Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Και κάποιος εκτός Insomnia μου έλεγε "Είναι μαλακία το Overwatch, να νεκρώσει το game". Huhuhuhu. 1
basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μηχανη που τυπωνει δολλαρια τελικα το Overwatch Και συγκεκριμενα αυτα τα events με τα limited lootboxes. http://www.vg247.com/2016/12/22/overwatch-brought-in-more-money-than-any-other-paid-pc-game-in-2016/ Απο τα 5δωρεαν lootboxes legendary reaper(με την κιθαρα)και ακομα ουτε ενα epic skin ή της Mei.... εκτος απο το fall που μου φαινετε τραγικα κατωτερο σαν παιχνιδι (δεν το εχω παιξει) ολα τα αλλα ειναι παλιά. Το ow δεν εχει κλεισει καν χρονο. λογικο δεν ειναι? Ειδικα τωρα με τα 9loot/week δεν μπορω να καταλαβω γιατι πληρωνουν.
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 εκτος απο το fall που μου φαινετε τραγικα κατωτερο σαν παιχνιδι (δεν το εχω παιξει) ολα τα αλλα ειναι παλιά. Το ow δεν εχει κλεισει καν χρονο. λογικο δεν ειναι? Ειδικα τωρα με τα 9loot/week δεν μπορω να καταλαβω γιατι πληρωνουν. Για την ακριβεια το αντιθετο It’s also worth noting that Overwatch is the most recent release out of all games on the list. Meaning it had the shortest time to reach top-grossing status, which is very impressive.
basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Για την ακριβεια το αντιθετο It’s also worth noting that Overwatch is the most recent release out of all games on the list. Meaning it had the shortest time to reach top-grossing status, which is very impressive. ναι μεν αλλα. Οι παιχτες πέσαν τωρα σε αυτο το νεο-ωραιο παιχνιδι και τα χωνουν μεχρι το επομενο καλο παιχνιδι. Πιστευω του χρονου θα εχει λιγοτερα εσοδα.
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Διολου απιθανο . Βεβαια απο την αλλη αλλα πραγματα διαβαζαμε απο αρκετους να λενε για το OW του τυπου''μολις βγει το BF,CoD,TF2 ποιος θα κατσει να ασχοληθει με το OW ''αλλα οπως ειδαμε αλλιως πηγαν τα πραγματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 yay 5 free Lootboxes...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Nutcracker Zen και Peppermint Sombra here.
shadowlike Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Ειδικα τωρα με τα 9loot/week δεν μπορω να καταλαβω γιατι πληρωνουν. Το γεγονός πως έχει αυξηθεί ο ρυθμός και οι τρόποι με τους οποίους παίρνει κανείς lootboxes δε σημαίνει πως και το drop rate των skins αυξήθηκε ή έστω παρέμεινε σταθερό. Δε νομίζω ότι είναι χαζοί εκει πέρα στη blizzard, σίγουρα το drop rate έχει πέσει αρκετά. 1
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Το γεγονός πως έχει αυξηθεί ο ρυθμός και οι τρόποι με τους οποίους παίρνει κανείς lootboxes δε σημαίνει πως και το drop rate των skins αυξήθηκε ή έστω παρέμεινε σταθερό. Δε νομίζω ότι είναι χαζοί εκει πέρα στη blizzard, σίγουρα το drop rate έχει πέσει αρκετά. Το επιβεβαιωνω :'( π.χ. στα 8 lootboxes ζήτημα να δω 1 new skin να μου πεφτει. Εντωμεταξει ειμαι στο χωριο χωρις υπολογιστη κ ιντερνετ περα απο mb του κινητου...και σκεφτομαι ποσα lootboxes εχω χασει! XD Happy gaming ρε παιδια! 1
opterios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Όσο περισσότερα items ξεκλειδώνουμε, τόσο πιο σπάνια θα μας πέφτουν καινούργια πράγματα. Απλές πιθανότητες είναι.
*nenya* Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 :') απλα σε κατι κωλοφαρδους Trick, Nova κλπ πεφτουν πιο συχναααα! (Τους φερνω γουρι.)
batigoal9 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 :') απλα σε κατι κωλοφαρδους Trick, Nova κλπ πεφτουν πιο συχναααα! (Τους φερνω γουρι.) Λειπεις κι ολο duplicate, αισκος. 1
ADHD Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Στα 5 free 3 legendary και ενα purple του reaper.. :P Επισης S A M P L E S I Z E B O Y S
ilos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Στα 5 free 3 legendary και ενα purple του reaper.. :P Επισης S A M P L E S I Z E B O Y S Ξέρεις γιατί σε καλοπιάνει μέρες που είναι φαντάζομαι #road2bronze
Προτεινόμενες αναρτήσεις