Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό λέω και εμένα δεν με ενδιαφέρει αν τα τσεπώνει. Κρίνω τον streamer σαν προσωπικότητα με αυτα που λέει και σχηματίζω άποψη. Δεν παει να βγάζει λεφτά , δεν παει να λέει οτι θέλει για μένα ειναι ενας καραγκιοζάκος με καλό σημάδι.

Εμείς το ορίζουμε το ονλινε gaming αγαπητε και για αυτό δεν επικροτώ τετοιες συμπεριφόρες

Τετοιες συμπεριφορες ισχυουν εδω και χρονια αγαπητε,απο εποχες Dota 1,σε counter strike μετα,στο League of legends και πλεον ακομα και στο Overwatch. 

Επισης δεν ειναι παιχνιδι το Overwatch στο οποιο θα ξεχωρισει τοσο πολυ ο παικτης οπως ειναι πχ απο το Starcraft.

Δημοσ.

Τετοιες συμπεριφορες ισχυουν εδω και χρονια αγαπητε,απο εποχες Dota 1,σε counter strike μετα,στο League of legends και πλεον ακομα και στο Overwatch. 

Επισης δεν ειναι παιχνιδι το Overwatch στο οποιο θα ξεχωρισει τοσο πολυ ο παικτης οπως ειναι πχ απο το Starcraft.

Και επειδή ισχύουν χρόνια τις επικροτείς ? τις δεχεσαι de facto ? Δεν καταλαβαίνω το επιχειρημα σου

Δημοσ.

Και επειδή ισχύουν χρόνια τις επικροτείς ? τις δεχεσαι de facto ? Δεν καταλαβαίνω το επιχειρημα σου

Οχι αλλα μπορω να κανω κατι ουσιωδες εδω για να το αλλαξω?Η ακομα καλυτερα με ενδιαφερει κιολας?

Δημοσ.

Οχι αλλα μπορω να κανω κατι ουσιωδες εδω για να το αλλαξω?Η ακομα καλυτερα με ενδιαφερει κιολας?

Να μην τις υποστηρίζεις όπως μόλις έκανες (αφου δεν σε ενδιαφέρει κιόλας)

Δημοσ.

Το να αναφερουμε πως ειναι η πραγματικοτητα σημαινει οτι τις υποστηριζουμε?Υποστηριξα εγω δηλαδη οτι πρεπει να ειρωνευομαστε τους αλλους στο chat ή να τους βριζουμε?Για να σοβαρευτουμε λιγακι μου φενεται που δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε απο το να αναφερουμε τι εγραφε ενας streamer στα παιχνιδια που επαιζε......

Δημοσ.

Το να αναφερουμε πως ειναι η πραγματικοτητα σημαινει οτι τις υποστηριζουμε?Υποστηριξα εγω δηλαδη οτι πρεπει να ειρωνευομαστε τους αλλους στο chat ή να τους βριζουμε?Για να σοβαρευτουμε λιγακι μου φενεται που δεν εχουμε τιποτα καλυτερο να κανουμε απο το να αναφερουμε τι εγραφε ενας streamer στα παιχνιδια που επαιζε......

ευχαριστώ που με διαφώτισες για την πραγματικότητα. Πήγαινε να κάνεις κάτι αλλο ποιο σοβαρό τότε. Εμένα μου αρέσει να σχολιάζω ποιος ειναι καλός/κακός streamer

Δημοσ.

Καλος/κακος streamer ειναι σχετικο, μερικοι streamers βασιζονται σε αυτο για viewers(χτιζουν καριερα πανω σε αυτη την persona ενω στη πραγματικοτητα δεν τους νοιαζει και πολυ) και ο κοσμος βλεπει για να δει το rage τους ενω αλλοι ειναι πραγματικά toxic απλα επειδη ειναι καλυτεροι απο τους υπολοιπους και ιδιαιτερα ανταγωνιστικοι.

Δεν βρισκω τιποτα περιεργο αν δεν σου αρεσει μην βλεπεις, αν σου τυχει στην ομαδα κατι τετοιο mute και τελος. Δεν το κανω και εγω παντα πολλες φορες εχει τυχει να εκνευριστώ απειρα με καποιον αλλα ετσι θα επρεπε κανονικα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλος/κακος streamer ειναι σχετικο, μερικοι streamers βασιζονται σε αυτο για viewers(χτιζουν καριερα πανω σε αυτη την persona ενω στη πραγματικοτητα δεν τους νοιαζει και πολυ) και ο κοσμος βλεπει για να δει το rage τους ενω αλλοι ειναι πραγματικά toxic απλα επειδη ειναι καλυτεροι απο τους υπολοιπους και ιδιαιτερα ανταγωνιστικοι.

Δεν βρισκω τιποτα περιεργο αν δεν σου αρεσει μην βλεπεις, αν σου τυχει στην ομαδα κατι τετοιο mute και τελος. Δεν το κανω και εγω παντα πολλες φορες εχει τυχει να εκνευριστώ απειρα με καποιον αλλα ετσι θα επρεπε κανονικα.

Άρα συμφωνέις οτι μερικοί streamers είναι toxic. Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου. Στο αρχικό μου σχολιο εξέφρασα την άποψη μου για εναν συγκεκριμένο. Και μην ξεχνιόμαστε I fak all

Δημοσ.

Ναι ειναι, απλα λεω οτι μερικοι εχουν φτιάξει η μαλλον εχουν ενισχυσει αυτη την persona του "toxic rager" γιατι αυτο περιμένει το κοινο τους να δει. To streaming ειναι entertainment, αν ο αλλος τη βρισκει να βλεπει ενα τυπο να φωναζει στο mic η να γραφει toxic χαζομαρες στο chat δικαίωμα τους, το θεμα ειναι να συνοδευεται και με το αντιστοιχο skill ομως αλλιως ειναι απλα clown οκ. :P

Δημοσ.

Ναι ειναι, απλα λεω οτι μερικοι εχουν φτιάξει η μαλλον εχουν ενισχυσει αυτη την persona του "toxic rager" γιατι αυτο περιμένει το κοινο τους να δει. To streaming ειναι entertainment, αν ο αλλος τη βρισκει να βλεπει ενα τυπο να φωναζει στο mic η να γραφει toxic χαζομαρες στο chat δικαίωμα τους, το θεμα ειναι να συνοδευεται και με το αντιστοιχο skill ομως αλλιως ειναι απλα clown οκ. :P

Αυτό δυστυχώς ειναι το χειρότερο. Ότι για τα views μιλάνε πχ άσχημα η φωνάζουν ή παίζουν σε bronze ή whatever ενω ο αλλός έχει μπει να παιξει λιγο να ξεφύγει και ακούει τον άλλο να λέει τα δικά του (μέχρι να φάει mute δηλαδή). Δεν ειναι δικαίωμα κανενός να επιτιθεται σε κάποιον λεκτικά,πόσο μάλλον σε ενα παιχνιδι που λίγο νόημα έχει (εκτός απο τους no lifers)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι, απλα λεω οτι μερικοι εχουν φτιάξει η μαλλον εχουν ενισχυσει αυτη την persona του "toxic rager" γιατι αυτο περιμένει το κοινο τους να δει.

Το κοινό περιμένει να δει epic plays και τίποτε άλλο. Ο μόνος λόγος που streams των pros ή των top skilled παικτών έχουν τόση ακροαματικότητα είναι το gameplay τους.

Αν θες να είσαι toxic, bully, troll κλπ, το κάνεις και μόνος σου ό,τι επίπεδο και να έχεις. Δε χρειάζεται να δεις κάποιον pro να σου παραδώσει μαθήματα ηλιθιότητας.

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις δει πολλους streamers η εχεις εμπειρια μονο απο ow.. Οπως ειπα το skill ειναι δεδομένο, δεν γινεται να εισαι toxic και να suckareis μπαλες, απλα μερικοι επιλεγουν και με βαση τον χαρακτηρα τους να ενισχυσουν αυτη την persona για χαρη των viewers. Δεν το βλεπουν για να το αντιγράψουν το βλεπουν γιατι εχει πλακα να τιλταρει ο αλλος στο stream.

Δεν θελω να ξερω καν τι μπορει να γίνεται σε LOL/dota..

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ που με διαφώτισες για την πραγματικότητα. Πήγαινε να κάνεις κάτι αλλο ποιο σοβαρό τότε. Εμένα μου αρέσει να σχολιάζω ποιος ειναι καλός/κακός streamer

Καλός streamer ειναι αυτός που σου δίνει αυτό για το οποίο ήρθες στο κανάλι του.

Αν ηρθα για να δω παιχταρά,περιμενω να δω τρελα multikills και αντανακλαστικά,αν ήρθα για να γελάσω,μπορεί(πχ,σε καποιους φαινεται αστειο) να ειναι ενα τοξικό bronze σκουπίδι που κάνει αστειες μιμήσεις φωνής και πετάει ωραίες ατάκες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...