KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 το auto lock system εχει προβλημα παντως. ποσες φορες εχει παει σε λαθος παικτη το buff της Ανα, επειδη μπαινει στο LOS μου μπροστα απο τον στοχο μου,και αλλαζει το λοκαρισμα αυτοματα σε εκεινον. το ιδιο και με την Mercy, χηλαρω και οποιος μπαινει στην μεση του healing stream, το λοκαρισμα αλλαζει σε αυτον. imho, θα επρεπε να υπαρχει ενα toggle button που να σταματαει/ξεκιναει το auto lock. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν θα με χάλαγε ένα manual lock κι εμένα. Αντί να δίνω αλλού το nanoboost γιατί κάποιος πετάχτηκε ή τον έσπρωξαν ή 1000 άλλοι λόγοι στον πανικό και δεν πήγε εκεί που ήθελα. Πάρτε εδώ παράδειγμα,όχι δικό μου. (Ισχύει ότι ο Lucio είναι nanoboost magnet.) Edit: και ένα πιο παλιό που είχε κάνει Edit 2: Lucio Voice Actor Talks About Overwatch, Fans, Fair Pay, and an Upcoming Lucio Short Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2016 από GhostRiderLSOV
ADHD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πρεπει να χεις λιώσει σε sfm/rule34 ετσι?? Παραδεξου το δεν ειναι κακο.. :P
basilis_k6 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ασχετο αλλα εγω που δεν λιωνω κιολας εχω ηδη πετυχει πανω απο τα μισα σκιν του εβεντ. Με ένα ακομη του 3000 να πέσει και θα εχω λεφτα να παρω οτι απεμεινε.
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αν τα μαλλια του αρχισουν και αραιωθουν λιγο ακομα και τα βαψει και ασπρα θα ειναι λες και μιλαει καποιος τρελος επιστημονας
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Πιο ακυρο πεθαινεις το παραπανω,οποιος και αν το εφτιαξε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Με τα άπειρα Tracer x Widowmaker fanarts δεν θα το έλεγα άκυρο. The ship sunk.
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μηχανη που τυπωνει δολλαρια τελικα το Overwatch Και συγκεκριμενα αυτα τα events με τα limited lootboxes. http://www.vg247.com/2016/12/22/overwatch-brought-in-more-money-than-any-other-paid-pc-game-in-2016/ Απο τα 5δωρεαν lootboxes legendary reaper(με την κιθαρα)και ακομα ουτε ενα epic skin ή της Mei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις