Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναμενομενο. αν δεν δουλεψει σωστα το hook, θα εχουν μονιμη κλαψα και απο τις δυο πλευρες.

Δεν είναι πάντα διαθέσιμο και το breather. Γιαυτό σου λέω ότι δεν έχει νόημα. Η θα συγκρίνουμε τους χαρακτήρες σε ίδια κατάσταση ή όχι. Ναι θα μπορούσε να γίνεται και χαμός τριγύρω και να μην είναι τόσο εύκολα τα headshots, αλλά θα είχες και την υπόλοιπη ομάδα να ρίξει κανένα shot.

Tώρα γιατί πάντα παίρνουν roadhog? Γιατί κάνει πολύ καλό counter την D.Va. Γιατί κάνει καλό combo με zarya. Γιατί με την Ana μαζί κάνει roleplay τον Highlander. Γιατί είναι ίσως το μοναδικό protection από flanking χαρακτήρες. Παρατηρείς ότι αυτά είναι πράγματα που είτε χρειάζονται κάποιον έξτρα παίχτη για να γίνουν, είτε είναι ο μοναδικός που μπορεί να πετύχει κατί.

Στην πρώτη περίπτωση είναι θέμα synergy και ποτέ δεν πρέπει να κάνεις τυφλά nerf σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις κάποιο χαρακτήρα άχρηστο και στη δεύτερη περίπτωση δεν φταίει καν ο χαρακτήρας άλλα η έλλειψη εναλλακτικών. Ακριβώς ίδιο φαινόμενο με Zarya/Lucio/Reinhardt.

γενικα αυτη η αντιπαραθεση δεν εχει νοημα. το παιχνιδι δεν ειναι φτιαγμενο για 1vs1, αλλα για ομαδικη συνεργασια. δεν ειναι ο ρολος του soldier να ριχνει μονος του κατω tanks με ενα γεμιστηρα. θα κανει το περισσοτερο damage ως offense hero, γα να μπορεσει να τον αποτελειωσει η ομαδα. διαφορετικα δεν θα υπηρχε λογος να νερφαρουν τον McCree οταν ηταν tank killer. ομοιως, το hook του Roadhog δεν ειναι ενα απλο gimmick. ειναι ενα σημαντικο utility μεσα στο παιχνιδι, το οποιο βοηθαει την ομαδα με το να κανει counter αλλα heroes. το αν δουλευει σωστα η οχι ειναι αλλο θεμα, αλλα ειναι αστειο να διαβαζεις σχολια στο battle.net απο butthurt players οτι ειναι ενας κακοσχεδιασμενος ως concept ηρωας. απλουστατα δεν ξερουν τι παιχνιδι παιζουν.

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομιζω, υπαρχει και το OW League, το εχουν παρει σοβαρα το e-sports. δεν τους συμφερει να εχουν ενα σπασμενο mechanic να ταλανιζει το competitive mode του παιχνιδιου, και την κοινοτητα να διχαζεται.

Δημοσ.

πολύ κλαμα απο τους rh mains. τωρα ισως χρειαστει να κάνουνε οντως κατι για να σκοτωσουν. Και πολλά τους άφησε η blizz, εγω πιστευω στα χαμηλα τιερ θα πεσει γιατι δεν θα μπορουν να χουκαρουν ανθρωπο αλλα στα ψηλα θα γινει πιο στανταρ ακομα γιατι οτι πιανεις πεθαινει. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι τι κλάμα έχεις ρίξει κι εσύ για να χρειάζεται να την πεις στους RH mains.. :P

Δημοσ.

Φαντάζομαι τι κλάμα έχεις ρίξει κι εσύ για να χρειάζεται να την πεις στους RH mains.. :P

οχι πολύ. Το μονο που με χαλαγε πραγματικα ειναι τα environmental kills στην ηλιος. Τα αλλα πιο πολύ απο πίσω με έπιαναν που ουτως η αλλως δεν ειχα ελπιδα. Απλα πρεπε να κοιτας αν το χρησημοποιησε ηδη και αν δεν ξέρεις να προσπαθείς για hook bait. Πιο πολύ κλαμα εχω ριξει με το hitbox του xanzo σιγουρα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιο πολύ κλαμα εχω ριξει με το hitbox του xanzo σιγουρα. 

Καταραμένοι κορμοί...

Δημοσ.

4ff0c62594ca3b9d580191003dd05b6e.jpg

Μπηκα χθες μετα απο πολυ καιρο που σολαρω ranked με εναν φιλο.

Παιρνει mercy.

Bρισιμο σε ολο το game  απ τους gosαδες οτι δεν κανει τιποτα (solo healer επαιζε btw,καποιος θεωρησε οτι torb se payload attack ειναι πιο χρησιμος απο 2ο heal).

Τελειώνει το game και το βρισιμο συνεχιζεται οτι ειναι αχρηστη και η αιτία της ηττας.

Βγαινει καρτελα οτι healαρε το 39% του dmg.

Το flame spam σταματά ξαφνικα.

Πνιγόμαστε απ τα γέλια.

:ph34r:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

πολύ κλαμα απο τους rh mains. τωρα ισως χρειαστει να κάνουνε οντως κατι για να σκοτωσουν. Και πολλά τους άφησε η blizz, εγω πιστευω στα χαμηλα τιερ θα πεσει γιατι δεν θα μπορουν να χουκαρουν ανθρωπο αλλα στα ψηλα θα γινει πιο στανταρ ακομα γιατι οτι πιανεις πεθαινει. 

Γιατί δε θα μπορούν να χουκάρουν; Δεν άλλαξε το hitbox του hook. Εγώ που παίζω αρκετό Roadhog πάντως δεν κλαίω. Ίσα ίσα, θα γίνει πιο consistent τώρα το hook. Ξέρεις πόσες φορές πιάνω κάποιον dashing Genji ή κάποιον γενικώς που είναι πολύ κοντά μου και κινείται γρήγορα και το hook τον πηγαίνει όπου να 'ναι λόγω momentum και τον χάνω; Τώρα θα έρχεται ακριβώς μπροστά σου!! Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό buff.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...