alex_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) @killik To κακό με αυτού του είδους τα ομαδικά games με elo hell όπως overwatch (σας τα είχα πει κιόλας πριν βγει ότι τα πρώτα 100 games που θα κάνετε είναι όσο σημαντικά όσο τα επόμενα 2 χρόνια που θα παίζετε) είναι ότι το skill cap για να κάνεις carry είναι πολύ ψηλότερο από το rank που σου αξίζει. πχ ένας παίχτης που αξίζει αντικειμενικά να είναι silver, ενώ είναι στο bronze, δεν μπορεί να κάνει carry το bronze. Ένας που αξίζει αντικειμένικα gold ίσως μπορέσει αλλά θα θέλει πολύ χρόνο (2-3 seasons) και αρκετή τύχη.. με τόσο χρόνο που χρειάζεται δεν θα το θεωρούσα carry. ένας παίχτης όπως ο vindication που είναι επιπέδου grandmaster θα κάνει carry ακόμα και αν παίζει 1 v 6 μάλλον δεν καταλαβαίνετε την διαφορά επιπέδου μεταξύ gold πχ και με τέτοιου είδους παίχτες (grandmaster). Για την ιστορία να πω ότι και εγώ έλεγα τα ίδια παλιότερα (ότι το carry είναι αδύνατον λόγω άκυρων συμπαιχτών κτλ), μέχρι που είδα grandmaster επιπέδου streamers στο hots να πάνε από bronze 5 στο grandmaster σε μια εβδομάδα solo queue με κάτι σκορ 110-3 που είναι πραγματικά αδιανόητο ακόμα και για κάποιον που έχει 2000 competitive games στο hots όπως εγώ (το hots έχει το ίδιο forced 50% winrate matchmaking που έχει το overwatch). Η καλύτερη λύση για τους υπόλοιπους είναι smurph account και ησυχάζεις. Στο hots το έκανα και ενώ το κανονικό μου account είναι silver 4 με 2000 games το smurph είναι Gold 2 άνετα και έχω και κάπου 53% winrate. Έχω βρει και την υγειά μου καθώς δεν υπάρχει toxicity και οι παίχτες στρατηγικά είναι στο επίπεδο μου οπότε συνεννοούμαστε πολύ καλά. Δεύτερη λύση παρατάς το σόλο queue για πάντα και παίζεις πάντα τουλάχιστον με άλλους 2. Στο hots στο team league ήμουν πάντα gold / diamond παρόλο που solo ήμουν silver. Μη μου πεις είναι άλλα games γιατί τα συγκρίνεις κτλ, το σύστημα είναι ακριβώς το ίδιο με τα ίδια προβλήματα και στο κάτω κάτω παίζω και τα 2 games αρκετά ώστε να καταλαβαίνω ότι έχει νόημα η σύγκριση. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από alex_000 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 δυστυχως ειναι κάπως έτσι. Ειναι πολύ δυσκολο να ανέβεις απο gold σε diamont ας πουμε που προσπαθω εγω (μπήκα platinum, εριξα ενα βλεφαρο και εφυγα). Το ίδιο μάλλον και απο πλατ σε γκρανμαστερ. Ο λόγος ειναι ακριβως το mmr. Προσπαθει με τεχνητο τροπο να σε κρατησει στο 50-50 και εσυ πρεπει να ξεφυγεις. Κερδίζεις 2 φορές και μετά σου δίνει μια 3αδα που δεν γινετε να κερδίσουν τους απέναντι που ειναι στο δικο σου επιπεδο. Αυτο γίνετε συνεχως. Να χέσω το 50% που το χαιρονται κιολας. Τα παιχνιδια δεν ειναι ισαξια ωστε απλα κάποιος να πρεπει να κερδίσει και να λήγουν στην τριχα και να το χαιρεσαι. Ειναι κατα κυριο λογο μονοτερμα ειτε εσυ ειτε οι αλλοι. Συνηθως 2 παίχτες κουβαλάνε όλη την ομαδα (αυτοι που παλευουν να φτασουν εκει που θα επρεπε) αλλα και πάλι αν δεν εισαι θεός δεν μπορεις να κουβαλήσεις 4/5 ατομα. Προσπαθω πραγματικά να φυγω απο το 2300 και παιζω πλεον μονο dps πλεον. Τι να κάνω ομως χωρίς τανκ? Τι να κάνω που ο αλλος πηρε mcree 27lvl? Το παιχνιδι βλέπει οτι κάποιος πεφτει και προσπαθει να τον κρατησει διπλα σε μερικους καλυτερους παιχες στο 50% και απο την αλλη εσενα που μπορεις να κερδισεις σε βαζει με εναν τετοιο για να χασεις. Ναι ξερω υπομονη. Αλλωστε έκανα ενα climb 900 πόντους δεν λεω. Αλλα και τι θα γινει? Μετα θα ξαναπέσω και μετα θα ξανανέβω. Ποιος μου δινει πισω το χαμενο χρονο? Ψυχολογικα ειναι τραγικο. Θέλω να ευχαριστιέμαι το παιχνιδι και εχω καταληξει να γραφω στο chat πραγματα που δεν πιστευα ποτε οτι θα πω. 1
ADHD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 πχ ένας παίχτης που αξίζει αντικειμενικά να είναι silver, ενώ είναι στο bronze, δεν μπορεί να κάνει carry το bronze. Ένας που αξίζει αντικειμένικα gold ίσως μπορέσει αλλά θα θέλει πολύ χρόνο (2-3 seasons) και αρκετή τύχη.. με τόσο χρόνο που χρειάζεται δεν θα το θεωρούσα carry. ένας παίχτης όπως ο vindication που είναι επιπέδου grandmaster θα κάνει carry ακόμα και αν παίζει 1 v 6 μάλλον δεν καταλαβαίνετε την διαφορά επιπέδου μεταξύ gold πχ και με τέτοιου είδους παίχτες (grandmaster). Το carry στο ow ειναι δυσκολότερο αν νιώθει τα βασικα η αλλη ομαδα, το καλυτερο dps grandmaster να φερεις αν κανουν καλα picks και δεν ειναι bots οι αλλοι θα τον κανουν shut down σχετικα ευκολα, αν ειναι ηλίθιοι και ερχονται πανω σου ενας ενας με low hp heroes(οπως βλεπω καμια φορα ) τοτε ναι οκ.. Δεν υπαρχει καποια τεραστια διαφορα επιπέδου στο ow σε ατομικό skill(δεν μιλαμε για μολις αγορασα το game και ειμαι bronze βεβαια). Tο παιχνιδι δεν εχει δυσκολα mechanics οπως τα moba(last hits/deny κτλπ) η πιο skilled fps με movement innacuracy penalty, recoil, peek advantage, οπως το csgo πχ, ειναι περισσότερο team synergy οποτε και δυσκολότερο να φανει το ατομικο skill. Τι να κάνω που ο αλλος πηρε mcree 27lvl Να παρεις mercy να τον buffareis dmg/heal και να προσπαθησεις να τον κανεις utilize οσο καλυτερα γινεται(πες του να παει πισω απο το shield του rein και να κοιταει για flanks, να μην pusharei κτλπ) αντι να βριζεις στο chat = καλυτερη πιθανότητα για νικη.
basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Το carry στο ow ειναι δυσκολότερο αν νιώθει τα βασικα η αλλη ομαδα, το καλυτερο dps grandmaster να φερεις αν κανουν καλα picks και δεν ειναι bots οι αλλοι θα τον κανουν shut down σχετικα ευκολα, αν ειναι ηλίθιοι και ερχονται πανω σου ενας ενας με low hp heroes(οπως βλεπω καμια φορα ) τοτε ναι οκ.. Δεν υπαρχει καποια τεραστια διαφορα επιπέδου στο ow σε ατομικό skill(δεν μιλαμε για μολις αγορασα το game και ειμαι bronze βεβαια). Tο παιχνιδι δεν εχει δυσκολα mechanics οπως τα moba(last hits/deny κτλπ) η πιο skilled fps με movement innacuracy penalty, recoil, peek advantage, οπως το csgo πχ, ειναι περισσότερο team synergy οποτε και δυσκολότερο να φανει το ατομικο skill. Να παρεις mercy να τον buffareis dmg/heal και να προσπαθησεις να τον κανεις utilize οσο καλυτερα γινεται(πες του να παει πισω απο το shield του rein και να κοιταει για flanks, να μην pusharei κτλπ) αντι να βριζεις στο chat = καλυτερη πιθανότητα για νικη. αστειευεσαι? να αφησω εγω το dps να πάρω mercy για αυτον που δεν σκοτωνει πανω απο 3 ατομα στο καθε round του koth... Αν ήξερε να κάτσει πισω απο την ασπιδα του ρειν θα ηξερε να μην παρει mcree. Συνηθως προσπαθω να οργανωσω. Σπανια φτανω να βριζω αλλα ναι το εχω κανει. Κοιταω προφιλ και ζηταω να παιξουν αυτο που ξερουν κτλ. Το προβλημα ειναι ομως οτι ενας αχρηστος παιχτης σε μια ομαδα ειναι οκ, 3 ομως δεν ειναι. Το μισο gold ειναι παιχτες που επρεπε να ειναι bronze.
ADHD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Και τι θα κανετε χωρις healer? δευτερον εχει καλυτερες πιθανοτητες να σκοτωσει πανω απο 3 ατομα αν τον βοηθήσει καποιος.. Τι εννοεις αν ηξερα να κατσει πισω απο την ασπιδα θα ηξερε να μην παρει mccree? Αυτος ειναι ο ρολος του πισω απο cover και anti flank οχι να pusharei και να προσπαθήσει να σκοτώνει τους παντες.. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλο να παρει αυτο που θελεις προσαρμοζεσαι σε αυτο που σου εκατσε και προσπαθεις να κανεις οτι καλυτερο γινεται. Το να ζητας να παρουν κατι δεν σημαινει οτι θα το κανουν, αν ειναι συνεργάσιμοι οκ αλλιως κανεις adapt εσυ αυτο θελω να σου πω. Ημουν σιγουρος για τετοιου ειδους ποστ παντως, για τους περισσοτερους φανταζομαι ειναι το πρωτο team based game που παιζετε online ετσι?? Γιατι δεν νομιζω οτι καποιο εχει το ιδανικο community, σε ολα τα games τα ιδια διαβαζω, feed το mid στο dota, cyka blyat RASH B στο cs, δεν ξερω τι αλλο στο LOL Ισως το ow να ειναι και το καλυτερο απο ολα σε αυτον τον τομεα btw. 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 To πρωτο και τελευταιο μου team based. Πολύ καλο παιχνιδι αλλα νομιζω οτι η αξια του ειναι κατα 90% στις 6αδες premade και ας εισαι και low bronze.
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Στο ow έχουμε level 30 hanzo που κάνει instalock και σου λεει "trust me broo i know wat im doin"... Btw αυτο που με το ζόρι πρέπει να έχει ομοφυλοφιλο hero το game... Μην τυχον και στενοχωρηθουν οι sjw και "κραξουν" στο twitter. Αηδία σκέτη εχει καταντήσει η ολη υπόθεση... Τώρα αναμένουμε feminazi mercy, gay reaper και trans soldier... Edit: Πρέπει να το έγραψα καμία 10αρια φορές το ποστ μέχρι να πάρει μπρος το αππ του ινσομνια... 1
ADHD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι το λες ετσι μπορει να ειναι κανα smurf η πρωην quake/tf pro και να ξερει τι κανει οντως.. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι το λες ετσι μπορει να ειναι κανα smurf η πρωην quake/tf pro και να ξερει τι κανει οντως.. 8/10 φορές είναι άσχετος που νομίζει ότι ο hanzo εχει double jump σαν τον genji και αυτοκτονεί στην προσπάθεια του για να πετύχει 360 no scope ladder fall trickshot
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ειναι περισσότερο team synergy οποτε και δυσκολότερο να φανει το ατομικο skill. ακριβως. πρεπει να νιωθει η ομαδα, αλλιως δεν. Btw αυτο που με το ζόρι πρέπει να έχει ομοφυλοφιλο hero το game... Μην τυχον και στενοχωρηθουν οι sjw και "κραξουν" στο twitter. Αηδία σκέτη εχει καταντήσει η ολη υπόθεση... ο ηρωας στο παιχνιδι δεν ειναι ομοφυλοφιλος, δεν υπαρχει πουθενα sexual orientation mechanic που να επηρεαζει το gameplay του παιχνιδιου... μην μπερδευουμε το ιδιο το παιχνιδι με το φανταστικο συμπαν που εχει στηθει γυρω απο το παιχνιδι, παρολο που τα δυο συγχεονται. κατι που εχει επισημανει και η ιδια η Βlizzard αρκετες φορες. dont be this guy: 1
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είπα οτι επηρεάζει το παιχνίδι πουθενά. Απλά με νευριαζει το γεγονός που πρέπει ντε και καλα έστω και στο φανταστικό συμπαν του παιχνιδιού να μας δείχνουν gay χαρακτήρες μην τυχον και τους πουν ρατσιστες η τπτ άλλο... Το ίδιο έγινε και με το victory pose της tracer... Θυμωσαν οι sjws και στην blizzard τα έκαναν πανω τους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Mετά την BioWare, έχω ανοσία σε multi-sexual χαρακτήρες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ενημέρωσε ο Jeff ότι δεν θα έχουμε events για Αγίου Βαλεντίνου και Πάσχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις