω ακούσει ότι είναι ραδιενεργό και δεν πρέπει να κάθεσαι από πίσω γιατί σε παίρνει η ακτινοβολία του, γι'αυτό έχει τέτοια περίεργη ανατομία ο Reinhardt μετά από τόσα χρόνια έκθεσης. Επίσης αν ανάψει το τούρμπο και πάει μπροστά, οι υπόλοιποι πρέπει να κάτσουν πίσω και να τον βλέπουν, γιατί είναι εντυπωσιακός! /sarcasm 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις