Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες μαζευτήκαμε 5-6 άτομα group και απο το insomnia και παίζαμε quick play. Κάποια στιγμή μας έβαλε σε ένα group που ήταν όλοι πάνω απο 3000 rating και ένας ήταν Top 500.

Τουλάχιστόν δεν πέσαμε χωρίς μαχη.

• Like 1
Δημοσ.

ε ενταξει, στα premades παιζει ρολο και η οργανωση/συνεννοηση/ομαδικοτητα, οχι μονο το individual skill.  αλλο να εχεις παιξει με την ιδια ομαδα 50 παιχνιδια που και που, και αλλο να εχεις παιξεις 500 καθε μερα.

Το παιχνίδι δεν είναι μόνο το gameplay αλλά και ο κόσμος του (canon and fanbased).

Εκτός ξαναλέω αν δεν έχεις δει τα άπειρα fanarts Τracer x Widow και το shipping που γινόταν και βούλιαξε τώρα. :P

αστον Fulgore να λεει τα δικα του, εσυ μην σταματας να ανεβαζεις fanart. γενικα το περιεχομενο που παραγει το fandom του παιχνιδιου, ειναι εξισου ενδιαφερον με το gameplay του.

Link.png Site: Eurogamer's game of the year 2016

Tad8Hjb.png

LMCCcGP.jpg

Δημοσ.

Εγώ δεν παίζω competitive τα Σαββατοκύριακα, στις διακοπές και νωρίς το απόγευμα. Επίσης έχω βρει και έναν που παίζει καλή Dva και με βοηθάει πολύ σαν Rein.

Δημοσ.

Εγώ δεν παίζω competitive τα Σαββατοκύριακα, στις διακοπές και νωρίς το απόγευμα. Επίσης έχω βρει και έναν που παίζει καλή Dva και με βοηθάει πολύ σαν Rein.

Aν και καταλαβαινω γιατι το λες,δεν θεωρω οτι αυτο θα επηρεάσει το rating.

Ισως Λογικά θα επηρεάσει την ποιότητα του παιχνιδιού,αλλα αν θεωρήσουμε οτι σε αυτες τις χρονικες στιγμες εχεις περισσότερες πιθανοτητες να συναντήσεις τρολ/ανιδεους,καποτε θα ειναι στο δικό σου team,καποτε και στο αλλο.

Οπότε,ειναι λιγο-πολύ το ίδιο.

Ενταξει,ημουν σίγουρα και λιγο πιο ατυχος απ'οτι τυχερος βεβαια με την λοταρία των teammates,αλλα και εγώ ήμουν γτπ :P

Δημοσ.

Δειτε τον δεύτερο καλύτερο mccree της Ευρωπης πως παιρνει τα potg, χωρις "press Q everything dies" και χαζομάρες..

Εφαγε και 2 wun teps στο κεφαλι ο soldier και ηρέμησε αλλα δεν εφτασε για να το δείξει δυστυχώς.  :mad:

#aimGOD#ezGOLD#ez4NOVA

• Like 2
Δημοσ.

ε,ενταξει, εχω κανει και εγω τετοιο POTG με mcree. απο τυχη βεβαια.

1 vs 1 me για 100ε??

Πλακα σου κανω ετσι μην μασας, επειδη στην εχουν πεσει λιγο ολοι.. :P

Δημοσ.

γραμμενους κανονικα τους εχω τους αλλους, μην αγχωνεσαι.  :-D

παντως μην ψαρωνεσαι απο το βιντεο, δεν υποτιμω τις ικανοτητες του παικτη, αλλα τετοια potgs με mccree δεν ειναι πολυ σπανια. να και σημερα σε ενα παιχνιδι που επαιζα, ενας mccree καθαρισε αμεσως ολη την ομαδα χωρις ult.

Δημοσ.

γραμμενους κανονικα τους εχω τους αλλους, μην αγχωνεσαι.  :-D

παντως μην ψαρωνεσαι απο το βιντεο, δεν υποτιμω τις ικανοτητες του παικτη, αλλα τετοια potgs με mccree δεν ειναι πολυ σπανια. να και σημερα σε ενα παιχνιδι που επαιζα, ενας mccree καθαρισε αμεσως ολη την ομαδα χωρις ult.

Εγω ημουν ρε, μαζι παιζαμε δεν το θυμασαι??  :shock:

Δημοσ.

οχι, δεν θυμαμαι. εσυ ησουν; κατσε, εισαι bronze? και γιατι δεν σε εχω κανει friend να παιζουμε μαζι; για δωσε το tag σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...