Προς το περιεχόμενο

Overwatch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον random είναι η επιλογή των παικτών που παίζουν τη beta. Είχα κάνει aplly για συμμετοχή στη beta περίπου κανα μήνα αφού ανακοινώθηκε το παιχνίδι. Επαιξα και την προηγούμενη beta, είμαι και σε αυτή. Καλό παιχνίδι, ανάμεικτες εντυπώσεις. Δεν ξέρω άμα με παρέα είναι πιο διασκεδαστικό.

Δημοσ.

Μάλλον random είναι η επιλογή των παικτών που παίζουν τη beta. Είχα κάνει aplly για συμμετοχή στη beta περίπου κανα μήνα αφού ανακοινώθηκε το παιχνίδι. Επαιξα και την προηγούμενη beta, είμαι και σε αυτή. Καλό παιχνίδι, ανάμεικτες εντυπώσεις. Δεν ξέρω άμα με παρέα είναι πιο διασκεδαστικό.

Υπαρχει multiplayer shooter που με παρεα να μην ειναι πιο διασκεδαστικο?:P

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει multiplayer shooter που με παρεα να μην ειναι πιο διασκεδαστικο?:P

Οχι απλώς δεν εχω ατομα να παιξω το παιχνιδι παρεα γι αυτο :-p

Δημοσ.

Οχι απλώς δεν εχω ατομα να παιξω το παιχνιδι παρεα γι αυτο :-p

Θα ελεγα οτι φταιει η Activision/blizzard γιαυτο αλλα ουτως ή αλλως για λιγο διαστημα ειναι η Beta.

Βεβαια ακομα και να βγει,ειναι τετοιο το στυλ του που δεν το κοβω να εχει περασει στην Ελλαδα του Call Of Duty.

Δημοσ.

και του cs*

γενικά στην ελλάδα φαίνεται ότι δεν τραβάει ενώ έξω κάτι κάνει, βέβαια μετά από ένα σημείο ακόμα και με τις αλλαγές που έκαναν (polish + τα 2 νέα maps) φαίνεται ότι έχει πολύ δρόμο ακόμα. βέβαια ακόμα και έτσι είναι σε πιο καλή φάση από ότι είναι το hots τώρα 

Δημοσ.

Θα ελεγα οτι φταιει η Activision/blizzard γιαυτο αλλα ουτως ή αλλως για λιγο διαστημα ειναι η Beta.

Βεβαια ακομα και να βγει,ειναι τετοιο το στυλ του που δεν το κοβω να εχει περασει στην Ελλαδα του Call Of Duty.

Μπα πλεον οι περισσότεροι ειναι κολλημενοι με cs, lol. Κατι που δεν ειμαι εγω. Δεν μαρεσει το cs go (εχει γεμισει pros κλπ).

Δημοσ.

Ε το cs θελει και λιγο skill δεν εχει σχεση με το clusterfuck overwatch, λιγα streams εχω δει και νομιζω μπορω να παιξω εξισου καλα με gamepad.. :P

Δημοσ.

Ε το cs θελει και λιγο skill δεν εχει σχεση με το clusterfuck overwatch, λιγα streams εχω δει και νομιζω μπορω να παιξω εξισου καλα με gamepad.. :P

Competitive ξέρω τι είναι γενικά και τι skill. Πριν 2 χρόνια όταν ήταν στα πιο πάνω του το BF3/4 έπαιζα με ομάδα ESL απλά μετά ήρθε ο στρατός και τα παράτησα :P 

Δημοσ.

όχι είναι έως να βγει το κανονικό... rng is rng

@adhd, το cs θελει και τα micro management να κάνεις και τα πάντα, το ow είναι clusterfuck σε συνδιασμό με ντου γηπέδου. γι αυτό λέω "να δω που θα το πάνε αφού μιλάνε για competitive" . με το hs τους βγήκε (λιγότερο complex απο το gathering και αρκετά competitive) 

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρο competitive δεν δινω καμια ελπιδα να ειναι και το μοναδικο "hc competitive" πλεον που εχει μεινει στην blizzard ειναι το starcraft imo. Δεν εχω προβλημα με αυτο δεν ειναι αναγκη να ειναι ολα τερμα comp, το προβλημα ειναι οτι το overwatch δεν μου φαινεται καν fun, δεν το εχω παιξει μπορει να αλλαξω αποψη αλλα απο streams τα kills στο CoD φαίνονται πιο satisfying απο αυτα του overwatch..

Ισως το πρωτο blizzard game που με αφηνει παγερά αδιαφορο, ακομα και το hots δοκιμασα αν και σιχαίνομαι τα moba και δεν το βρήκα ασχημο απλα βαρεθηκα να κατσω να το μαθω και δεν επαιζε και κανενας φιλος οποτε solo δεν ελεγε.

Δημοσ.

το ow έχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα, στο steam όταν βλέπεις δεν ξέρεις τι γίνεται απο τον χαμο και τα χρώματα, ακόμα και οι developers αυτό το έχουν κάνει acknowledge. όταν το πιάσεις βλέπεις ότι είναι πολύ πιο fun απο οτι φαίνεται και ότι ίσως έχει ψωμί

Δημοσ.

Μετα απο ενα 2ωρο παιχνιδιου,δεν θα ελεγα πως ξετρελαθηκα αλλα με αφησε παντελως αδιαφορο το ow.
Για την ακριβεια θα μπορουσε πολυ καλυτερα η blizz εν ετει 2015 που το εφτιαξε αλλα δεν θα ειχε κεφια.
Τα λεφτα που ζηταει απο μενα προσωπικα δεν θα τα δει,προτιμω να τα κανω τσιχλες.
Χιλιες φορες tf2 που ειναι και δωρεαν.

Δημοσ.

Μετα απο ενα 2ωρο παιχνιδιου,δεν θα ελεγα πως ξετρελαθηκα αλλα με αφησε παντελως αδιαφορο το ow.

Για την ακριβεια θα μπορουσε πολυ καλυτερα η blizz εν ετει 2015 που το εφτιαξε αλλα δεν θα ειχε κεφια.

Τα λεφτα που ζηταει απο μενα προσωπικα δεν θα τα δει,προτιμω να τα κανω τσιχλες.

Χιλιες φορες tf2 που ειναι και δωρεαν.

Απο περιεργεια τι ακριβως απαιτησεις ειχες απο την στιγμη που ηξερες πανω κατω τι παιζει με το παιχνιδι απο τα πολλα streams που υπαρχουν???

Εγω μονο αν το παιχνιδι εδειχνε σαν Timesplitters θα ειχα απαιτησεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...