Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys sorry αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν οικογένειες και δεν έχουν φάει τη ζωή τους στα fps και επίσης υπάρχουν και μικρά παιδιά , συν τους νέους παίκτες οι οποίοι ακόμα μαθαίνουν. Αν ήταν όλοι οι γνώστες τότε η blizzard θα σου έδινε έναν client για competitive μόνο και θα σου πούλαγε το παιχνίδι όταν και αν έκανες qualify απο 1500 και πάνω. Το να κοροιδεύετε κάποιον που δε ξέρει να παίζει ή να θαυμάζεται κάποιον pro που δε κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να λιώνει ποντίκια και πληκτρολόγια, επειδή έφτιαξε smurf account για να κάνει "pwn τα scrubs" ..είναι σαν να θαυμάζετε τον Dennis Rodman που πέρνει rebound απο 10χρόνο.

Μην αρχιζουμε παλι τα ασχετα σχολια παρακαλω.Δες τι level ειναι αυτοι που εχει στην ομαδα ή αντιπαλοι.Να ηταν ολοι κατω απο 80level να πω ναι εχεις δικιο στα περι νεων παικτων.Πατα pause στο 13;31 στο πρωτο παιχνιδι που εχει αντιπαλο 250level(αρα πανω απο 200-220ωρες παιχνιδου.Ο συμφορουμιτης που εγραψε το παραπανω σχολιο πανω απο 500ωρες παιχνιδιου.

Επισης επειδη μιλαμε για ωρες Ελλαδος αυτος επαιζε μετα τα μεσανυχτα αρα και αυτα περι οικογενειας παλι δεν στεκουν.

Προς Θεου δεν λεω οτι οποιος ειναι πανω απο 200level ξερω γω πρεπει να ειναι πανω απο gold ή platinum αλλα ελεος με τις φτωχο δικαιολογιες.

Επισης pause στο 32 που δειχνει και ενα Diamond να εχει μπει duo queue με καποιο χαμηλοτερο απο τους αντιπαλους εκτως των αλλων.

• Like 1
Δημοσ.

guys sorry αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν οικογένειες και δεν έχουν φάει τη ζωή τους στα fps και επίσης υπάρχουν και μικρά παιδιά , συν τους νέους παίκτες οι οποίοι ακόμα μαθαίνουν. Αν ήταν όλοι οι γνώστες τότε η blizzard θα σου έδινε έναν client για competitive μόνο και θα σου πούλαγε το παιχνίδι όταν και αν έκανες qualify απο 1500 και πάνω. Το να κοροιδεύετε κάποιον που δε ξέρει να παίζει ή να θαυμάζεται κάποιον pro που δε κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να λιώνει ποντίκια και πληκτρολόγια, επειδή έφτιαξε smurf account για να κάνει "pwn τα scrubs" ..είναι σαν να θαυμάζετε τον Dennis Rodman που πέρνει rebound απο 10χρόνο.

Δεν είδα κάποιον να κοροϊδεύει κανένα επειδή είναι bronze. To θέμα ήταν άλλες συζητήσεις που όσοι είναι στο bronze μπαίνουν στο τρυπάκι να πιστεύουν ότι φταίνε τα πάντα εκτός από αυτούς, είναι κλασσικό φαινόμενο σε όλα τα games. 

όσο για το θεμα του "θαυμασμού" το skill και η προσπάθεια οποιουδήποτε είναι αντικείμενο θαυμασμού, όχι το ότι προσπαθεί να παίξει εκτός του league του, αλλά καλό είναι να γίνονται αυτά τα bronze > GM events γιατί ανοίγουν μάτια (και τα δικά μου). 

Εσύ από την άλλη που υπονομεύεις κάποιον που είναι καλύτερος σε κάτι από εσένα με κάποια άκυρη δικαιολογία για να τον μειώσεις (λιώνει όλη μέρα στα πληκτρολόγια, είχε λεφτά ο μπαμπάς του άνοιξε επιχείρηση, κάθεται όλη μέρα στα γυμναστήρια σαν φυτό δεν έχει ζωή κτλ) αναρωτήθηκες τι εικόνα προβάλεις για τον εαυτό σου?

• Like 1
Δημοσ.

Επισης επειδη μιλαμε για ωρες Ελλαδος αυτος επαιζε μετα τα μεσανυχτα αρα και αυτα περι οικογενειας παλι δεν στεκουν.

lol πότε νομίζεις ότι παίζουν αυτοί με οικογένειες :D ... εξαιρέσεις υπάρχουν αλλά σίγουρα είναι πιο γλυκιά η αίσθηση του "οι άσχετοι με επιβεβαιώνουν σαν παίκτη" και ακόμα χειρότερα .."οι άσχετοι με επιβεβαιώνουν σαν άνθρωπο". μπορείς να το σκεφτείς και αλλιώς, αν δεν ήταν αυτοί μέχρι το ρανκ 1000 θα ήμασταν όλοι οι άλλοι -1000 .. οπότε guess who is scrub then :P

Δημοσ.

lol πότε νομίζεις ότι παίζουν αυτοί με οικογένειες :D ... 

Ο αλλος που εχει οικογενεια και υποχρεωσεις(και αρα θα πρεπει να σηκωθει και το πρωι για να παει στην δουλεια)θα κατσει να παιξει μετα τα μεσανυχτα overwatch?

Για να μην σχολιασω καν το γεγονος οτι αυτος που εχει υποχρεωσεις το πιο πιθανο ειναι να παιζει κανενα παιχνιδι σε κινητο ή ταμπλετ....Για Ελλαδα μιλαμε αλλωστε..

Δημοσ.

Εσύ από την άλλη που υπονομεύεις κάποιον που είναι καλύτερος σε κάτι από εσένα με κάποια άκυρη δικαιολογία για να τον μειώσεις (λιώνει όλη μέρα στα πληκτρολόγια, είχε λεφτά ο μπαμπάς του άνοιξε επιχείρηση, κάθεται όλη μέρα στα γυμναστήρια σαν φυτό δεν έχει ζωή κτλ) αναρωτήθηκες τι εικόνα προβάλεις για τον εαυτό σου?

το λιώνω όλη μέρα στα πληκτρολογια έγραψα μόνο (το οποίο το κάνουν πολλοί και για πολλούς λόγους συμπεριλαμβανομένων των βιοποριστικών) , τα υπόλοιπα τα λες εσύ. Ούτε είπα οτι δεν έχει ζωή. Μπορεί αυτή να είναι η ζωή του και μεγιά του και χαρά του. εγώ κατακρίνω το γεγονός ότι κάθεστε και λέτε wow! o τάδε pro που σκότωσε όλα τα scrubs στο push η έκανε 100 headshots σε ένα game.

anyway carry on. Απλά είπα τη μαλακία μου και εγώ, δεν έπρεπε να περιμένω τίποτα περισσότερο από ένα competitive game thread...εδώ ανοίγουν κεφάλια για το τόπι. :D

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ranked στο Overwatch(οπως και σε αλλα παιχνιδια αυτης της εταιριας)γιατι δεν υπαρχει καποιο παραπανω κινητρο/αμοιβη για παραπανω ranks/rewards προς το παρον(περαν της προσωπικης ικανοποιησης φυσικα).

Αλλοι ειναι αυτοι οπως αναφερθηκε που μπηκαν και εκαναν δηλωσεις.

δεν υπαρχει σωτηρια στην bronze κατηγορια. παιζω συνεχεια support μπας και κανω την διαφορα, οπως λενε και οι pro στα videos τους. τιποτα. χασιμο χρονου. αχρηστα κορμια ολοι τους

αυτα περι carry team/solo queueing to grand masters, ειναι παραμυθια για τα παιδια.

εμεις τι φωναζουμε τοσο καιρο; πρεπει να το βιωσεις για να καταλαβεις ποσο ασχημη ειναι πραγματικα η κατασταση.

Και οπως ειπα οκ δεν σου εκατσαν τα 10πρωτα παιχνιδια την μια season παει στο καλο.Αλλα δεν σου καθονται τα πρωτα 10παιχνιδια καμια season?

Δημοσ.

Δεν έχουν σημασία τα 10 placement games (αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10) .. και 10 wins να κάνεις αν είσαι level 100+ στο bronze πάλι bronze θα σε βάλει, δεν γίνεται hard reset κάθε season. 

Γενικά το σύστημα της blizzard είναι απαίσιο αν είσαι υψηλό level 50+ θέλεις χρόνια για να σκαρφαλώσεις εκτός αν είσαι επίπεδο master και πας με 75% winrate. 

Δημοσ.

καλα αυτο με το level που λεει ο fulgore δεν εχει αμεση σχεση ! στο πρωτο βιντεο που ειχα ανεβασει ητανε ολοι πανω απο 80 και στο 2ο ετυχε ο ενας να ειναι 39.

δλδ στο BF4 οποιος ειναι maxed level(140) σημαινει απαραιτητα οτι θα σκοτωνει οποιον 30αρη βρει απεναντι ? genius over hardwork :P ( + εμπειρια αν ο 30αρης εχει παιξει αλλα τοσα fps )

το level ειναι μια φθηνη δικαιολογια για οσους suckαρουν ασχημα σε public " πωπω κοιτα ειμαι lvl41 και ολοι οι αντιπαλοι ειναι 200+ " μαζι με το "δεν ξερω καλα το map" ενω το ιδιο ατομο παιζει με ηχεια και δεν μπορει να πετυχει κεφαλι απο ακινητο γουρουνι (κλεμμενο :P )

με λιγα λογια το στρουμφακι επεσε σε παικτες που εχουνε παιξει πολυ, το αν παιζουνε καλα ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.

Καλα και εσεις τωρα συγκρινετε εναν pro με χρονια εμπειρία στο quake(πολυ πιο fast paced και δυσκολο απο το OW) με τους scrubs του ranked που παιζουν πρωτη φορα fps στη ζωη τους?? και αυτο μας λεει κατι?? Ειναι σαν να φερεις τον Curry να παιξει σε κανα γηπεδάκι στη γειτονιά η εστω σε κανα Β τοπικο, εσεις τι λετε να γινει δηλαδη.. :P

• Like 1
Δημοσ.

με λιγα λογια το στρουμφακι επεσε σε παικτες που εχουνε παιξει πολυ, το αν παιζουνε καλα ειναι αλλη ιστορια.

Αυτο ακριβως ειναι το σχολιο μου. Γιατι και στο chat του παραπανω κυριου που γραφανε πολλοι ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν καμποσα ατομα σε αυτα τα ranks.

Καλα και εσεις τωρα συγκρινετε εναν pro με χρονια εμπειρία στο quake(πολυ πιο fast paced και δυσκολο απο το OW) με τους scrubs του ranked που παιζουν πρωτη φορα fps στη ζωη τους?? και αυτο μας λεει κατι?? Ειναι σαν να φερεις τον Curry να παιξει σε κανα γηπεδάκι στη γειτονιά η εστω σε κανα Β τοπικο, εσεις τι λετε να γινει δηλαδη.. :P

Δεν συγκρινουμε εμεις το παραπανω.Αλλοι του bronze(εχω κανει και quote λιγα σχολια πιο πανω)το ειχαν αναφερει πιο παλια,απλα τωρα βρεθηκε η ευκαιρια να το δουμε ζωντανα και στο overwatch,οπως εχει γινει και σε αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Καλησπέρα, παίζω κι εγώ εδώ και 1-2 βδομάδες και ψάχνω να δω τι μετρά για κάνα ranked. Symmetra παίζει κανείς; Μέχρι τώρα έχω δει πως δουλεύει αρκετά καλά σε defence maps + stop payload. Την παίρνει κανείς σε capture; πχ Nepal, Oasis κλπ

Δημοσ.

Καλά, εγώ ένα stream έβαλα για να δούμε έναν top παίκτη να σκαρφαλώνει το ladder του rank κι εσείς το κάνατε σαπουνόπερα...  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, εγώ ένα stream έβαλα για να δούμε έναν top παίκτη να σκαρφαλώνει το ladder του rank κι εσείς το κάνατε σαπουνόπερα...  :mad:

Welcome to insomnia.

Που να μπεις στα threads του Mπλα-Μπλα!

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο ακριβως ειναι το σχολιο μου. Γιατι και στο chat του παραπανω κυριου που γραφανε πολλοι ειμαι σιγουρος οτι υπηρχαν καμποσα ατομα σε αυτα τα ranks.

Δεν συγκρινουμε εμεις το παραπανω.Αλλοι του bronze(εχω κανει και quote λιγα σχολια πιο πανω)το ειχαν αναφερει πιο παλια,απλα τωρα βρεθηκε η ευκαιρια να το δουμε ζωντανα και στο overwatch,οπως εχει γινει και σε αλλα παιχνιδια.

Ναι αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ normal γιατι μιλαμε για top pro, ας δουμε εναν diamond απο εδω μεσα να το κανει να φαινεται τοσο ez εστω να φτασει στο rank του, εγω σου λεω struggle στο silver/gold θα κανει ανάλογα και το variance του team..

Επισης να ξερεις παιζει ρολο και το οτι ειναι γνωστος, για παράδειγμα στα placement games που εκανε 10/10 απο το δευτερο η το τριτο πηρε μαζι του εναν genji smurf GM  ο οποιος btw ηταν πολυ καλος σε αρκετα games και vs masters, δεν λεω οτι και μονος δεν θα τα καταφερνε καλα βεβαία αλλα το outcome μπορει να ηταν λιγο διαφορετικο..

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ normal γιατι μιλαμε για top pro, ας δουμε εναν diamond απο εδω μεσα να το κανει να φαινεται τοσο ez εστω να φτασει στο rank του, εγω σου λεω struggle στο silver/gold θα κανει ανάλογα και το variance του team..

Επισης να ξερεις παιζει ρολο και το οτι ειναι γνωστος, για παράδειγμα στα placement games που εκανε 10/10 απο το δευτερο η το τριτο πηρε μαζι του εναν genji smurf GM  ο οποιος btw ηταν πολυ καλος σε αρκετα games και vs masters, δεν λεω οτι και μονος δεν θα τα καταφερνε καλα βεβαία αλλα το outcome μπορει να ηταν λιγο διαφορετικο..

Ο σκοπος δεν ηταν η προωθηση του συγκεκριμενου streamer αλλα μια απαντηση σε κατι που ειχε γραφτει πιο παλια για συγκεκριμενο σκουρο καφε rank.Το ποσο ευκολο/δυσκολο ειναι για καποιον να ανεβει συγκεκριμενα ranks ναι ειναι σχετικο αλλα μπορουμε τουλαχιστον να συμφωνησουμε οτι γενικα γινεται να ξεφυγεις απο το bronze/silver σαν solo?

Αυτο ειναι το ζητουμενο σε αυτα που αναφερθηκαν. 

Για το αλλο που γραφεις το γνωριζω για τον Gold Genji που αναφερεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...