ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν παίζω Maccree δεν μου ταιριάζει αυτό το είδος ήρωα ούτε οτιδήποτε έχει snipping και flick sots κτλ. Παίζω soldier, dva, junkrat και Reinhardt. To ξέρω ότι δεν θα πήγαινα καλά με αυτούς που δεν παίζω, αφού δεν μου ταιριάζουν. Παίζοντας soldier και dva όμως μπαίνεις στην παγίδα του να μην είσαι απόλυτα accurate και να έχεις λίγο slack. 2-3 ώρες στο training με τον τρόπο που παρουσιάζει το video με τις ρυθμίσεις που προτείνονται και το aim μου με soldier και d.va βελτιώθηκε πολύ. Το πολύ είναι σχετικό έτσι? Το πολύ μπορεί να είναι 5-10% αλλά και αυτό είναι πάρα πολύ είναι για κάποιον που είναι lvl 100 και πάνω Το θεμα ειναι οτι το παραπανω video ειναι copy/paste απο αλλα(για cs συνηθως) ειναι fundamental για fps και ο μονος char που μπορω να πω οτι κανει apply στο ow ειναι ο mccree.. Η φαση ειναι οτι παιζει zenyatta μετα ο οποιος αν δεν κανω λαθος ειναι projectile, οποτε καμια σχεση σε καποια πραγματα. Αν παιζεις soldier θελεις tracking, αυτο που περιμενουν απο εσενα ειναι να κανεις track phara/soldier/reaper/ana/dva κτλπ με ανεση οχι να κανεις 1-tap την tracer απο αποσταση.. Υπαρχουν 2 "στυλ" aiming για εμενα, ενα στο οποιο τρεχεις ελευθερα και κανεις track οτι δεις μπροστα σου(το ονομαζω call of duty aim ) και ενα στο οποιο πρεπει να εχεις το crosshair στο κεντρο να χρησιμοποιεις το movement σου εξυπνα και να κουνας το mouse οσο λιγοτερο γινεται (το ονομαζω aiming with the keyboard αυτο ) το οποιο εφαρμοζεται περισσοτερο σε cs type fps. Ο soldier ειναι στην πρωτη κατηγορία, καλύτερη εξάσκηση θα ηταν να κανεις track fast moving targets imo. Το sensitivity ειναι preference καθαρα, δες αυτο το video πχ. για εμενα ειναι υπερβολή εγω εβαλα αυτο που θεώρησα οτι βολευε εμενα με μερικες δοκιμες και εμεινα με αυτο απο την αρχη, επισης ειναι σωστο να λεμε παντα cm/360 και οχι "παιζω 800dpi 1.9sens", αυτο δεν λεει τιποτα απολυτως καθε παιχνιδι εχει διαφορετικο sensitivity measure. 2
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξερω τι γινεται,αλλα κ εγω ειμαι -400 rating σε 4 μερες. Πολλά ζώα ξαφνικα,πολυ τρολαρισμα. και συνεχιζω.... 5 παιχνιδια χθες, δεν αντεξα αλλο. Πήρα τα 2 φυσιολογικα (δεν τους τρολλαρανε ουτε ειχανε ακυρα πικς) και εχασα 3. Ένα έχασα με συμετρα στην ηλιος! Ενα έχασα με sombra attack eicenweild. Κάποια στιγμη άλλαξε αλλα ηταν πολύ αργα και ένα κανονικα. Κάτι δεν πάει καθόλου καλα και μου τη δινει στα νευρα γιατι πιστευα οτι μετα απο το επικο σερι τρολλιας θα εχω μια καλυτερη μερα αλλα τιποτα. Ο αλλος εβαλε και τελεπορτ στην ηλιος... Όσο πλησίαζα στο diamond τοσο χειροτερευαν. Τι γίνετε ρε γαμωτο? Στην επόμενη sales θα παρω smurf μαλλον. Ίσως επρεπε να το κάνω νωρίτερα. Το hidden mmr με εχει τσακισει. Ολοι οι support ειναι unplayable για μένα. Με καταδικάζει ειτε κερδισω ειτε χασω το sr. Ακόμη και οι αλλοι χαρακτηρες μετα το 2500 μου δίνουν πολύ λιγα στη νικη και μου κοβουν πολλα στην ήττα. Συνηθως 3-4 παραπάνω.
alex_000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 @adhd δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες, αυτό μου με βοήθησε περισσότερο στο βίντεο ήταν το σημείο με την ρύθμιση του mouse που αν και ήταν πολύ fundamental δεν το έκανα σωστά. Το στυλ που κάνω aiming είναι keyboard focused αλλά νομίζω το παραεκανα με το σταθερό cursor και την εμφάση στο keyboard. Άρχισα να κουνάω λίγο παραπάνω το mouse και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Θα δω το video που έβαλες όταν πάω σπίτι thanks
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 αυτό ειναι καλο βιντεο για την ιστορια δεν ειχα ποτε καλο σημαδι. practice makes perfect.. Αν και ποτε δεν θα γινω καλος πραγματικα έχω πλέον κοντα στο 50% accuracy με τον mcree.
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το προβλημα της Sombra ειναι που εχει ανυπαρκτο dmg και οχι αν λειτουργει σωστα/γρηγορα το hacking της.... μια χαρα ειναι το damage output της, λιγο το bullet spray πρεπει να μειωσουν. το πετσοκομενο hacking ειναι ο μεγαλυτερος πονοκεφαλος.
t0ne_de4f Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Ξαναμπίκα λίγο στο OW και βλέπω ότι έχω ψηλότερο ping απ'ότι το καλοκαίρι που έπαιζα πιο πολυ. Από χθες έχω ~85ms ενώ παλιότερα είχα ~60. Είμαι με forthnet, με tracert βλέπω ότι περνάει από 2 server πρώτα Amstersdam και μετά Paris... Έχετε παρατηρησει αύξηση στο ping σας τελευταία??
SoFGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) 6v6 ολοι soldier πλακα ειχε edit : 48-53ms με ote - το καλο πληρωνεται edit #2 : αν ξαναποσταρω με auto-formating εδω μεσα να μου κρεμασουνε χαλκα ( roadhog cosplay xD ) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2017 από SoFGR
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Να δούλευε και το youtube link...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Edit: Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
suffocater Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 K εγω απλα συνεχιζω να πεφτω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. Εχω φτασει 2400. Πλεον,ριχνω τις χριστοπαναγιες μου ομως και χαλαρώνω. Βοηθάει. Μεχρι το τελος της σεζον με βλεπω -1κ αν συνεχισω ετσι.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Και γω το ιδιο. 2450 από 2950 σε 5 μερες. Δεν ξέρω τι γινετε πραγματικά. Απο τη μια λέω αν εγω χανω κάποιος κεδριζει οποτε εχω πεσει στη λαθος πλευρα αλλα 5 μερες;; μιλαμε τρωω οτι βλακα κυκλοφορεί στη μούρη. Τα παιχνίδια εδω κατω δεν εχουν καθολου πλακα. Δεν μπορώ και να κουβαλησω γιατι εχω τιλταρει ανεπανορθωτα.
sistah Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Ακομα και στο quick play χτες, τα games ηταν σαπιλα. To win το εβλεπα με τα κυαλια.
SoFGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 keep calm and play arcade εγω γυρναω σπιτι το βραδυ μετα απο 10 ωρες στην δουλεια, βαζω θερμομετρο βγαζει 38.2 ( 36.5 atm ) και αντι να παω να κοιμηθω σαν ανθρωπος εκατσα 3 ωρες για να παρω 6 win και 2 level, η επιστημη σηκωνει τα ποδια ψηλα το session τελειωσε με we are all soldiers now - oasis ( ωραιο map τωρα που το βλεπω ) αφου πρωτα ειχα δει του κοσμου τα κουλα, 4 pharah 2 mercy, reintard με 1000hp, 12 offensive heroes να τρωγονται σε payload και 2 " high noon - route 66 " στα οποια δεν τα πηγα καθολου ασχημα δεδομενου οτι εχω παιξει μονο 3 φορες mcree στην ζωη μου ranked solo δεν υπαρχει περιπτωση να μπω ποτε, αμα θελω να καρκινιασω το κανω και χωρις να ειμαι στο PC
t0ne_de4f Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Από κυριακή και μετά έπεσε πάλι το ping αλλά όπως φαίνεται είναι θέμα τύχης με forthnet! Διαβάζω ότι είναι ίδιοι και οι server του hots και πρέπει να το παρακολουθώ και εκεί. Ισως γιαυτό έπεσα απο diamond! Με βλέπω για ΟΤΕ με την λήξη του συμβολαίου... On topic τώρα, έριξα και γω το sensitivity και είδα καλή βελτίωση στο accuracy με soldier και ripper που παίζω κυρίως. Δοκίμασα με 1000 cpi και 10 in game από 1500 και το default ingame (15?) που είχα πριν. Χρειάζετε μεγαλύτερο mousepad σίγουρα αλλά αξίζει τον κόπο. Αυτό που εξακολουθεί να μου λείπει από το game είναι περισότεροι classic shooter heroes. Δηλαδή θα μου άρεσε πολύ να δω έναν hero με assault rifle με 2 modes, single και 3 shot burst(toggle με το shift) με ADS και iron sights. Το λέω αυτό γιατί απο τότε που βάλανε το single hero ανά team αισθάνομαι ότι μου λείπει η ποικιλία σε attack...
Προτεινόμενες αναρτήσεις