Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Leaked Year of the Rooster teaser. Post Midnight edit: Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Αραγε θα βλέπουμε ολοι αυτες τις αηδίες για την κινεζικη Πρωτοχρονιά?
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) δειχνει απιστευτο. o Jeff και η ομαδα του θριαμβευσανε παλι. Μeanwhile in Ηearthstone.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2017 από KilliK 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Mei VA's tweet on Lunar New Year Celebration 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SX2lJuk66xI https://www.youtube.com/watch?v=At7NWZ_mw6s 1
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Mei VA's tweet on Lunar New Year Celebration μα ποσο γλυκουλα ειναι. 1
KilliK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 είναι πολύ αδιάφορα; oχι ειναι πολυ ομορφα, σιγουρα καλυτερα απο αυτα του προηγουμενου event.
Aruil Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 The Chronicles of Salt Vol. 2 Έπαιξα μερικά παιχνίδια με Roadhog στο Capture The Rooster (Ευτυχώς που δεν το είπαν capture the flag γιατί θα ήταν προσβολή για το capture the flag. Πιο half-assed mode/χάρτη δεν έχω δει. Αν είναι έτσι η καλύτερη τους προσπάθεια καλύτερα που δεν το βάζουν) και έχω να πω, αν αυτό είναι το hook 2.1 ευτυχώς που δε χρειάστηκε να παίξω ποτέ το 2.0. Σπάνε συνεχώς απολύτως legit hooks. Αγνοώντας Genji και Tracer που το σπάνε με dash/blink ακόμα και αφού έχουν γίνει Hooked και χωρίς να πάνε καν πίσω από cover, μου έσπασε hook σε ακίνητη D.Va (Την έβλεπα να προεξέχει από cover την πέτυχα έγινε hooked και έσπασε χωρίς αυτή να κουνηθεί καθόλου από τη θέση της). Μου έσπασε hook σε Reaper περπατώντας. Δεν πήδαγε. Δεν είχε speed boost. Απλά περπάτησε πίσω από cover και το hook έσπασε. Ένα σωρό σπασμένα Hooks από high/low ground. Ήταν και ένα ακόμα ιδιέταιρα κακό αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ αυτή τη στιγμή. Επίσης αυτό ότι γίνονται όλοι (non-tank obviously) one hit χωρίς προσαρμογή στο στόχο απλά δεν ισχύει. Επίτηδες κάθε φορά άφηνα το στόχο ακίνητο και δεν κατάφερα να σκοτώσω με ένα hit ούτε Reaper ούτε Mei. Σε αυτό το θέμα κρατάω μια επιφύλαξη πάντως λόγω του spam από Torbjorn και Symmetra (αν παίξετε το mode θα καταλάβετε, καλή υπομονή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις