KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 oχι με solo queueing ξεκινωντας απο bronze επιπεδο.εκτος και αν εχεις την τυχη με το μερος σου.
sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 oχι με solo queueing ξεκινωντας απο bronze επιπεδο.εκτος και αν εχεις την τυχη με το μερος σου.Μονο τυχη το game. Λοταρια μην σου πω.Και κατα ενα περιεργο λογο η ατυχια θεριζει κυριως τα χαμηλα ranks. Κατα τα αλλα, ναι θα ανεβει ακομα και με Lucio. Σαφως πιο δυσκολο απο το να παιξει heroes που κανουν carry αλλα still μπορει. Το εχουμε δει πολλακις και στο LoL, τα λεγομενα bronze to diamond+ series. 2
opterios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 oχι με solo queueing ξεκινωντας απο bronze επιπεδο.εκτος και αν εχεις την τυχη με το μερος σου. Ο τύπος αυτός είναι solo-queuer και γνωστός streamer (οπότε αν έλεγε ψέματα για το solo-q, θα το ξέραμε). Επίσης, με τόσες ώρες Lucio (61ώρες στο 3ο season μόνο και 280 matches), ο παράγοντας τύχη εξαλείφεται. Επιπλέον, οι περισσότεροι grandmasters και top 500 είναι τις περισσότερες φορές solo-q, άντε το πολύ paired με έναν ακόμα παίκτη. Πολύ σπάνια να δεις 3-man stack και σχεδόν ποτέ 4+. Οπότε μη ζεις με αυταπάτες ότι οι κορυφαίοι βρίσκονται εκεί που βρίσκονται επειδή είναι μέσα σε μια καλή ομάδα. Βρίσκονται εκεί που βρίσκονται επειδή είναι καλοί. Ξεφεύγοντας λίγο από το θέμα "Lucio gameplay" (οκ, το υπεραναλύσαμε, όποιος το εκτίμησε, το εκτίμησε), αλλά παραμένοντας λίγο στον τύπο ως παράδειγμα κάποιου που σκαρφάλωσε από high plat σε grandmaster, έχω να παρατηρήσω τα εξής: Το win/loss ratio που έχει δεν είναι κάτι διαστημικό. 54% έχει. Που σημαίνει ότι για να σκαρφαλώσεις το ladder, χρειάζεται απλώς η ομάδα σου να κερδίζει λίγο παραπάνω από τις μισές φορές. Αυτό, σε συνδυασμό με τις 152 νίκες που έχει, τον έχουν ανεβάσει τόσο ψηλά, και δικαίως, αφού όπως είπαμε, η ομάδα με τον συγκεκριμένο Lucio είναι λογικό να έχει -τις περισσότερες φορές- πλεονέκτημα. Όπως λέει κι η Sistah, με Lucio (και γενικά με non-DPS) είναι λίγο πιο δύσκολο το carry, αλλά γίνεται. Όποιος ενδιαφέρεται να δει περισσότερα στατιστικά, ιδού: http://masteroverwatch.com/profile/pc/us/DSPStanky-1582
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το παν βασικα ειναι ο ιδιος ο παιχτης. Τι tips να παρει καποιος πια για ενα support οταν εχει κλεισει πανω απο 100-200ωρες στο παιχνιδι?Στο οτι εναλλαζει το shift καθε 3 και λιγο?Το οτι παιρνει kills με το push back?Αυτα ακομα και να τα δει στο video ή να του τα πει ο αλλος,αν δεν τα κανει στην πραξη(κοινως αν παιζει μια στο τοσο Lucio)απο το ενα αυτι θα μπουν απο το αλλο θα βγουν. Απλα αφιερωσε λιγο χρονο στον παικτη αυτο(που κλασσικα σε support ελαχιστοι αφιερωνουν χρονο γιατι πολυ απλα ελαχιστοι παιζουν),και μετα ολα τα αλλα ερχονται μονα τους. Ωριστε ο παραπανω κυριος εριξε και τον μυθο που διαβαζαμε γενικα σε fps παιχνιδια στο pc για τα περι κουλαμαρας και κατωτεροτητας των κονσολων λογω χειρισμου(dualshock 4 κοινως). Με λιγα λογια αν ο αλλος ειναι καλος,ειτε παιζει σε κονσολα,ειτε σε pc θα φτασει εκει που ειναι να φτασει(αρκει να αφιερωσει χρονο βεβαια).
sistah Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν παιζει ρολο μονο το οτι ειναι καλος με τον Lucio, αλλα το οτι προφανως εχει και awareness του ιδιου του game. Ξερει τι πρεπει να κανει και ποτε να το κανει, ειτε εχει Lucio ειτε κατι αλλο. 2
opterios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το παν βασικα ειναι ο ιδιος ο παιχτης. Τι tips να παρει καποιος πια για ενα support οταν εχει κλεισει πανω απο 100-200ωρες στο παιχνιδι?Στο οτι εναλλαζει το shift καθε 3 και λιγο?Το οτι παιρνει kills με το push back?Αυτα ακομα και να τα δει στο video ή να του τα πει ο αλλος,αν δεν τα κανει στην πραξη(κοινως αν παιζει μια στο τοσο Lucio)απο το ενα αυτι θα μπουν απο το αλλο θα βγουν. Εγώ έχω κλείσει 350+ ώρες και μια χαρά δέχομαι tips και ακόμα μαθαίνω πράγματα (οκ, μπορεί να καίω κάρβουνο). Για μένα το gameplay αυτό ήταν eye opener και μπαίνω στον πειρασμό να "κλέψω" στοιχεία και να εξελίξω τον Lucio μου, έναν ήρωα που πραγματικά διαλέγω από αγγαρία (όποτε τον διαλέγω). Στη συνέντευξη λέει γιατί κάνει τόσο συχνά switch μεταξύ heal και speed. Δεν είναι τυχαίο "κάθε 3 και λίγο", αλλά υπολογισμένο. Και βέβαια, το wall climb, όλα τα λεφτά! Συμφωνώ πέρα για πέρα ότι το παν είναι ο παίκτης. Αν όλα γίνονταν μόνο και μόνο επειδή βλέπουμε 10 videos, τότε όλοι θα είχαμε ταβανιάσει σε skill. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βελτιωθούμε ξεκλέβοντας από τους καλύτερους. Την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα... 2
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Επειδη λιγο εως πολυ η κουβεντα γινεται για τα ατομα που σχολιαζουν το θεμα,το σχολιο μου εκει ακριβως πηγαινε.Αλλωστε οπως πολυ σωστα εγραψες έναν ήρωα που πραγματικά διαλέγω από αγγαρία (όποτε τον διαλέγω). Και μιας και το αναφεραμε για τον συγκεκριμενο κυριο,ωριστε και η καρτελα του στο quick match http://masteroverwatch.com/profile/pc/us/DSPStanky-1582/season/3 Δεν ειναι δηλαδη οτι παιζει lucio μονο στο ranked κυριως αλλα και σε quick play.Και βεβαια εκει το ποσοστο ειναι ακομα μεγαλυτερο παρακαλω. Προσωπικα ισα ισα που με χαροποιει ιδιαιτερα να βλεπω ατομα να παιζουν κυριως support,αλλα δυστηχως η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Ο παραπανω εχει συνολικα με Lucio σε quick play,season 2 και 3 μονο στο Pc(αρα αν βαλουμε μεσα και του playstation ξεφευγει)κοντα 900παιχνιδια μονο με Lucio και ζητημα με ολους τους αλλους που εχει παιξει να βγαινουν ξερω γω 30-40παιχνιδια τι να λαμε τωρα.
opterios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικα ισα ισα που με χαροποιει ιδιαιτερα να βλεπω ατομα να παιζουν κυριως support,αλλα δυστηχως η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Είναι λογικό η σειρά προτίμησης των παικτών να είναι DPS -> Tank -> Support. Οι damage dealers είναι οι stars, καλώς ή κακώς Νομίζω στο solo-q είναι λίγο πιο άχαρο να είσαι healer, ειδικά αν η ομάδα δεν τραβάει. Ενώ αν είσαι με δικούς σου, τότε είναι άλλη φάση. Από τους healers, μόνο τον Lucio βαριέμαι (αν και πραγματικά ψήνομαι να τον προπονήσω μετά τα τελευταία). Η Mercy μου αρέσει αλλά δεν παίζω εγώ καλά (πεθαίνω εύκολα). Ο Zenyatta μου αρέσει πολύ (έχω και πολλές ώρες) και έχω πάθει ψύχωση με την Ana τώρα τελευταία, σχεδόν main την έκανα
ADHD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Είναι λογικό η σειρά προτίμησης των παικτών να είναι DPS -> Tank -> Support. Οι damage dealers είναι οι stars, καλώς ή κακώς Εδω κανεις λαθος, το dps ειναι ο star της ομαδας αρκει να εχει καλα supports/heals απο πισω, ειναι ο ευκολότερος ρολος πρακτικα το μονο που θελεις ειναι aim/reflexes και καποιο basic awareness. Τα tank/heals πρεπει να εχουν πολυ καλο awareness και game sense για να δινουν priority εκει που πρεπει, δεν καθονται πισω απο ενα shield η πισω απο objects να βαρανε, ο rein πχ αν πεσει νωρις με λαθος yolocharge την εκαψε την ομαδα. Επισης το dps ακουει τα περισσότερα αν δεν κανει 50 eliminations ασχετα αν η υπόλοιπη ομαδα δεν υπαρχει καν ειναι σκορπιοι δεξια και αριστερα και πεθαινουν μονοι τους, οχι περιμενουν με mccree/soldier να σκοτωσεις μονος σου ολο το team που περιλαμβάνει dva/lucio/rein οι οποιοι παιζουν ομαδικα.. Οποτε οι stars ειναι οταν ολα πανε καλα και λειτουργουν οι υπολοιποι αλλιως μια mercy που ξερει να δινει priority μια zarya με καλα bubbles η ενας καλος rein ειναι οι πραγματικοι stars. 2
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Βασικα διαφωνω και εγω απο την στιγμη που μιλαμε για παιχνιδι που τα support και(ειδικα)τα tanks μπορουν να σκοτωσουν σχεδον το ιδιο ευκολα με τα dps. Και δεν μιλαω για roadhog ή Dva που ειναι πιο aggresive απο rein και Zarya που θελουν καλο timing στις ulti,αλλα ακομα και ο Zeny απο τα support μια χαρα dmg κανει.
opterios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δε με καταλάβατε, ίσως δεν το είπα σωστά. Δεν εννοώ ότι οι DPS είναι όλη η ομάδα μόνοι τους. Εννοώ ότι ο περισσότερος κόσμος θέλει να παίζει DPS γιατί είναι η κλάση που είναι πιο suited απ' όλες στο να πάει για τα kills. Αυτό είναι το πιο "sexy" gameplay για τον περισσότερο κόσμο, άσχετα αν μπορούν να το βγάλουν όλοι εις πέρας επιτυχημένα ή όχι. Επίσης, μέχρι να πάρεις τα πρώτα 100 - 150 levels και να καταλάβεις πόσο team-based είναι το παιχνίδι, λογικό είναι να θες να πηγαίνεις DPS. Συμφωνώ απόλυτα με το post σου, ADHD, αλλά δεν εννοούσα ότι δεν είναι όλη η ομάδα χρήσιμη. Ακριβώς το αντίθετο, και μάλιστα όλη αυτή η ιστορία με το Lucio αυτό ακριβώς δείχνει: πώς ένας φοβερός support κάνει carry! Και να και το σχετικό video
SoFGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ωριστε ο παραπανω κυριος εριξε και τον μυθο που διαβαζαμε γενικα σε fps παιχνιδια στο pc για τα περι κουλαμαρας και κατωτεροτητας των κονσολων λογω χειρισμου(dualshock 4 κοινως). Με λιγα λογια αν ο αλλος ειναι καλος,ειτε παιζει σε κονσολα,ειτε σε pc θα φτασει εκει που ειναι να φτασει(αρκει να αφιερωσει χρονο βεβαια). να μην γινοτανε rebind το jump πανω στον μοχλο και θα σου'λεγα εγω 1
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Προφανως αν ειναι να μιλησουμε με απολυτα νουμερα, Mouse και keyboard+144hz monitors(1ms)κλπ ειναι ανωτερα απο dualshock 4,απλα θελω να πω οτι δεν ειναι κουλοι αυτοι που παιζουν σε κονσολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις