basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 PTR Updated Hero Balance Changes τρατζικ. Θα γίνω roadhog main τελικα.
Aruil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γιατί? He feels more consistent now. Πέρα από την πλάκα. Σοβαρά τι πρόβλημα έχεις με τη αλλαγή αυτή? Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά φαντάζομαι για διαφορετικούς λόγους.
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Γιατί? He feels more consistent now. Πέρα από την πλάκα. Σοβαρά τι πρόβλημα έχεις με τη αλλαγή αυτή? Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά φαντάζομαι για διαφορετικούς λόγους. ειναι op ήταν op. Εκτός αν δεν εχω καταλάβει κατι καλα. Δεν εχω πρόβλημα αλλα θα αναγκαστω να παιζω hog. Η dva πέθανε...ζωη σε μας. Ο winston ειναι πολύ πιο δυκολος και λίγο πιο situational. Η ζαρυα δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί απέναντι του.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η d va πεθανε ενω τοσους μηνες πιο πριν με πιο αργη ulti και λιγοτερη ζωη ηταν ζωντανη. O roadhog ειναι op μονο σε 1v1 που το παιχνιδι ομως δεν ειναι.Τα υπολοιπα tanks εχουν skills να βοηθανε την ομαδα με την μορφη ασπιδας ή εστω Aoe ulti(εκτως Winston). Δεν καταλαβαινω πως μετα απο μηνες ξαφνικα προεκυψε αυτη η ενοχληση για τον roadhog που εχει παραμεινει ιδιος ολο αυτο τον καιρο. Στο μονο πραγμα που ειναι αδικαιολογητοι ειναι στην grenade της Ana που εν μερη δεν την πειραξανε καθολου.Το 100% healing reduction της ειναι τελειως broken. 1
Aruil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ειναι op ήταν op. Εκτός αν δεν εχω καταλάβει κατι καλα. Δεν εχω πρόβλημα αλλα θα αναγκαστω να παιζω hog. Η dva πέθανε...ζωη σε μας. Ο winston ειναι πολύ πιο δυκολος και λίγο πιο situational. Η ζαρυα δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί απέναντι του. Αν και νομίζω ότι σου απάντησε μια χαρά ο Fulgore από κάτω, έχεις πάρει απαντήσεις και από εμένα και από τον batigoal9 και από τον Fulgore τώρα. Αν συνεχίζεις και νομίζεις ότι ο Roadhog είναι op και no skill όπως ανέφερες προηγουμένως, περιμένω να δω το βίντεο σου που σε δείχνει να κάνεις climb to grandmaster χάριν στο Roadhog. Μου θυμίζεις μια Widow που πέτυχα με hook τις προάλλες άπο πίσω (go go awereness) και παραπονιόταν μετά για το hook και πότε θα το φτιάξουν. Όπως έχω ξαναπεί η πρώτη αλλαγή που ανακοίνωσαν που ελέγχει για line of sight από τον Roadhog και όχι από το hook είναι απολύτως σωστή. Η δεύτερη που σπάει ενώ έχεις πιάσει αντίπαλο είναι 101% χαζή και γιαυτό αναγκάζονται τώρα να κάνουν αλλαγές στο πόδι για να το φτιάξουν. Consistency my ass, απλά δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να είναι moba ή να επιλέγεις με βάση counters όπως έιχαν πει στην αρχή. Η d va πεθανε ενω τοσους μηνες πιο πριν με πιο αργη ulti και λιγοτερη ζωη ηταν ζωντανη. O roadhog ειναι op μονο σε 1v1 που το παιχνιδι ομως δεν ειναι.Τα υπολοιπα tanks εχουν skills να βοηθανε την ομαδα με την μορφη ασπιδας ή εστω Aoe ulti(εκτως Winston). Δεν καταλαβαινω πως μετα απο μηνες ξαφνικα προεκυψε αυτη η ενοχληση για τον roadhog που εχει παραμεινει ιδιος ολο αυτο τον καιρο. Στο μονο πραγμα που ειναι αδικαιολογητοι ειναι στην grenade της Ana που εν μερη δεν την πειραξανε καθολου.Το 100% healing reduction της ειναι τελειως broken. Δυστυχώς έχω διαβάσει δηλώσεις από pro Ana players ότι πρακτικά δεν αλλάζουν τίποτα, το ίδιο must θα είναι και με το nerf. 1
opterios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς έχω διαβάσει δηλώσεις από pro Ana players ότι πρακτικά δεν αλλάζουν τίποτα, το ίδιο must θα είναι και με το nerf. Ναι, γιατί οι pros πολύ συχνά χρησιμοποιούν το bionic επιθετικά (για να κάνουν deny τα enemy heals) και όχι αμυντικά. Ωστόσο, το κιτ της Ana είναι τόσο δυνατό που ακόμα και με αυτό το nerf-άκι, δε νομίζω ότι θα σταματήσουμε να τη βλέπουμε. Εγώ σίγουρα δε θα σταματήσω να την παίρνω. Αυτή τη στιγμή, είναι μακράν ο αγαπημένος μου ήρωας.
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 στο grandmaster δεν πας χαβαλε. Ούτε το οτι παιζεις εσυ καλα σημαινει οτι θα κουβαλησεις την ομαδα σου σε αυτο το επιπεδο. οπ σε ενας προς εναν προφανως. Δεν υπαρχει αλλη λογικη σε αυτο το παιχνιδι για τον ορο οπ. Έτσι οπως φαινετε να καταληγει η κατασταση του εσυ τι θα παρεις να παιξεις σε κομπ? winston, zarya η dva? ασε τον ρειν ειναι μια κατηγορια μονος του. προφανως η ανα ειναι μαστ σιγα μην την αλλαξεις επειδη τις κανανε -50%. εδιτ: ακριβως ετσι. μονο επιθετικα αξιζει, αμυντικα την πετας μονο οταν σκαει καμια ζαρυα ουλτι η τιποτα τετοιο και ειναι κοντα ολα τα τανκ.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 προφανως η ανα ειναι μαστ σιγα μην την αλλαξεις επειδη τις κανανε -50%. Το 50% που το ειδες ή απο που προκυπτει? Ana - Biotic Grenade duration reduced from 5s to 4s Οσο για τα περι Grandmaster και γενικα στα μεγαλα επιπεδα ranking ανεξαρτητως παιχνιδιου, μιλαμε οτι εκει ξεχωριζουν κυριως οι παικτες(και αρα και οι ομαδες που θα σχηματιστουν)για το παγκοσμιο πρωταθλημα τι να λεμε τωρα. Μιλαμε για παικτες που αρκετες φορες(ειδικα αν κανουν και streams και εχουν μεγαλυτερη προβολη)ταυτιζονται χαρακτηρες μαζι τους,οπως Shadder/Seagul best genji NA κλπ(τα παραδειγματα τυχαια παντα )
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το 50% που το ειδες ή απο που προκυπτει? Ana - Biotic Grenade duration reduced from 5s to 4s ελα ντε.... Κάπου διάβασα για -50% healing απο bio grenade αλλα μάλλον ήταν λάθος τους η λάθος μου. μιλάμε για αστεία αλλαγή τότε. εδιτ: εχεις λινκ οπτεριε? το ειδα και εγω αλλα δεν το βρισκω τωρα https://playoverwatch.com/en-us/blog/20464895 το βρηκα ηταν στο προηγουμενο πτρ.
opterios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, η μείωση του χρόνου από 5 σε 4 δευτερόλεπτα είναι ΕΠΙΛΕΟΝ αλλαγή. Ισχύει το -50% ήδη στο PTR. 2
basilis_k6 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η δεύτερη που σπάει ενώ έχεις πιάσει αντίπαλο είναι 101% χαζή και γιαυτό αναγκάζονται τώρα να κάνουν αλλαγές στο πόδι για να το φτιάξουν. στο ξαναειπα. εχεις καταλάβει ποσο τεράστιο buff ειναι να σκοτώνεις οτιδηποτε με 350hp επειδη απλα έπιασε το hook? Δεν μας αρεσει το τανκ μετα η μας αρεσει τελικα? γιατι δεν βλέπω να αλλάζει κατι.
batigoal9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Η d va πεθανε ενω τοσους μηνες πιο πριν με πιο αργη ulti και λιγοτερη ζωη ηταν ζωντανη. O roadhog ειναι op μονο σε 1v1 που το παιχνιδι ομως δεν ειναι.Τα υπολοιπα tanks εχουν skills να βοηθανε την ομαδα με την μορφη ασπιδας ή εστω Aoe ulti(εκτως Winston). Δεν καταλαβαινω πως μετα απο μηνες ξαφνικα προεκυψε αυτη η ενοχληση για τον roadhog που εχει παραμεινει ιδιος ολο αυτο τον καιρο. Στο μονο πραγμα που ειναι αδικαιολογητοι ειναι στην grenade της Ana που εν μερη δεν την πειραξανε καθολου.Το 100% healing reduction της ειναι τελειως broken. Τα διαβαζετε τα notes ή ουτε καν? Μειωσαν το duration και κοψαν και το bonus healing στο μισο. Ε ενταξει, τι αλλο να την κανουν, delete?
opterios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 στο ξαναειπα. εχεις καταλάβει ποσο τεράστιο buff ειναι να σκοτώνεις οτιδηποτε με 350hp επειδη απλα έπιασε το hook? Δεν μας αρεσει το τανκ μετα η μας αρεσει τελικα? γιατι δεν βλέπω να αλλάζει κατι. Προφανώς, δεν παίζεις ποτέ Hog. Δεν ισχύει αυτό που λες για τα 350hp. Ο Hog ΔΕΝ μπορεί να σκοτώσει έναν full hp Reaper σχεδόν ποτέ (εκτός αν γίνει follow up από ομάδα). Εγγυημένα kills είναι οι 200hp και κάτω.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά, η μείωση του χρόνου από 5 σε 4 δευτερόλεπτα είναι ΕΠΙΛΕΟΝ αλλαγή. Ισχύει το -50% ήδη στο PTR. Κοιταξα προηγουμενες σελιδες και δεν ειχε αναφερθει καπου για το παραπανω patch. Τωρα οντως στεκει στο γιατι να χρησιμοποιηθει περισσοτερο για επιθεση η grenade παρα για αμυνα(εκτως αν ξερω γω πεταξει καμια αντιπαλη Zarya ulti ή για self heal).
Προτεινόμενες αναρτήσεις