SoFGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 ενα τετοιο ουτε 6 ευρω δεν κανει στο e-shop το εχω για backup, απο χθες ειμαι με το αντιστοιχο alioth της mionix - πιο πολυ απο byer's remorse γιατι το πληρωσα χρυσαφι ( express delivery απο amazon.de ) low sens παιζω απο το 2005, αρχικα 400dpi - 6.67 sens ( καπου 80cm/360 εβγαινε αυτο ) τον τελευταιο καιρο 800 dpi - 45cm/360 ( 4.66 στη περιπτωση του OW ) αν περιμενα απο τον καθε NEET στο yt να μου πει οτι πρεπει να εγκαταλειψω το 10cm/360, τα mousepad τυπου razer sphex και το acceleration σωθηκαμε αν θες iron sights και γενικα πιο "στεγνο" fps experience κανε μια βολτα απο το καναλι μου και τσεκαρε το trainyard video (dirty bomb ) πιστευω αυτα τα 2 games συμπληρωνουν πολυ ομορφα το ενα το αλλο, σε βαθμο που δεν θελω (και ουτε μπορω) να παιξω κατι αλλο μεσα στην ημερα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 My Ana from now on.
KilliK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ξαναμπίκα λίγο στο OW και βλέπω ότι έχω ψηλότερο ping απ'ότι το καλοκαίρι που έπαιζα πιο πολυ. Από χθες έχω ~85ms ενώ παλιότερα είχα ~60. Είμαι με forthnet, με tracert βλέπω ότι περνάει από 2 server πρώτα Amstersdam και μετά Paris... Έχετε παρατηρησει αύξηση στο ping σας τελευταία?? εχεις ενεργοποιησει το fastpath στην DSL γραμμη σου; υποψιν οτι το latency επηρεαζεται και απο τις ωρες αιχμες.
opterios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω!! O iddqd ξεκινά για το stream του με smurf από 600 SR με στόχο να φτάσει με solo-q από Bronze --> GM. Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, θα το καταφέρει, δεν έχω αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι είδα λίγο το παιχνίδι στο οποίο παίζει τώρα και η ασχετίλα στο bronze δε λέγεται!! Βέβαια, ο ίδιος το έχει πάρει εντελώς στο χαβαλέ (αυτό ήθελε εξάλλου), αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχει κόσμος που παίζει ΤΟΣΟ χάλια! Πιο συγκεκριμένα, ζητούσε heal από Ana για περίπου μισό λεπτό, έμπαινε μπροστά της ακριβώς κι αυτή έκανε στην άκρη για να κάνει damage. Μάλλον δεν ήξερε καν ότι μπορεί να healάρει!! Τέλος πάντων, ο κύριος λόγος που το αναφέρω είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει έναν από τους pros να ανεβαίνει ψηλά από bronze, αυτές τις μέρες θα είναι καλή ευκαιρία. 2
Silverage Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω!! O iddqd ξεκινά για το stream του με smurf από 600 SR με στόχο να φτάσει με solo-q από Bronze --> GM. Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, θα το καταφέρει, δεν έχω αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι είδα λίγο το παιχνίδι στο οποίο παίζει τώρα και η ασχετίλα στο bronze δε λέγεται!! Βέβαια, ο ίδιος το έχει πάρει εντελώς στο χαβαλέ (αυτό ήθελε εξάλλου), αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχει κόσμος που παίζει ΤΟΣΟ χάλια! Πιο συγκεκριμένα, ζητούσε heal από Ana για περίπου μισό λεπτό, έμπαινε μπροστά της ακριβώς κι αυτή έκανε στην άκρη για να κάνει damage. Μάλλον δεν ήξερε καν ότι μπορεί να healάρει!! Τέλος πάντων, ο κύριος λόγος που το αναφέρω είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει έναν από τους pros να ανεβαίνει ψηλά από bronze, αυτές τις μέρες θα είναι καλή ευκαιρία. Ναι το έβλεπα και εγώ πιο πριν, πολύ χάλι. Σε ένα άλλο match τους ακολουθούσε απο πίσω καθώς βγαίνανε και τους κατέβασε σχεδόν όλους.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω!! O iddqd ξεκινά για το stream του με smurf από 600 SR με στόχο να φτάσει με solo-q από Bronze --> GM. Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, θα το καταφέρει, δεν έχω αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι είδα λίγο το παιχνίδι στο οποίο παίζει τώρα και η ασχετίλα στο bronze δε λέγεται!! Βέβαια, ο ίδιος το έχει πάρει εντελώς στο χαβαλέ (αυτό ήθελε εξάλλου), αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχει κόσμος που παίζει ΤΟΣΟ χάλια! Πιο συγκεκριμένα, ζητούσε heal από Ana για περίπου μισό λεπτό, έμπαινε μπροστά της ακριβώς κι αυτή έκανε στην άκρη για να κάνει damage. Μάλλον δεν ήξερε καν ότι μπορεί να healάρει!! Τέλος πάντων, ο κύριος λόγος που το αναφέρω είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει έναν από τους pros να ανεβαίνει ψηλά από bronze, αυτές τις μέρες θα είναι καλή ευκαιρία. Αυτος δεν ειναι που προσφατα εκανε 10-0 σε placements σε νεο account και τον πηγε 3800?
KilliK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχει κόσμος που παίζει ΤΟΣΟ χάλια! εμεις τι φωναζουμε τοσο καιρο; πρεπει να το βιωσεις για να καταλαβεις ποσο ασχημη ειναι πραγματικα η κατασταση.
Aruil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 OMG Το έφυγε από πίσω μου οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθώ πλέον είναι το αγαπημένο μου. Χάνω μερικά χρόνια ζωής όταν το βλέπω
dimyok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 2 factors :ασχετοσύνη + κακή γραμμή . Άμα έχεις 500 ms delay πυροβολείς κάτι που δεν υπάρχει πλέον εκεί με τραγελαφικά αποτελέσματα . Απορία και ο κάθε tuber ποσά χαμένα match κοστίζει στην ομάδα του
alex_000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει αυτό που βλέπω!! O iddqd ξεκινά για το stream του με smurf από 600 SR με στόχο να φτάσει με solo-q από Bronze --> GM. Το εντυπωσιακό δεν είναι αυτό, θα το καταφέρει, δεν έχω αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι είδα λίγο το παιχνίδι στο οποίο παίζει τώρα και η ασχετίλα στο bronze δε λέγεται!! Βέβαια, ο ίδιος το έχει πάρει εντελώς στο χαβαλέ (αυτό ήθελε εξάλλου), αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχει κόσμος που παίζει ΤΟΣΟ χάλια! Πιο συγκεκριμένα, ζητούσε heal από Ana για περίπου μισό λεπτό, έμπαινε μπροστά της ακριβώς κι αυτή έκανε στην άκρη για να κάνει damage. Μάλλον δεν ήξερε καν ότι μπορεί να healάρει!! Τέλος πάντων, ο κύριος λόγος που το αναφέρω είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει έναν από τους pros να ανεβαίνει ψηλά από bronze, αυτές τις μέρες θα είναι καλή ευκαιρία. όπως τα έλεγα παλιότερα, solaρει όλη την αντίπαλη ομάδα με τα περισσότερα kills 100.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Απο τα λιγα που ειδα παντως.Επαιρνε κλασσικα σχεδον 100ποντους με καθε νικη και κυριολεκτικα οι αντιπαλοι τις περισσοτερες φορες επαιζαν χειροτερα απο αυτους που βλεπω στα quick match. Ακομα και στην ομαδα του ειδικα στην Numbani πιστα που εκανε Ulti η αντιπαλη d va μπροστα στο payload και οι της ομαδας του κατσανε και την φαγανε μεσα στην μουρα(δεν τους ειχε παγωσει καμια mei ή τιποτα τετοιο)πραγματικα ελεγα Wtf. Εδω και το stream video.Ξεκινησε απο 700 και εφτασε 2100 σε 6ωρες https://www.twitch.tv/iddqdow/v/115209928
shadowlike Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 guys sorry αλλά υπάρχουν και αυτοί που έχουν οικογένειες και δεν έχουν φάει τη ζωή τους στα fps και επίσης υπάρχουν και μικρά παιδιά , συν τους νέους παίκτες οι οποίοι ακόμα μαθαίνουν. Αν ήταν όλοι οι γνώστες τότε η blizzard θα σου έδινε έναν client για competitive μόνο και θα σου πούλαγε το παιχνίδι όταν και αν έκανες qualify απο 1500 και πάνω. Το να κοροιδεύετε κάποιον που δε ξέρει να παίζει ή να θαυμάζεται κάποιον pro που δε κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του απο το να λιώνει ποντίκια και πληκτρολόγια, επειδή έφτιαξε smurf account για να κάνει "pwn τα scrubs" ..είναι σαν να θαυμάζετε τον Dennis Rodman που πέρνει rebound απο 10χρόνο. 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 δεν υπαρχει σωτηρια στην bronze κατηγορια. αχρηστα κορμια ολοι τους. αυτα περι carry team/solo queueing to grand masters, ειναι παραμυθια για τα παιδια. το σταματαω το παιχνιδι μονιμα. αντε γεια. 3
dimyok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Σωστός αλλά αυτό κάνει η βλιζαρντ σε όλα τα προϊόντα τις τους smug "pro" χαϊδεύει . Μάλιστα είχα γράψει ότι στο wow είχε καταντήσει αηδία να βγάζουν χιλιάδες $$$ τσογλανοτρόλια που έκαναν δύσκολη τη ζωή των "scrubs" έτσι για να πουλάνε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις