Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ilos ειναι σιγουρο derank δεν ειναι τυχαιο οτι το λεμε "ilo hell", εμας μας εχει στερησει το plat ποσες φορες, γνωστος για τo no aim no brain του και για τα yolocharge με rein. Δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη tbh, εγω παιζω απλα επειδη μου τον κουβαλαει ο trick και δεν εχω αλλη επιλογη.

Δημοσ.

Καλα κανεις και τους εχεις γραμμενους ολους, ειναι καλη τακτικη για να ανεβεις και να γινεις καλυτερος.

Να μην ακους κανεναν και να κανεις ignore το τι σου λενε καποιοι που παιζουν με τα 2 χερια, ειτε ειναι συμβουλες ειτε ειναι κραξιμο.

Η καλυτερη συνταγη για να κλειδωσεις Season 4 Bronze lvl 600+.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ilos ειναι σιγουρο derank δεν ειναι τυχαιο οτι το λεμε "ilo hell", εμας μας εχει στερησει το plat ποσες φορες, γνωστος για τo no aim no brain του και για τα yolocharge με rein. Δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη tbh, εγω παιζω απλα επειδη μου τον κουβαλαει ο trick και δεν εχω αλλη επιλογη.

α τοσο καλα δηλαδη;  :-D

παντως στα στατς, μια χαρα σε βλεπω με mccree.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Είμαι 100% guarantee derank αν είναι να σε ρίξω και από το silver xD.

οχι, δεν θυμαμαι. εσυ ησουν; κατσε, εισαι bronze? και γιατι δεν σε εχω κανει friend να παιζουμε μαζι; για δωσε το tag σου.

Ακόμα και το bbcode buggαρέ τi ADHD τι Killik το αυτό xD

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλη πατατα τα legendary emotes.

Τσαμπα legendary χανεις στην ουσια που κοστιζει 3000 για να παρεις κατι που κοστιζει 1000.

Παντως σε αντιθεση με τα προηγουμενα event,το συγκεκριμενο μαζι με την προσθηκη των 3 loot boxes+το γρηγορο παιχνιδι της Mei ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα απο πλευρας skins/lootboxes απο παλια.

Δημοσ.

Ο roadhog στο δευτερο game ειναι η ιδια mei που βαζει το Wall και ειναι και στο ιδιο παρτυ.

Επισης φρεσκο φρεσκο και το νεο patch μετα το Winter event με τον νεο χαρτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...