SoFGR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Symmetra & Mercy skins <3 ερωτας, φωτια στα κοκκινα. Της Mei μου θυμιζουν κατι συνολακια που εβαζαν οι θειες στο χωριο οταν πηγαιναν σε γαμους. αν ειχανε οι θειες την κορμαρα της Mei θα ειμασταν τωρα ολοι αιμομικτες μετά το screenshot μπήκε και το δωδέκατο Legendary!! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Edit: Upcoming D.Va Defence Matrix change. D.Va VA Happy Lunar New Year
KilliK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Symmetra & Mercy skins <3 ερωτας, φωτια στα κοκκινα. Της Mei μου θυμιζουν κατι συνολακια που εβαζαν οι θειες στο χωριο οταν πηγαιναν σε γαμους. τα δυο κοκκινα φορεματα (Ηalloween/Rooster) της Symmetra ειναι απλα κολαση. 1
shadowlike Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 έχει δοκιμάσει κανείς services όπως το kill ping και το ping buster (απο Ελλάδα εννοείται). Το pingbuster δοκίμασα ένα trial με server eu αλλά έιχα χειρότερο ping απο πριν. Αν έχετε δοκιμάσει το kill ping ..τι διαφορά έχετε δεί σε ms ;
basilis_k6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 οχι αλλα μιας που βλέπω οτι εισαι της widow... παρατηρω οτι με τα 80ms που εχω (για κάποιο λόγο) συγκεκριμένα με την widow δεν μπορω να σκοτωσω. Ίσως να ειμαι πολύ σκράπας βέβαια.
shadowlike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 μάλλον θα πρέπει να έχουν server μέσα στην χώρα προέλευσης του εκάστοτε παίκτη για να γίνεσαι route απευθείας από εκεί...φυσικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για Ελλάδα (τουλάχιστον στα 2 αυτά services). Και εγώ για sniping το θέλω καθώς είμαι 65-70ms τις καλές μέρες ...αν πιάσω 100ms+ γίνεται unplayable η widow.
ilos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αν είστε σε fastpath το overwatch θα έπρεπε να παίζει περίπου στα 50-70ms. 1
dimyok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Με 100ms+ να το αφήσω καλύτερα είναι unplayable ?
shadowlike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 επειδή είμαι σε vdsl δεν υπάρχει fastpath ..πάντως όπως είπα παραπάνω συνήθως είμαι στα 65-70ms ...το ιδανικό βέβαια θα ήταν 20-30ms αλλά απ'οτι φαίνεται είναι αδύνατoν για Eλληνικά δεδομένα Με 100ms+ να το αφήσω καλύτερα είναι unplayable ? hit scan sniping class όπως η widow γίνεται αρκετά δύσκολη στο scope-targeting, καλύτερα να πάρεις άλλον ήρωα. εκτός και αν φτιάξουν καμιά γαμάτη συνάρτηση που να αυξομειώνει δυναμικά το hitbox του στόχου με βάση το latency
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 επειδή είμαι σε vdsl δεν υπάρχει fastpath Υπάρχει αν παίρνεις από τα νέα KV κι όχι από Α/Κ.
ADHD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρα lag compensation και hitreg εχει το ow, δοκιμαστε αλλο class καλυτερα.
batigoal9 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει αν παίρνεις από τα νέα KV κι όχι από Α/Κ. ++ Στον οτε τουλαχιστον εχω φαστ εδω κι 1-1μισι χρονο.
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Same , fast path απο Wind KV Οσον αφορα τα ping programs , οταν ειχα προβλημα μονο το WTFast δουλεψε αλλα ειναι sketchy as fuck και δεν αξιζει . Μετα εκανα δουλεια με Korean proxy αλλα επι πληρωμη . Δεν αξιζει βεβαια για 10-15 διαφορα ping
shadowlike Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρα lag compensation και hitreg εχει το ow, δοκιμαστε αλλο class καλυτερα. να είχα ένα ευρό για κάθε φορά που προέβλεπα τέτοιου είδους posts... και που ξέρεις ρε μάστορα πως εγώ δεν έχω μετρήσει το scoped-targetting με low ping και high ping. Η δες και το άλλο ..pro widow player(kephrii) παίζει με 200ms με φίλους σε αυστραλιανό server και τις βαράει όλες στο γάμο του καραγκιόζι. Αλλά όχι μας τρώει ο κολαρίκος μας, αμεσως να τη πούμε στον άλλο.
ADHD Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 O kephrii ειναι τραγικος σιγα την καλη widow, εχει ενα ολοκληρο team να τον καλυπτει και οταν δεν συμβαινει γινεται shut down αμεσως, ουτε καλο aim εχει ακομα και για ow standards κανει whiff πολλα ez shots. Εγω απλα ειπα οτι το παιχνιδι ειναι καλο σε αυτον τον τομεα και δεν μετραει και τοσο το ping εφοσον ειναι φυσιολογικό και οχι κατι extreme, που να δεις κατι αλλα games που teleportarei ο αλλος και δεν τον βλέπεις καν στο peek με >80ping και τραγικα off hitboxes και παλι πρεπει να παιξεις, ξερεις τι ομως αν εχεις καλο aim παλι παίζεις αν οχι βρισκεις δικαιολογιες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις