Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αγαπη μονο ! :D

edit : 

πηγα να παιξω λιγο arcade, μου εκατσε  brawl   12 mcree xD 

βρηκα και το "reduce buffering" στα options

http://www.youtube.com/watch?v=sITJ3V_fyv4&feature=youtu.be 

θα δοκιμασω καποια  στιγμη 125fps + reduce buffering on, τα 166 που εχω βαλει για  "κοφτη" δεν τα κραταω παντα ακομα και με δυνατο μηχανημα  + medium-low settings,

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί άλλη στιγμή, αλλά ανακάλυψα το Oversumo, δωρεάν εφαρμογή για κινητό που δείχνει στατιστικά για τον παίκτη (όπως το masteroverwatch κλπ). Ένα αρκετά ενδιαφέρον feature που δεν έχουν τα άλλα sites είναι ότι σου δείχνει τα στατιστικά του παίκτη σε σχέση με τα skill tiers, ξεχωριστά quick play από competitive και μπορεί να στα δείξει και ανά ημέρα.

• Like 1
Δημοσ.

τι να τα κανεις τα στατιστικα;

Σε μερικές περιπτώσεις μπορείς να δεις πού χρειάζεσαι βελτίωση, κυρίως στο "μηχανικό" κομμάτι. Σίγουρα δε λένε όλη την αλήθεια ούτε χρειάζεται να τρελαίνεται κανείς για τα στατιστικά.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μερικές περιπτώσεις μπορείς να δεις πού χρειάζεσαι βελτίωση, κυρίως στο "μηχανικό" κομμάτι. Σίγουρα δε λένε όλη την αλήθεια ούτε χρειάζεται να τρελαίνεται κανείς για τα στατιστικά.

δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι στατιστικα για να εντοπισεις που υστερεις. απλως επιβεβαιωνουν κατι που ηδη γνωριζεις απο εμπειρια. και μερικες φορες ισως ειναι και παραπλανητικα.

Δημοσ.

καλό το hook 2.1

ακόμα πιστεύω οτι πρεπει να ανεβάσουν το cooldown η να ρίξουν την ακτίνα που σε πιάνει αλλα χλωμο. 

χθές λέω ας μπω μονος μου. Δεν το κανω συνηθως γιατι το σολο δεν με πάει. Τι το ήθελα.... Με τρολλάρανε σε 7 παιχνίδια σερί. Δεν το πίστευα αυτο που ζούσα. Το καταπληκτικο ειναι οτι στα 3 παιχνίδια που κέρδισα (απο τα 11 συνολικα μόνο ένα ηταν φυσιολογικο ματς) τελικά κερδίσαμε γιατι τρολλάρανε τους άλλους. Μεγάλη επιτυχία το comp.... ρουλέτα κανονική. Τι παθαίνει ο κοσμος που πάει diamond και καταστρέφει παιχνίδια δεν καταλαβαίνω.  

Δημοσ.

χθές λέω ας μπω μονος μου. Δεν το κανω συνηθως γιατι το σολο δεν με πάει. Τι το ήθελα.... Με τρολλάρανε σε 7 παιχνίδια σερί. Δεν το πίστευα αυτο που ζούσα. Το καταπληκτικο ειναι οτι στα 3 παιχνίδια που κέρδισα (απο τα 11 συνολικα μόνο ένα ηταν φυσιολογικο ματς) τελικά κερδίσαμε γιατι τρολλάρανε τους άλλους. Μεγάλη επιτυχία το comp.... ρουλέτα κανονική. Τι παθαίνει ο κοσμος που πάει diamond και καταστρέφει παιχνίδια δεν καταλαβαίνω.  

Δεν ξερω τι γινεται,αλλα κ εγω ειμαι -400 rating σε 4 μερες.

Πολλά ζώα ξαφνικα,πολυ τρολαρισμα.

Δημοσ.

Και εμένα απο την προηγούμενη εβδομάδα δεν με πάει καλά, το καταλαβαίνω και απο το quick play. Εκεί που νίκούσα το 90% των παιχνιδιών τώρα άντε ένα 20% με το ζόρι.

Μάλλον κάνανε διακοπές και τώρα ξαναμαζεύτηκαν όλοι πίσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...