shadowlike Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 χοχοχο μαυρο χάλι εχθές , παίζει στα 10 παιχνίδια να κέρδισα τα 2-3. Στα περισσότερα μάζευα χρυσά επειδή έφευγε συνέχεια κόσμος στη μέση του game. Αν και έκανα γαμάτο τελευταίο game με widow στο temple of anubis και 26 kills και 19 crits ..φυσικά χάσαμε στο τέλος. (quick play πάντα, γιατί ranked μέχρι να λήξει το world of tanks εγώ δε μπαίνω).
KilliK Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 φτιαξτε το ρημαδι το hacking της Sombra. ελεος δηλαδη. core function και να γινεται interrupt απο τα παντα, αφου κανει μια ωρα να ολοκληρωθει. αθανατος Jeff, φανταζομαι το rant του θα ειναι οταν επαιζε EverQuest. Whoever came up with this sheer fisting of an encounter can go !@#$ themselves. Do me a favor so I don't waste my guild's time on this kind of jackass %^-*-fest again, send me an email at [email protected] when you decide to A) Implement an encounter that wasn't designed by a retarded chimp chained to a cubicle A.)Get a Quality Assuarance Department C) Actually beta test the !@#$ing thing and D) Patch it live. And please for god's sake -- do it in the order I laid out for you. Don't worry, I won't charge you a consulting fee on that one. And for good luck you might as well E) Pull your heads out of your asses. While you're at it rename the game to BetaQuest since you've used up you're alotted false advertising karma on the Bazaar and user interface scam of '01.Fix the Emperor encounter. Fix Seru. Rethink your time-sink bull%^-*. Fix all the buggy mother!@#$ing ring encounters (I suggest you let whoever made the Burrower one do this since that dude apparently laid off the crack the rest of you were smoking). Fix the VT key quest. Fix VT (just guessing it's %^-*ed up considering your track record). Don't have the resources to fix this stuff? Move the ENTIRE Planes of Power team over to fixing Shadows of Luclin AND DO IT NOW. If you don't fix Luclin, you jackassess will be the only ones playing the Planes of Power.
alex_000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ένα video που με βοήθησε αρκετά να βελτιώσω το aim μου, αν και έχω δει πολλά για το θέμα. Κυρίως το σημείο που μιλάει για το mouse sensitivity είναι πολύ σωστό. Μην αρχίσετε το κράξιμο αν και το video φαίνεται basic με βοήθησε πολύ περισσότερο από κάποια goshaδικά (Ana head shots κτλ) και πολύ πιο γρήγορα.
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 φτιαξτε το ρημαδι το hacking της Sombra. ελεος δηλαδη. core function και να γινεται interrupt απο τα παντα, αφου κανει μια ωρα να ολοκληρωθει. Το προβλημα της Sombra ειναι που εχει ανυπαρκτο dmg και οχι αν λειτουργει σωστα/γρηγορα το hacking της....
ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αν ο οποιοσδήποτε εμαθε κατι απο αυτο το video plz πραγματικα plz ΜΗΝ παρετε ποτε hitscan dps σε competitive η qp η w/e, βασικα κάντε uninstall το ow η παιξτε μονο winston.. (Ας μην ελεγες να μην αρχισουμε το κραξιμο και θα σου ελεγα εγω..xd)
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Στην ουσια ο παραπανω λεει κατι που πιο παλια ηταν αυτονοητο.Δηλαδη οταν θες να προπονηθεις στην ουσια(γιατι αυτο λεει/κανει παραπανω)να το κανεις αρχικα σε training mode και μετα σε κανονικο παιχνιδι. Σαν πολυ γενικο για μερικους χαρακτηρες οπως ο Maccree ισχυει αλλα στην περιπτωση του Overwatch δεν ισχυει ετσι. Περαν των χαρακτηρων που δεν χρειαζονται τοσο aim οπως πχ Junkrat,Symmetra και παει λεγοντας,ακομα και να βελτιωθεις καπως στον στοχο παλι μπαινουν στην μεση και οι ικανοτητες που εχει ο καθε χαρακτηρας.Με λιγα λογια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Για οποιον θελει να δοκιμασει Maccree ναι το παραπανω ειναι ενα καλο βοηθητικο video,αλλα δυστηχως δεν καλυπτει τους περισσοτερους χαρακτηρες.
ADHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι δειτε το video παρτε mccree και καντε tilt ολο τον πλανητη με τα whiff σας ακομα και με αυτα τα hitboxes .. gg ez 8/8 ειδα το video και μπηκα top 500..
opterios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το προβλημα της Sombra ειναι που εχει ανυπαρκτο dmg και οχι αν λειτουργει σωστα/γρηγορα το hacking της.... Αν της δώσουν παραπάνω damage, τότε έχουν φτιάξει μία 2η version της Tracer. Η Complexity διέλυσε με Sobra 4 tank compositions σε πρόσφατα tournaments. Η τακτική ήταν σε attack maps να χακάρει η Sombra τα μεγάλα medkits τα οποία χρησιμοποιούσαν τα tanks της ομάδας της για τα πρώτα heals. Η Sombra έτσι είχε έτοιμη ulti μέσα σε λίγοτερο από το 1ο λεπτό παιχνδιού, έμπαινε όλη η ομάδα με EMP, διέλυε τους αμυνόμενους κι έπαιρνε το πρώτο point για πλάκα. Και μάλιστα, με έναν μόνο healer οι επιτιθέμενοι. Ας μη βιαζόμαστε, οι pros θα δείξουν το δρόμο!
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Αν της δώσουν παραπάνω damage, τότε έχουν φτιάξει μία 2η version της Tracer. Η Complexity διέλυσε με Sobra 4 tank compositions σε πρόσφατα tournaments. Η τακτική ήταν σε attack maps να χακάρει η Sombra τα μεγάλα medkits τα οποία χρησιμοποιούσαν τα tanks της ομάδας της για τα πρώτα heals. Η Sombra έτσι είχε έτοιμη ulti μέσα σε λίγοτερο από το 1ο λεπτό παιχνδιού, έμπαινε όλη η ομάδα με EMP, διέλυε τους αμυνόμενους κι έπαιρνε το πρώτο point για πλάκα. Και μάλιστα, με έναν μόνο healer οι επιτιθέμενοι. Ας μη βιαζόμαστε, οι pros θα δείξουν το δρόμο! Ασε τους pro στην ακρη αγαπητε εμεις μιλαμε για τα παιχνιδια που παιζουμε εμεις και τι ισχυει.Στην παρουσα φαση γιαυτο δεν παιρνει σχεδον κανεις Sombra(ή αν παιρνουν θα κανουν δουλεια κλασσικα τα tanks)γιατι ειναι ηρωας offensive χωρις dmg. Ας την βαζανε στην κατηγορια defense ξερω γω και ας ετρωγε rework πριν βγει απο το Ptr. Γιατι και στο παραδειγμα που μου λες παραπανω στην ουσια χαλασανε 1 slot για να χακαρουν τα 2 medikit της αντιπαλης ομαδας Επισης για το παραπανω γραφημα και τον Reinhard με ποιον συμφορουμιτη ηταν που του ελεγα οτι ειναι ηρωας που θα τον βλεπουμε συνεχεια και μου ελεγε οτι δεν θα τον βλεπουμε γιατι ειναι αδυναμος και δεν κανει πολλα περαν την ασπιδας δεν θυμαμαι.
opterios Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ασε τους pro στην ακρη αγαπητε εμεις μιλαμε για τα παιχνιδια που παιζουμε εμεις και τι ισχυει.Στην παρουσα φαση γιαυτο δεν παιρνει σχεδον κανεις Sombra(ή αν παιρνουν θα κανουν δουλεια κλασσικα τα tanks)γιατι ειναι ηρωας offensive χωρις dmg. Δε λέω ότι η Sombra δε χρειάζεται reworking (εξάλλου στο patch έχει αλλαγές όντως), αλλά το να της αυξηθεί το damage δεν είμαι σίγουρος πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, σε ό,τι έχει να κάνει με το τι υποτίθεται ότι είναι η Sombra, γιατί ξαναλέω, μετά θα έχεις απλώς άλλη μία Tracer. Ναι, να buff-αριστεί στο πλαίσιο των abilities που έχει ώστε να γίνει λίγο πιο viable, αλλά για το damage διαφωνώ. Offensive ήρωας είναι κάποιος επειδή το gameplay του ταιριάζει στην επίθεση, όχι επειδή κάνει πολύ damage. Αλλιώς θα ήταν δηλωμένος offensive κι ο Bastion. Το παράδειγμα με τους pros γιατί το κάνεις έτσι εύκολα dismiss; Είναι μία στρατηγική που απαιτεί απλώς συνεννόηση μεταξύ της ομάδας. Καθόλου skill. Εγώ προσωπικά τη βρίσκω μία πολύ φρέσκια ιδέα και θα μου άρεσε πολύ να τη δοκιμάσω με τους συμπαίκτες μου!
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το παράδειγμα με τους pros γιατί το κάνεις έτσι εύκολα dismiss; Είναι μία στρατηγική που απαιτεί απλώς συνεννόηση μεταξύ της ομάδας. Καθόλου skill. Εγώ προσωπικά τη βρίσκω μία πολύ φρέσκια ιδέα και θα μου άρεσε πολύ να τη δοκιμάσω με τους συμπαίκτες μου! Γιατι ειναι Pro με οτι αυτο συνεπαγεται. Εχουν παιξει ποσα παιχνιδια μαζι,νιωθουν πολυ παραπανω απο αυτους που εχουμε στην ομαδα/αντιπαλους,φυσικα λιωνουν και το παιχνιδι και με λιγα λογια ειναι κατι σκαλοπατια πανω απο μας(απο μενα προσωπικα ειναι καμποσες φορες καλυτεροι) τι να συγκρινουμε. Τα βλεπεις καθε μερα στα παιχνιδια . Γιαυτο αλλωστε βλεπεις και προσπαθουν να βρουν και νεες τακτικες γιατι μαντεψε τι αντιπαλους εχουν απεναντι τους
alex_000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν παίζω Maccree δεν μου ταιριάζει αυτό το είδος ήρωα ούτε οτιδήποτε έχει snipping και flick sots κτλ. Παίζω soldier, dva, junkrat και Reinhardt. To ξέρω ότι δεν θα πήγαινα καλά με αυτούς που δεν παίζω, αφού δεν μου ταιριάζουν. Παίζοντας soldier και dva όμως μπαίνεις στην παγίδα του να μην είσαι απόλυτα accurate και να έχεις λίγο slack. 2-3 ώρες στο training με τον τρόπο που παρουσιάζει το video με τις ρυθμίσεις που προτείνονται και το aim μου με soldier και d.va βελτιώθηκε πολύ. Το πολύ είναι σχετικό έτσι? Το πολύ μπορεί να είναι 5-10% αλλά και αυτό είναι πάρα πολύ είναι για κάποιον που είναι lvl 100 και πάνω
sistah Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ασε τους pro στην ακρη αγαπητε εμεις μιλαμε για τα παιχνιδια που παιζουμε εμεις και τι ισχυει.Στην παρουσα φαση γιαυτο δεν παιρνει σχεδον κανεις Sombra(ή αν παιρνουν θα κανουν δουλεια κλασσικα τα tanks)γιατι ειναι ηρωας offensive χωρις dmg. Ας την βαζανε στην κατηγορια defense ξερω γω και ας ετρωγε rework πριν βγει απο το Ptr. Γιατι και στο παραδειγμα που μου λες παραπανω στην ουσια χαλασανε 1 slot για να χακαρουν τα 2 medikit της αντιπαλης ομαδας Επισης για το παραπανω γραφημα και τον Reinhard με ποιον συμφορουμιτη ηταν που του ελεγα οτι ειναι ηρωας που θα τον βλεπουμε συνεχεια και μου ελεγε οτι δεν θα τον βλεπουμε γιατι ειναι αδυναμος και δεν κανει πολλα περαν την ασπιδας δεν θυμαμαι. Γιατι να αφησει τους pro στην ακρη?? Μπας και ανοιξει το ματι, γιατι αν δεν εχεις τους pro -που οπως σωστα λες λιωνουν στο game- δεν θα μαθεις πως αλλιως παιζεται η Sombra ή η καθε Sombra. Οταν εσυ γκρινιαζεις για το dmg της, εκεινοι της αλλαζουν τα φωτα (no pun intended) για να κανουν maximize το potential της με οτι εχουν διαθεσιμο. Oπως και στο LoL, ειχαμε healer champions που ποτε δεν περιμενες να κανουν jungling, να ειναι σε offense role.Το meta εκανε 360 shift. Σιγουρα θελει tweaking η Sombra αλλα μην την ισοπεδωνουμε κιολας επειδη "δεν την παιζει κανεις". Παντως pure dps δεν την λες και μαλιστα αμα την παιξεις λιγουλακι θα το διαπιστωσεις αμεσως. Kατ'εμε ειναι "tactical" pick για να βγαλεις ενα point ή να εκτελεσεις ενα σχεδιασμενο πλανο pushaρισματος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις