Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά έτσι που σπάει το hook μόνο Genji που χοροπηδάει σαν κατσίκι στο point θα μπορείς να πιάσεις. Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο θα κάνει dash πίσω από cover και θα στο σπάει.

Δημοσ.

Αν γίνεις hooked, γίνεσαι και stuned. Δεν μπορείς να σπάσεις το hook κάνοντας dash ή blink ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο αν σε πιάσει το hook κατά τη διάρκεια ενός ήδη initiated dash, που εκεί ΟΚ, καλώς θα σπάει. Αυτό ήταν εξάλλου το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν τρως το stun αυτομάτως υπάρχει ένα delay. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που υπήρχε το πρόβλημα. Ακόμα και τρέχοντας μπόρεις να το σπάσεις.

Δημοσ.

Δεν τρως το stun αυτομάτως υπάρχει ένα delay. Αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος που υπήρχε το πρόβλημα. Ακόμα και τρέχοντας μπόρεις να το σπάσεις. 

Δεν υπάρχει delay. Με το που τρως το hook, γίνεσαι stun. Επίσης, τι εννοείς μπορείς να το σπάσεις; Στο PTR μιλάς, ή στο live;

Δημοσ.

PTR προφανώς. Υπάρχουν δύο φάσεις στο hook (πάντα υπήρχαν). Η πρώτη είναι να σε πετύχει, η δεύτερη είναι να σε τραβήξει. Μεταξύ των δύο υπάρχει delay και stun σε κάνει η δεύτερη φάση. Αν θες μπορώ να σου δείξω βιντεάκια όπου γίνεται hook soldier και λόγω momentum πάει πίσω από τοίχο πριν φάει το stun και σπάει το hook.

Δημοσ.

Τώρα διυλίζουμε τον κώνωπα, αλλά το stun έχει effect on impact.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το hook το αποφεύγεις μόνο αν κινείσαι ήδη προς σημείο που είναι εκτός line of sight πριν σε πετύχει. Δεν μπορείς να κάνεις initiate dash ή οποιονδήποτε άλλο ελιγμό διαφυγής αφού φας το hook.

• Like 1
Δημοσ.

Αν γίνεις hooked, γίνεσαι και stuned. Δεν μπορείς να σπάσεις το hook κάνοντας dash ή blink ή οτιδήποτε άλλο. Μόνο αν σε πιάσει το hook κατά τη διάρκεια ενός ήδη initiated dash, που εκεί ΟΚ, καλώς θα σπάει. Αυτό ήταν εξάλλου το πρόβλημα.

Γιατι να μη μπορεις να πιασεις ενα Genji mid-dash? 

Το προβλημα δεν ηταν αυτο, το προβλημα ηταν τα τεραστια hook hitboxes που τους επιανες πισω απο τοιχους. 

Αν πιασεις καποιον και παει λογω μομεντουμ πισω απο τοιχο, θα πρεπε να τον τραβαει κατα τη γνωμη μου. Τουλαχιστον να μη σπαει με το που πηγε μισο pixel πισω.

Ναι οπως τα λεει στο βιντεο του απο πανω. Γλυφουν τον τοιχο να πουμε και σπαει το χουκ. 

Δημοσ.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν στο παίξει εκεί που πρέπει πήγαινε 6 λεπτα και 40κάτι δευτερόλεπτα με τον genji.

https://youtu.be/uq2ZrUgup2g?t=6m43s

Ναι, αυτό που λες συμβαίνει. Εγώ αναφερόμουν στο ότι τώρα στο live το stun είναι on impact και δεν είδα αλλαγή στα patch notes, οπότε είτε είναι αποτέλεσμα lag αυτό που βλέπουμε, είτε δεν αναφέρεται αυτή η αλλαγή στο mechanic στα notes επειδή είναι λεπτομέρεια.

Γιατι να μη μπορεις να πιασεις ενα Genji mid-dash? 

Μα τον πιάνεις. Δεν είπα ότι δεν μπορείς να τον πιάσεις.

Δημοσ.

Μα ακριβώς το ίδιο ισχύει και στο live τώρα. Τον κάνεις hook αλλα επειδή το stun έχει μια καθυστέρηση προλαβαίνει και κάνει dash, περνάει πίσω από cover, γίνεται pulled, πεθαίνει, γκρινίαζει για hooks, κάνει leave game ... :P

Η μόνη διαφορά που έχει το ptr από το live αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει το δεύτερο line of sight check που σπάει το κατά τ'άλλα απολύτως legit hook. Ακόμα και να ήταν θέμα lag, το Overwatch δίνει προτεραιότητα στον attacker οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις μεταξύ dash και attack πάντα υπερισχύει το attack.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια !

παρελαβα σημερα το παιχνιδι και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος !

θα μπορουσε να μου προτεινει καποιος τα καλυτερα settings για ενα εχω σταθερα fps κοντα στα 45-50;;;

το συστημα μου ειναι το εξης :

Operating System
    Windows 10 Education 64-bit
CPU
    Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz  
    Sandy Bridge 32nm Technology
RAM
    8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 664MHz (9-9-9-24)
Motherboard
    ASUSTeK Computer INC. P8H61 (LGA1155)
Graphics
    23EA53 (1920x1080@60Hz)

2048MB ATI AMD Radeon R9 270Χ

(ASUStek Computer Inc)
Storage
    111GB SanDisk SDSSDHII120G ATA Device (SSD) 
    465GB Seagate ST500DM002-1BC142 ATA Device (SATA)

Ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

επαιζα λιγο πιο πριν και ειχα πολλα drop fps ειδικα σε φασεις που μαζευοντουσαν ολοι μαζι και ηταν αρκετα ενοχλητικο

Δημοσ.

Με FX6300 OCed και R9 270 εχω και εγω random drops στο τελευταιο patch. Απο ~100 στα 40..

Με ενα γρηγορο search ειδα υπαρχουν και αλλοι με παρομοιο προβλημα.

Δημοσ.

Για να δούμε ! Κάπου διάβασα ότι ξεκινώντας το παιχνίδι απευθείας , δίχως το battle.net ανοιχτό , διορθώνεται κάπως η κατάσταση

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...