Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Πιο πολλα legendary skins δεν μπορουσαν να βαλουν....
Aruil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αυτό δεν το σχολίασα, αλλά ναι το σκίσανε το ζήτημα. Τουλάχιστον δεν έχουμε φαινόμενα όπως το "legendary" της Mei τα Χριστούγεννα (που μου κατσε και 3 φορές ). Προσωπικά μου αρέσουν όλα τα legendary που βάλανε.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν μου αρεσε καθολου του Winston προσωπικα.
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 του Winson ειναι γαματο, ειδικα για εμας που μεγαλωσαμε με Monkey King. The Chronicles of Salt Vol. 2 Έπαιξα μερικά παιχνίδια με Roadhog στο Capture The Rooster (Ευτυχώς που δεν το είπαν capture the flag γιατί θα ήταν προσβολή για το capture the flag. Πιο half-assed mode/χάρτη δεν έχω δει. Αν είναι έτσι η καλύτερη τους προσπάθεια καλύτερα που δεν το βάζουν) και έχω να πω, αν αυτό είναι το hook 2.1 ευτυχώς που δε χρειάστηκε να παίξω ποτέ το 2.0. Σπάνε συνεχώς απολύτως legit hooks. Αγνοώντας Genji και Tracer που το σπάνε με dash/blink ακόμα και αφού έχουν γίνει Hooked και χωρίς να πάνε καν πίσω από cover, μου έσπασε hook σε ακίνητη D.Va (Την έβλεπα να προεξέχει από cover την πέτυχα έγινε hooked και έσπασε χωρίς αυτή να κουνηθεί καθόλου από τη θέση της). Μου έσπασε hook σε Reaper περπατώντας. Δεν πήδαγε. Δεν είχε speed boost. Απλά περπάτησε πίσω από cover και το hook έσπασε. Ένα σωρό σπασμένα Hooks από high/low ground. Ήταν και ένα ακόμα ιδιέταιρα κακό αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ αυτή τη στιγμή. Επίσης αυτό ότι γίνονται όλοι (non-tank obviously) one hit χωρίς προσαρμογή στο στόχο απλά δεν ισχύει. Επίτηδες κάθε φορά άφηνα το στόχο ακίνητο και δεν κατάφερα να σκοτώσω με ένα hit ούτε Reaper ούτε Mei. Σε αυτό το θέμα κρατάω μια επιφύλαξη πάντως λόγω του spam από Torbjorn και Symmetra (αν παίξετε το mode θα καταλάβετε, καλή υπομονή). για το θεμα DVA nerf και Roadhog hook, λογικα θα εχουμε συντομα απαντηση της Blizz αν η κατακραυγη των παικτων ειναι μεγαλη. αλλα εισαι λιγο αδικος με το CTR, αν ειδες το βιντεο του Jeff πιο πανω, επισημαινει οτι το brawl ειναι ελλειπες και εξηγει τους λογους. δυστυχως, η φυση του παιχνιδιου τετοια που το περιοριζει στην ποικιλια modes χωρις να θυσιαζει ενα σεβαστο μερος των game mechanics. μεση λυση δεν φαινεται να υπαρχει, οποτε we get what we can.
Silverage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το μόνο skin που δεν μου αρέσει πάλι είναι του Roadhog. Ίσως και της Ana αλλά αυτό τρώγεται.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Το μόνο skin που δεν μου αρέσει πάλι είναι του Roadhog. Ίσως και της Ana αλλά αυτό τρώγεται. Τουλαχιστον της Ana ειναι epic αρα παει στο καλο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 "And you are as lovely as ever!", με τέτοια creepy μάσκα, τι να πει ο Rein... Θα τον βρει στον ύπνο του η Ana. Btw, σε αντίθεση με UT, είδα ότι η Sombra κάνει teleport με την σημαία και την κάνει insta-cap; Yay...
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 της Ana ειναι το μονο που δεν μου αρεσει. ισως και του Roadhog.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Σαλονικιό joke, "Να με κάνεις ένα sandwich" ? 3
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 υπνος το CTF, συνεχεια draws μεχρι που τελικα κερδισαμε και πηρα το loot box και το παρατησα. επρεπε να πειραματιστουν με καποια καινουργια πιστη σχεδιασμενη εξ ολοκληρου γυρω απο αυτον τον τυπο του παιχνιδιου, αντι να αλλαξουν μια υπαρχουσα που εχει διαφορετικο ρολο. παντως εχει προοπτικη το mode και πιστευω ειναι εφικτο να μπει στο qp/comp καποια στιγμη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Overwatch Lunar New Year Skins and Victory Poses Για όσους δεν τα έχουν δει ακόμα. (D.Va's got legs. ) Επίσης https://youtu.be/DtgSIcj1m5w
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Πολυ ομορφο το highlight intro της tracer.Κλασσικα event χωρις να προσεξουν την mascot του παιχνιδιου δεν γινεται Οσο για την Mercy ξενερωνω ασχημα οποτε βλεπω το skin το witch skin που δεν μου ετυχε.Ελπιζω να το ξαναβαλουν φετος.
Aztec Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Χθές παω μετά το patch να παίξω competetive. Στον δευτερο γύρο είναι να αμυνθούμε και το σύστημα μας βάζει στο attack spawn room. Λεω κάτι δεν πάει καλά και μετα πο λίγο ... απο το πουθενα εμφανίζεται και η άλλη ομάδα μέσα στο spawn room και έγινε σφαγη λολ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Οσο για την Mercy ξενερωνω ασχημα οποτε βλεπω το skin το witch skin που δεν μου ετυχε.Ελπιζω να το ξαναβαλουν φετος. Ε ναι, είχαν πει ότι όσα δεν πήραμε, θα μπορούμε να τα δοκιμάσουμε πάλι την επόμενη φορά που θα γίνει το αντίστοιχο event. Οπότε...περιμένεις για το επόμενο Halloween.
Προτεινόμενες αναρτήσεις