Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα και είχε πει ο Jeff ότι δεν θα υπάρξει Valentine's Day event, αλλά... (πολύ πιθανό να μην έχει σχέση και απλά να είναι...just choco-talk)

Eπίσης comment:

I'm sure genji wrote a thoughtful haiku for her too.

"My dearest angel,

though i am your valentine
i still need healing"

Edit:

More PTR voicelines

My favorite. :P

Δημοσ.

βαλε τα model textures και anisotropic filter στο μεγιστο. τα υπολοιπα στο medium. παιξε με το AA, αν σε ενοχλουν τα jaggies.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα και είχε πει ο Jeff ότι δεν θα υπάρξει Valentine's Day event

voice lines και sprays θα μπουν, αλλα δεν θα ειναι επισημο Valentine's Day event, ισως επειδη η φυση της γιορτης μπορει να δωσει εφοδια στους γνωστους να ασκησουν κριτικη στο παιχνιδι για τον τροπο που την χειριστηκε.

οποτε το παιζουν εκ του ασφαλους, κανουν νυξη στην γιορτη αποφευγοντας ενα PR εφιαλτη.

εγω βασικα θελω ενα event για τα Oscars.  :(

Δημοσ.

Μερικά για την Symmetra <3  [πόσο το λατρεύω btw όταν μερικοί γκρινιάζουν όταν την παίρνω σε attack...και τελικάαααα PotG bitches XD ]

5139a336da87140687f3561b19b782ab35085e77

tumblr_oh29jlUSdH1sli2juo1_500.jpg

5932904+_5af8f0668f5a43ae58093bc64aabf48

• Like 2
Δημοσ.

πάλι ανακάτεμα η "φασολάδα" ρε blizzard. Κούραση πλέον, σαν το φορολογικό σύστημα της Ελλάδας ένα πράγμα.Άλλάζουν τα hero mechanics κάθε μήνα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε από τη ζωή σας. Ναι ok καλά κάνετε και το φτιάχνετε αλλα νιώθω λες και παίζω σε ενα never ending PTR. πως το είπε ο άλλος...never ending balancing saga ...αυτό ακριβώς. Ούτε wow να ήταν.

Δημοσ.

πάλι ανακάτεμα η "φασολάδα" ρε blizzard. Κούραση πλέον, σαν το φορολογικό σύστημα της Ελλάδας ένα πράγμα.Άλλάζουν τα hero mechanics κάθε μήνα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε από τη ζωή σας. Ναι ok καλά κάνετε και το φτιάχνετε αλλα νιώθω λες και παίζω σε ενα never ending PTR. πως το είπε ο άλλος...never ending balancing saga ...αυτό ακριβώς. Ούτε wow να ήταν.

Ετσι ειναι το ''meta''.Και στο hearthstone υπαρχουν τα nerfs στις καρτες,και στα moba παιχνιδια,και στα mmo και σε μερικα shooter παιχνιδια(ακομα και στο Street fighter καλη ωρα).Με λιγα λογια σε online pvp παιχνιδια,οι αλλαγες ειναι κατι το αναμενομενο,δεν στεκουν παραπονα οπως το παραπανω εκτως αν για καποιον αυτη ειναι η πρωτη του επαφη με τετοια παιχνιδια

Μερικά για την Symmetra <3  [πόσο το λατρεύω btw όταν μερικοί γκρινιάζουν όταν την παίρνω σε attack...και τελικάαααα PotG bitches 

Ναι βεβαια το θεμα ειναι ποσα παιχνιδια θα σου κατσουν για να γινει το παραπανω :)

Δημοσ.

Αν δεν άλλαζε ποτέ τίποτα, θα κατέληγε το meta σε συγκεκριμένα compositions από το 1ο season και θα βλέπαμε τα ίδια ξανά και ξανά. Όσο κάποια picks κάνουν dominate, τόσο θα βλέπουμε αλλαγές. Και πολύ καλώς, κατά τη γνώμη μου.

• Like 4
Δημοσ.
Ναι βεβαια το θεμα ειναι ποσα παιχνιδια θα σου κατσουν για να γινει το παραπανω :)

Δεν περιμένω 'να μου κάτσουν' :) Symmetra στο attack σημαίνει ότι παίζω αποφασισμένη και όχι τυχαία.

Δλδ έχω βαρεθεί μερικούς που απορρίπτουν by default την Symmetra αν κάποιος την επιλέξει σε attack. Και όμως, έτσι όπως την έχουν κάνει πλέον είναι πολύ χρήσιμη σε attack. Κάνω π.χ. πολλές φορές μεγαλύτερο damage block και από τον Rein της ομάδας. 

Τώρα αν ο άλλος/η παίρνει Symmetra και πετάει εδώ κι εκεί στο άσχετο το shield ή τοποθετεί σε άκυρα σημεία τα sentry turrets εκεί είναι για κράξιμο [που και πάλι εγώ προσωπικά δεν θα τον/την κράξω και θα αφήσω τα αποτελέσματα στο τέλος να μιλήσουν].

• Like 1
Δημοσ.

και εγω Symmetra παιζω στην επιθεση. και αν δω οτι η ομαδα ειναι για τα μπαζα, τους τρολαρω με το να βαζω το teleporter στο χειλος ενος κενου.  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Ειπαμε bronze.Οχι οτι και σε gold ή platinum δεν γινεται να υπαρχουν τετοια παραδειγματα αλλα ειναι πολυ πιο περιορισμενα απο οτι στο bronze.

Δημοσ.

Η symmetra στο quick play κάνει δουλειά και μόνο αν παίζουν όλοι solo.

Στο ranked 2-3 φορές που παίξαμε εναντίον symmetra δεν έκανε τίποτα. Τα turret της έφευγαν άκλαφτα και με το που έσκαγε μύτη την πλακώναν στις γρήγορες και έπεφτε αμέσως.

Και μιας και είπα για ranked. Χθες έφαγα μεγάλη ήττα. Έπαιζα κλασικά Rein και είχα διαλύσει την απέναντι ομάδα. Όταν ήρθε η σειρά τους για attack όμως αλλάζουν σε Winston, Tracer, Zarya, Lucio και δεν μπορούσα να τους κάνω καλά. Ο Winston και η Zarya απο μπροστά και η tracer απο πίσω με σκοτώνανε συνέχεια. Πήραν και τα 3 point στο Hollywood με overtime. Έλεγα να αλλάξω αλλά όλοι μου λέγανε να μείνω Rein μαλακία μου όμως αφού έβλεπα οτι δεν τράβαγε.

Δημοσ.

Eπική αποτυχία η χθεσινη μέρα,απο τα 2,8κ στα 2,65.

τους τρολαρω με το να βαζω το teleporter στο χειλος ενος κενου.  :devil:

Σκληρός καριόλης.
Παντα αναρωτιόμουν για την ηλικία όσων το κανουν,αν και έχω να το δω απο season1.
The Elo hell is real.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...