Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα την παλεύουμε? Γιατι κάποιος να ειναι gay αλλα και να ειναι τι σημασια εχει? Λές και υπάρχουν στην πραγματικότητα... :triplekillfacepalm:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμένα δε με χαλάει να παίζω με hot lesbian babes .Θες να τους τρολαρεις ?φτιάξε  χαρακτήρα στο wow Gayhorn  η paladin Thundercunt  :lol: και άσε τα υποκριτικά τσογλανακια να τσιρίζουν  (Παλιά μπορούσαμε χωρίς cencorship)

Επεξ/σία από dimyok
  • Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια στο no limits με την νεα symmetra το να κανεις attack εχεις χασει απο την αρχη. Σκανε 3-4 και βαλε symmetroules και παει το game. Αντε  μετα να κανεις 9 wins να παρεις 3 loot boxes!!! :P

Δημοσ.

ρε παιδια στο no limits με την νεα symmetra το να κανεις attack εχεις χασει απο την αρχη. Σκανε 3-4 και βαλε symmetroules και παει το game. Αντε  μετα να κανεις 9 wins να παρεις 3 loot boxes!!! :P

παρε μια phara ντε

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος. Είδατε να είπα πουθενά ότι επηρεάζει στο παιχνίδι η τπτ αλλο? Κάποιοι θα με βγάλουν και ρατσιστή στο τέλος. Δεν εχω κανένα πρόβλημα με gay, trans κλπ, ισα ισα ειμαι αρκετά ανοιχτός σε τέτοια θέματα. Εμένα με νευριαζει το γεγονός που η blizzard νιώθει ανάγκασμενη να κάνει τέτοιες κινήσεις για να ικανοποιουνται οι διάφοροι κραχτες του twitter που θα κάνουν ολόκληρο θέμα στο ίντερνετ, αντί να τους γραψουν στα π@π@ρια τους. Τεσπα για να κλείσω το θέμα θα τους γράψω εγω στα δικά μου και είμαστε εντάξει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος. Είδατε να είπα πουθενά ότι επηρεάζει στο παιχνίδι η τπτ αλλο? Κάποιοι θα με βγάλουν και ρατσιστή στο τέλος. Δεν εχω κανένα πρόβλημα με gay, trans κλπ, ισα ισα ειμαι αρκετά ανοιχτός σε τέτοια θέματα. Εμένα με νευριαζει το γεγονός που η blizzard νιώθει ανάγκασμενη να κάνει τέτοιες κινήσεις για να ικανοποιουνται οι διάφοροι κραχτες του twitter που θα κάνουν ολόκληρο θέμα στο ίντερνετ, αντί να τους γραψουν στα π@π@ρια τους. Τεσπα για να κλείσω το θέμα θα τους γράψω εγω στα δικά μου και είμαστε εντάξει.

μα και εμεις το ιδιο λεμε! 

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα ένα ωραίο μπαμ και πήγα απο 2200 -> 2560. Έπαιζα με δύο τυχαίους που βρήκα στο arcade, ο ένας ήταν 1800 SR και ο άλλος 2300 αλλά έκαναν δουλειά. Εγώ έπαιρνα Reinhardt και προχώραγα και ο άλλος Dva και κόλλαγε δίπλα μου ενώ ο Lucio έδινε τα boost του αλλά και οι υπόλοιποι που μας έβαζε κάνανε καλή δουλειά και κρατάγανε όταν έπεφτα μέχρι να ξαναέρθω πίσω.

Μακάρι κάθε μέρα να τύχαινα με τέτοιους συμπαίκτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...