Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"And you are as lovely as ever!", με τέτοια creepy μάσκα, τι να πει ο Rein... Θα τον βρει στον ύπνο του η Ana.

Η μάσκα αυτή σε συνδυασμό με το highlight intro "Shh..." της Ana δε βλέπω την ώρα να πάρω PoTG!!

• Moderators
Δημοσ.

Η μάσκα αυτή σε συνδυασμό με το highlight intro "Shh..." της Ana δε βλέπω την ώρα να πάρω PoTG!!

Ναι, το έχουν αναφέρει αρκετά στο Reddit ότι είναι Nightmare Fuel. :P

Δημοσ.

The Chronicles of Salt Vol. 2

Έπαιξα μερικά παιχνίδια με Roadhog στο Capture The Rooster (Ευτυχώς που δεν το είπαν capture the flag γιατί θα ήταν προσβολή για το capture the flag. Πιο half-assed mode/χάρτη δεν έχω δει. Αν είναι έτσι η καλύτερη τους προσπάθεια καλύτερα που δεν το βάζουν) και έχω να πω, αν αυτό είναι το hook 2.1 ευτυχώς που δε χρειάστηκε να παίξω ποτέ το 2.0. Σπάνε συνεχώς απολύτως legit hooks.

Αγνοώντας Genji και Tracer που το σπάνε με dash/blink ακόμα και αφού έχουν γίνει Hooked και χωρίς να πάνε καν πίσω από cover, μου έσπασε hook σε ακίνητη D.Va (Την έβλεπα να προεξέχει από cover την πέτυχα έγινε hooked και έσπασε χωρίς αυτή να κουνηθεί καθόλου από τη θέση της). Μου έσπασε hook σε Reaper περπατώντας. Δεν πήδαγε. Δεν είχε speed boost. Απλά περπάτησε πίσω από cover και το hook έσπασε. Ένα σωρό σπασμένα Hooks από high/low ground. Ήταν και ένα ακόμα ιδιέταιρα κακό αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ αυτή τη στιγμή.

Επίσης αυτό ότι γίνονται όλοι (non-tank obviously) one hit χωρίς προσαρμογή στο στόχο απλά δεν ισχύει. Επίτηδες κάθε φορά άφηνα  το στόχο ακίνητο και δεν κατάφερα να σκοτώσω με ένα hit ούτε Reaper ούτε Mei. Σε αυτό το θέμα κρατάω μια επιφύλαξη πάντως λόγω του spam από Torbjorn και Symmetra (αν παίξετε το mode θα καταλάβετε, καλή υπομονή).

εγω πάλι ειδα πολύ διαφορετικά πράγματα και έπαιξα 3 ώρες περίπου. Ειναι μάλλον καλύτερα αν εισαι κανας παιχτης με μομπιλιτι αλλα για τους τανκς είναι κόλαση. Ζάρυα σε κομπ απέναντι σε χογκ δεν παίζω ξανα. Το έκανα μία φορά χθές το λάθος και δεν το ξανακάνω. Ειναι αστείο οτι άφησαν να περάσει λαιβ το one shot one kill. Μόνο απο αυτο καταλαβαίνω πλέον αυτούς που λένε οτι η blizzard ξερει να καταστρέφει τα παιχνίδια της.

α και ριπ dva...

Δημοσ.

εγω πάλι ειδα πολύ διαφορετικά πράγματα και έπαιξα 3 ώρες περίπου. Ειναι μάλλον καλύτερα αν εισαι κανας παιχτης με μομπιλιτι αλλα για τους τανκς είναι κόλαση. Ζάρυα σε κομπ απέναντι σε χογκ δεν παίζω ξανα. Το έκανα μία φορά χθές το λάθος και δεν το ξανακάνω. Ειναι αστείο οτι άφησαν να περάσει λαιβ το one shot one kill. Μόνο απο αυτο καταλαβαίνω πλέον αυτούς που λένε οτι η blizzard ξερει να καταστρέφει τα παιχνίδια της.

α και ριπ dva...

https://i.imgsafe.org/894a5c3a6f.png

η μιση πρώτη σελίδα μόνο χαχαχαχα

Ο Roadhog κάνει one-shot ήρωες που μπορούσε να κάνει one-shot και πριν. Τρομερό buff, ένιωσα συγκινημένος. Τώρα πως είδες εσύ κάτι διαφορετικό μέσα σε 3 ώρες... ή δεν έπαιξες καθόλου Roadhog ή δεν το πρόσεξες, γιατί από την πλευρά των στόχων του Roadhog τι περιμένεις να καταλάβεις ακριβώς? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά ξανά και ξανά και ποτέ δεν μου απαντάς. Ο Roadhog έγινε δυνατότερος για παίχτες που δεν παίζαν καλά Roadhog, είναι απλό γιαυτό και βλέπεις πολύ γκρίνια.

Δημοσ.

οχι δεν έκανε πριν one shot ουτε τη ζαρυα ουτε τη dva ουτε την ανα (με 90μοιρες ναι)  ουτε την μέι. τι δεν σου απαντω? Παίζω χογκ πολύ καιρό τωρα γιατι ηξερα οτι θα γινει αυτο. Επαιξα και χθες, ειναι γελοιο αυτο που γίνετε αλλα θα συνεχισω να τον μαθαίνω για να παιξω comp.

Δημοσ.

Μόνο απο αυτο καταλαβαίνω πλέον αυτούς που λένε οτι η blizzard ξερει να καταστρέφει τα παιχνίδια της.

Για πες και την καλη εταιρια που εχει την πληθορα των online τιτλων της blizzard,τα υποστηριζει για καιρο και δεν τα εχει ''καταστρεψει'' οπως λες και εσυ να ξερουμε.

Χωρις επιχειρηματα απο αερολογιες και θαψιμο για την Blizzard ολοι πρωτοι ειναι. Εγω μια χαρα βλεπω σε high elo που υπαρχει επικοινωνια και ελαφρως καλυτερο skill γενικα να υπαρχει συννενοηση και τον Roadhog να τρωνε ανετοτατα(sleep απο ana και μετα nuke ολοι,power dmg η Mercy σε Soldier και η ρουκετα να του κοβει το μεγαλυτερο ποσοστο του life με το καλημερα,zeny με orb απο μακρυα να τον κατεβαζει για πλακα και παει λεγοντας).

Δημοσ.

οχι δεν έκανε πριν one shot ουτε τη ζαρυα ουτε τη dva ουτε την ανα (με 90μοιρες ναι)  ουτε την μέι. τι δεν σου απαντω? Παίζω χογκ πολύ καιρό τωρα γιατι ηξερα οτι θα γινει αυτο. Επαιξα και χθες, ειναι γελοιο αυτο που γίνετε αλλα θα συνεχισω να τον μαθαίνω για να παιξω comp.

Συγνώμη, για να καταλάβω...Το Scrap Gun κάνει maximum 225 damage. Βάλε κι άλλα 30 από το hook, έχουμε το πολύ 255 (που σπάνια μπορείς να προσγειώσεις όλα τα pellets ως headshots, αλλά λέμε). Πώς είναι δυνατόν να κάνει one shot τη Zarya, ή τη DVa; Ούτε καν τη Mei και τον Reaper δεν μπορεί (ρεαλιστικά), αν δεν κάνει κάποιος follow up το hook.

Δημοσ.

Συγνώμη, για να καταλάβω...Το Scrap Gun κάνει maximum 225 damage. Βάλε κι άλλα 30 από το hook, έχουμε το πολύ 255 (που σπάνια μπορείς να προσγειώσεις όλα τα pellets ως headshots, αλλά λέμε). Πώς είναι δυνατόν να κάνει one shot τη Zarya, ή τη DVa; Ούτε καν τη Mei και τον Reaper δεν μπορεί (ρεαλιστικά), αν δεν κάνει κάποιος follow up το hook.

παιξε και θα δεις. btw ειναι 225 χωρίς hs, 450 ειναι το hs. 

απο κάποιον πιο ψηλά απο το δικό μου τιερ. το 2ο ποστ

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20752796004

με επιφύλαξη θα σας πω οτι η μει πλέον δεν προλαβαίνει να μπει στο ice

Δημοσ.

παιξε και θα δεις. btw ειναι 225 χωρίς hs, 450 ειναι το hs. 

απο κάποιον πιο ψηλά απο το δικό μου τιερ. το 2ο ποστ

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20752796004

με επιφύλαξη θα σας πω οτι η μει πλέον δεν προλαβαίνει να μπει στο ice

the community is just stupid

remember back when mccree's FTH combo got nerfed and people were asking why roadhog was allowed an instant kill combo but mccree wasn't?

"Roadhog is fine you actually need to aim his hook!"

"Roadhog is actually BAD for your team because he's an ult battery!"

Λιγα σχολια πιο κατω απο το παραπανω link.

Δημοσ.

Γενικά η D.Va τρώει άνετα το headshot, μιας και όταν την φέρνει κοντά, όλο το cockpit (head hitbox) γεμίζει το reticle νομίζω.

μετα το hook αν δεν πετάξει αμέσως θα φάει αλλη μια και εχασε το μεκ. ο λούσιο θέλει λίγο πιο χαμηλα να στοχευσεις ενω η ανα απλα κεντρο. γενικά γλυτώνει μονο η μαιμου και ο ρειν.

Δημοσ.

Ναι η D.Va είναι αρκετά καλός στόχος. Φεύγει σχετικά one hit. Η Zarya όσο και να θέλουν να το κάνουν να ακουστεί έτσι δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει να πας λίγο μπροστά να προσαρμόσεις το στόχο και να μην έχεις lag ώστε να προλάβει να βάλει shield. Hardly what I would call reliably.

Αυτό που λέω ότι δε μου απαντάς, είναι ότι εγώ ανέφερα περιπτώσεις που το hook έσπαγε άδικα και εσύ μου απάντησες ότι σκοτώνει τη Zarya one hit. ΆΛλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...