basilis_k6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 καλα την παλεύουμε? Γιατι κάποιος να ειναι gay αλλα και να ειναι τι σημασια εχει? Λές και υπάρχουν στην πραγματικότητα... :triplekillfacepalm: 2
dimyok Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Eμένα δε με χαλάει να παίζω με hot lesbian babes .Θες να τους τρολαρεις ?φτιάξε χαρακτήρα στο wow Gayhorn η paladin Thundercunt και άσε τα υποκριτικά τσογλανακια να τσιρίζουν (Παλιά μπορούσαμε χωρίς cencorship) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2016 από dimyok 1
chris_g92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ρε παιδια στο no limits με την νεα symmetra το να κανεις attack εχεις χασει απο την αρχη. Σκανε 3-4 και βαλε symmetroules και παει το game. Αντε μετα να κανεις 9 wins να παρεις 3 loot boxes!!!
basilis_k6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ρε παιδια στο no limits με την νεα symmetra το να κανεις attack εχεις χασει απο την αρχη. Σκανε 3-4 και βαλε symmetroules και παει το game. Αντε μετα να κανεις 9 wins να παρεις 3 loot boxes!!! παρε μια phara ντε 1
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά έλεος. Είδατε να είπα πουθενά ότι επηρεάζει στο παιχνίδι η τπτ αλλο? Κάποιοι θα με βγάλουν και ρατσιστή στο τέλος. Δεν εχω κανένα πρόβλημα με gay, trans κλπ, ισα ισα ειμαι αρκετά ανοιχτός σε τέτοια θέματα. Εμένα με νευριαζει το γεγονός που η blizzard νιώθει ανάγκασμενη να κάνει τέτοιες κινήσεις για να ικανοποιουνται οι διάφοροι κραχτες του twitter που θα κάνουν ολόκληρο θέμα στο ίντερνετ, αντί να τους γραψουν στα π@π@ρια τους. Τεσπα για να κλείσω το θέμα θα τους γράψω εγω στα δικά μου και είμαστε εντάξει.
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγω απο την άλλη χαίρομαι πολυ για την tracer ειναι ενα μεγαλο βημα για την lgbtsqit^+ κοινότητα..
basilis_k6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά έλεος. Είδατε να είπα πουθενά ότι επηρεάζει στο παιχνίδι η τπτ αλλο? Κάποιοι θα με βγάλουν και ρατσιστή στο τέλος. Δεν εχω κανένα πρόβλημα με gay, trans κλπ, ισα ισα ειμαι αρκετά ανοιχτός σε τέτοια θέματα. Εμένα με νευριαζει το γεγονός που η blizzard νιώθει ανάγκασμενη να κάνει τέτοιες κινήσεις για να ικανοποιουνται οι διάφοροι κραχτες του twitter που θα κάνουν ολόκληρο θέμα στο ίντερνετ, αντί να τους γραψουν στα π@π@ρια τους. Τεσπα για να κλείσω το θέμα θα τους γράψω εγω στα δικά μου και είμαστε εντάξει. μα και εμεις το ιδιο λεμε! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Overwatch heroes in the paintings of classic Russian artists
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εγω απο την άλλη χαίρομαι πολυ για την tracer ειναι ενα μεγαλο βημα για την lgbtsqit^+ κοινότητα.. Toxo εσυ?
ADHD Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα αμα σου πω οτι με προσβάλλεις θα ειμαι ρατσιστής??
Silverage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα ένα ωραίο μπαμ και πήγα απο 2200 -> 2560. Έπαιζα με δύο τυχαίους που βρήκα στο arcade, ο ένας ήταν 1800 SR και ο άλλος 2300 αλλά έκαναν δουλειά. Εγώ έπαιρνα Reinhardt και προχώραγα και ο άλλος Dva και κόλλαγε δίπλα μου ενώ ο Lucio έδινε τα boost του αλλά και οι υπόλοιποι που μας έβαζε κάνανε καλή δουλειά και κρατάγανε όταν έπεφτα μέχρι να ξαναέρθω πίσω. Μακάρι κάθε μέρα να τύχαινα με τέτοιους συμπαίκτες.
suffocater Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 "η blizzard κρατάει το winrate στο 50%""με solo ranked δεν ανεβαίνεις" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις