paularas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 οι κονκάρδες είναι φόλα από ότι διάβαζα ενώ το νόμισμα μετράει άσχημα
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με βαση τις τωρα τιμες ναι χαλαλι να το παρω απο public που εχει και ποντους για το go4more αρα θα βγει και λιγακι φθηνοτερο για οσους παιζουν μπαλα με χρεωστικη Εθνικης.Για τα υπολοιπα το φθηνοτερο gamestation. Απο Amazon παντως βγαινει γυρω στα 47ευρω η μετατροπη απο λιρες στο περιπου αλλα δεν ξερω ποσα ειναι τα μεταφορικα και επισης τι καρτες περνανε(κλασσικα πραγματα). Χαθηκε να εδιναν και ενα ρημαδο μπλουζακι δωρο ρε γμτ
paularas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εγώ απο τώρα πονάω για τον κολλέκτορα > . < *** για φιγούρα
nikosggg3 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εγω προπαρηγγειλα την βασικη digital εκδοση με 40 ευρω, μιας και δεν με ενδιαφερουν τα δωρακια που δινουν. αναμονη μεχρι τον μαιο. αντε να δουμε.
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εγω προπαρηγγειλα την βασικη digital εκδοση με 40 ευρω, μιας και δεν με ενδιαφερουν τα δωρακια που δινουν. αναμονη μεχρι τον μαιο. αντε να δουμε. Δεν νομιζω οτι αξιζει digital εκδοση στα 40ευρω οταν η κουτατη ειναι στα 50. Εκτως αν δεν εχεις ξερω γω κανενα αλλο παιχνιδι της εταιριας και δεν σε ενδιαφερει ουτε το γεγονος οτι μιλαμε για digital vs κουτατη εκδοση. Γιατι αν βγαλουμε απεξω ολα αυτα που δινει η Origins edition τοτε η Digital επρεπε να κοστιζε περαν της πλακας γυρω στα 25-30ευρω
nikosggg3 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Επαιζα και παιζω παιχνιδια της blizzard. τα εχω σχεδον ολα εκτος απο το wow. το πρωτο μου ηταν το diablo 2. αλλα ποτε δεν με ενδιεφεραν τα κουτια και τα μπιχλιμπιδια που δινουν οι εταιριες. Γιατι να παρω την Origins στο overwatch? Diablo 3 παιζω πλεον 1 φορα το 3μηνο περιπου, αρα τι να τα κανω τα φτερα που δινουν. Οσο για τον ηρωα στο Hots προτιμω να καω λιγο παραπανω και να τον παρω με coins του παιχνιδιου.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Επαιζα και παιζω παιχνιδια της blizzard. τα εχω σχεδον ολα εκτος απο το wow. το πρωτο μου ηταν το diablo 2. αλλα ποτε δεν με ενδιεφεραν τα κουτια και τα μπιχλιμπιδια που δινουν οι εταιριες. Γιατι να παρω την Origins στο overwatch? Diablo 3 παιζω πλεον 1 φορα το 3μηνο περιπου, αρα τι να τα κανω τα φτερα που δινουν. Οσο για τον ηρωα στο Hots προτιμω να καω λιγο παραπανω και να τον παρω με coins του παιχνιδιου. Βασικα το θεμα δεν ειναι για τα παραπανω που αναφερεις.Ειναι οτι παιρνεις οτι skins σου δινει για το παιχνιδι+ τα παραπανω που αναφερεις+τις 5 κονκαρδες(αναλογα ποια εκδοση θα παρεις τελος παντων)+το γεγονος οτι εχεις το παιχνιδι κουτατο. Να το πω πιο απλα δεν ειναι οτι η Origins edition οπως λες δεν αξιζει αλλα οτι η ψηφιακη σκετη εκδοση επρεπε να κοστιζει λιγοτερο.
nikosggg3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ναι σιγουρα η απλη επρεπε να κοστιζει λιγοτερο απλα εγω δεν χρειαζομαι την origins.
vampirion Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ψαχνω παρεα για Overwatch Μιας και κανεις πλην εμου στην λιστα μου δεν εχει παρει invite στην κλειστη beta, επισης παιζω και Hearthstone αλλα και hots που και που battletag vampirion#2541 add me , με λενε Ανδρεα
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ζητημα σε αυτες τις 28σελιδες να εχουμε πετυχει παραπανω απο 2ατομα που να εχουν παρει Invitei,εκτως αν καποιοι δεν το λενε. 1
paularas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (αφού με έχεις στην flist, δεν με βλέπεις?) απλά μπορεί να μην θέλει κάποιος να δώσει το real id για να μην μαλώνει early days με άτομα από το forum. (ps1: 51 lvl ακόμα είμαι μιας και χαλάρωσα λίγο αφού θα φάει reset το πράγμα)
Sorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγώ έχω πάρει invite αλλά έπαιξα μόλις για 1 ώρα. Δεν ενθουσιαστηκα κιολας μιας και δεν είναι το στυλ του παχνιδιού που μου αρέσουν ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις