sistah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Με την Mercy μπορεις να κανεις ωραια baits και να φερεις στο πιατο της ομαδας τον αντιπαλο wannabe mercy killer. All you need is to master her jump, I call it the: Catch me if you can.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 I wish people could master "Kill the lady with the healing beam, just follow the fucking thing". 1
basilis_k6 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 I wish people could master "Kill the lady with the healing beam, just follow the fucking thing". αυτο δεν ειναι οσο ευκολο ακουγεται. Δυστυχως η κυρια ειναι πισω και πεθαινει τραγικα δυσκολα. Αν δεν εχεις reaper αντε σκοτωσε την που με τον s76 θα σου ξεφυγει και μεχρι να την ξαναβρεις θα ειναι παλι στο 200hp. Η μερσυ ανέβηκε αρκετα τωρα που οι ομαδες αναγκαζονται να παιζουν με εναν dps. Πλέον ειναι (και αυτο) δουλεια του hog. 1
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Επεσαν τα christmas skins χαρις στα 5 lootboxes δωρακια της μαμας Blizzard (μονο της λεσβιας No 2 -a.k.a. Tracer- δεν μου επεσε αλλα ετσι κι αλλιως εμοιαζε με μυξα) 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 αυτο δεν ειναι οσο ευκολο ακουγεται. Δυστυχως η κυρια ειναι πισω και πεθαινει τραγικα δυσκολα. Αν δεν εχεις reaper αντε σκοτωσε την που με τον s76 θα σου ξεφυγει και μεχρι να την ξαναβρεις θα ειναι παλι στο 200hp. Η μερσυ ανέβηκε αρκετα τωρα που οι ομαδες αναγκαζονται να παιζουν με εναν dps. Πλέον ειναι (και αυτο) δουλεια του hog. Πολλές φορές όμως πηγαίνει πίσω από την αντίπαλη ομάδα και πετάει ανάμεσά τους και μπροστά τους προς την δική της. Και ναι, είναι δύσκολο, γι'αυτό πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 να την κυνηγάνε, σίγουρα να την σκοτώσουν πριν αρχίσει το mass ulti use, που συνήθως γίνεται πριν και μετά "Team Res" Mercy.
batigoal9 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Επεσαν τα christmas skins χαρις στα 5 lootboxes δωρακια της μαμας Blizzard (μονο της λεσβιας No 2 -a.k.a. Tracer- δεν μου επεσε αλλα ετσι κι αλλιως εμοιαζε με μυξα) Πες μου οτι σου πεσε κι ο Winston να τιλταρει καποιος καποιος. 2
KilliK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 παντως combο με Mercy και Dva/Symmetra/Pharah ειναι πολυ δυνατα. νομιζω οτι ο ρολος της να χηλαρει κυριως tanks ειναι εσφαλμενος, πρεπει να δινεται εμφαση και στα dps units.
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν παρακολουθώ το thread οπότε δεν ξέρω αν έχουν μπει αυτά, αλλά έχω πεθάνει. 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Should work now, αλλιώς http://einlee.deviantart.com/art/Overwatch-Gowns-654065574 . 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Έτσι για να κλείσει ωραία η χρονιά (και να σπάσω τα νεύρα του Fulgore):
SoFGR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ρεβεγιον στο battle.net με εναν αγουστο στο δωματιο να με χαζευει ενω παιζω - αυτα ειναι xD καλη χρονια σε ολους - ολες edit : να και το πρωτο potg με reintard για φετος bonus glitch vid :S Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2017 από SoFGR 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 D.Va Fireworks for 2017 and 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις