basilis_k6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Εγω παίζω zarya και έχω πάρει σχεδόν οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ απο zarya. 130 lvl και δεν εχω κερδισει ΟΥΤΕ ενα emote... άσχετο αλλα γινονται ματσαρες στο mlg... Το faze vs fanatic ηταν απολαυση
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Έπαιξα competitive ενάντια σε έναν τύπο χθες που μας έσκιζε με Hanzo!!! Πραγματικά δεν παίζει ο τύπος να ήταν gold rank. Και μετά που τον έκανα invite σε group αρχίζαμε και παίζαμε με platinum. Μάλλον είναι κάποιο smurf account που λένε. Πάντως όσα παιχνίδια παίξαμε μαζί νικήσαμε.
opterios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ένας από τους καλύτερους Lucio στον κόσμο! Με placement στο 2700, σκαρφάλωσε GrandMasters αποκλειστικά με Lucio solo queueing! Η δράση ξεκινά περίπου στο 1:00. Κακή ανάλυση, απολαυστικό όμως video Και εδώ συνέντευξή του με tips αν ενδιαφέρεται κανείς να βελτιώσει το Lucio που παίζει. To video με τη συνέντευξη είναι ενδιαφέρον γιατί δείχνει συνεχόμενο gameplay, κι όχι highlights όπως το πρώτο. 5
gildo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Το σιγουρο ειναι οτι θα του εχει χαλασει το shift απο το πολυ πατημα Πλακα κανω.
Raikkonen86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ένας από τους καλύτερους Lucio στον κόσμο! Με placement στο 2700, σκαρφάλωσε GrandMasters αποκλειστικά με Lucio solo queueing! Η δράση ξεκινά περίπου στο 1:00. Κακή ανάλυση, απολαυστικό όμως video Και εδώ συνέντευξή του με tips αν ενδιαφέρεται κανείς να βελτιώσει το Lucio που παίζει. To video με τη συνέντευξη είναι ενδιαφέρον γιατί δείχνει συνεχόμενο gameplay, κι όχι highlights όπως το πρώτο. Λογικα τον μπουσταρει ο ιδιος Ο Θεος. Εγω που ειμαι τωρα 2100 αν αρχισω αποκλειστικα lucio solo queue το ποιο πιθανο ειναι να βρεθω bronze ranks σε καμια βδομαδα... Βασικα το εχω ψιλοπαρει αποφαση οτι δεν προκειτε να ανεβω Plat. Πλεον οσο "σκληρα" και να προσπαθω στο compe δυστηχως δεν φτανει. Εχει καταντησει αηδεια το solo queue και το θεμα ειναι οτι τις ωρες που μπορω να μπαινω συνηθως δεν ειναι κανεναας γνωστος μεσα να παιξουμε μαζι... Οποτε παλευω με τον καθε παπαρα που του λες παρε τανκ χρειαζομαστε 2ο και στα επομενα 5 δευτερολεπτα εχει παρει mcree...
opterios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Λογικα τον μπουσταρει ο ιδιος Ο Θεος. Κοίτα, ένας Lucio που δεν πεθαίνει ποτέ, είναι σίγουρα μεγάλο asset για μια οποιαδήποτε ομάδα. Από τη στιγμή που ούτως ή άλλως στα placements ξεκίνησε 2700, άρα δηλαδή σε ένα range όπου ο κόσμος που παίζει competitive υποτίθεται "νιώθει", αν βάλεις και το διαστημικό του παίξιμο, τότε δεν είναι παράλογη η άνοδός του. Αρκεί να αναλογιστείς ότι μεταξύ δύο σχετικά ισοδύναμων ομάδων, αυτή με τον συγκεκριμένο Lucio έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει (απλά και μόνο επειδή μένει τόσο πολύ ζωντανός και κάνει και τόσο καλά environmental kills όπου μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο).
KilliK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 η συμμετρα στην επιθεση εχει γινει πολυ δυνατη. well done Kaplan. Λογικα τον μπουσταρει ο ιδιος Ο Θεος. Εγω που ειμαι τωρα 2100 αν αρχισω αποκλειστικα lucio solo queue το ποιο πιθανο ειναι να βρεθω bronze ranks σε καμια βδομαδα... Βασικα το εχω ψιλοπαρει αποφαση οτι δεν προκειτε να ανεβω Plat. Πλεον οσο "σκληρα" και να προσπαθω στο compe δυστηχως δεν φτανει. Εχει καταντησει αηδεια το solo queue και το θεμα ειναι οτι τις ωρες που μπορω να μπαινω συνηθως δεν ειναι κανεναας γνωστος μεσα να παιξουμε μαζι... Οποτε παλευω με τον καθε παπαρα που του λες παρε τανκ χρειαζομαστε 2ο και στα επομενα 5 δευτερολεπτα εχει παρει mcree... μπα, κατι δεν κανεις σωστα, δεν μπορει να φταινε συνεχεια ολοι οι αλλοι και οχι εσυ. Κοίτα, ένας Lucio που δεν πεθαίνει ποτέ, είναι σίγουρα μεγάλο asset για μια οποιαδήποτε ομάδα. Από τη στιγμή που ούτως ή άλλως στα placements ξεκίνησε 2700, άρα δηλαδή σε ένα range όπου ο κόσμος που παίζει competitive υποτίθεται "νιώθει", αν βάλεις και το διαστημικό του παίξιμο, τότε δεν είναι παράλογη η άνοδός του. Αρκεί να αναλογιστείς ότι μεταξύ δύο σχετικά ισοδύναμων ομάδων, αυτή με τον συγκεκριμένο Lucio έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει (απλά και μόνο επειδή μένει τόσο πολύ ζωντανός και κάνει και τόσο καλά environmental kills όπου μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο). για βαλτον να παιξει bronze, να πεφτει συνηθως στην μια ομαδα που δεν ξερει να κανει team composition, να πεθαινει συνεχεια χωρις να σκοτωνει, να κανει αδιακοπτα hero switch, να μην κανει push/contest και να σπαταλαει τα Ults οποτε ναναι. για να δουμε αν θα καταφερει να περασει καν silver με solo queueing.
Atallos1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 μπα, κατι δεν κανεις σωστα, δεν μπορει να φταινε συνεχεια ολοι οι αλλοι και οχι εσυ. Ταδε εφη Killik 1
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Bronze δύσκολο να πας πάντως, και throw να κανεις αρκετες φορες θα το παρουν 5 vs 6.. Αυτα τα rank υπαρχουν απλα για να υπαρχουν δεν νομιζω οτι εχουν πολυ κοσμο anyway..
batigoal9 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Bronze δύσκολο να πας πάντως, και throw να κανεις αρκετες φορες θα το παρουν 5 vs 6.. Αυτα τα rank υπαρχουν απλα για να υπαρχουν δεν νομιζω οτι εχουν πολυ κοσμο anyway.. Μπα, μαρκετινγκ ειναι το bronze ρε. Urban legend. Το χουν οτι δηθεν υπαρχουν παιχτες εκει για να νιωθουν καλα οι silvers. Κι ενταξει εδω που τα λεμε και με κλειστη οθονη να παιζεις, θελει προσπαθεια να πεσεις κατω απo gold.
opterios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 για βαλτον να παιξει bronze, να πεφτει συνηθως στην μια ομαδα που δεν ξερει να κανει team composition, να πεθαινει συνεχεια χωρις να σκοτωνει, να κανει αδιακοπτα hero switch, να μην κανει push/contest και να σπαταλαει τα Ults οποτε ναναι. για να δουμε αν θα καταφερει να περασει καν silver με solo queueing. Η δική μου άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, μια χαρά θα ανέβαινε και από Bronze. Εξάλλου, και στο Bronze επίπεδο, όσες φορές δεν ξέρει η δική σου ομάδα από composition, άλλες τόσες δεν ξέρει κι η αντίπαλη. Και το 2700 μην ξεχνάς ότι θεωρείται elo hell. Από mid diamond και πάνω ξεκινά να στρώνει το παιχνίδι, απ' ό,τι λένε όσοι έχουν περάσει σε υψηλότερα ranks.
Raikkonen86 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Killik λυπάμαι που το λεω αλλα στο 80% των περιπτώσεων solo queue ματς οι συμπαίκτες μου είναι σκουπίδια στην καλύτερη των περιπτώσεων. Φυσικά και κάποιες φορές φταίω εγώ γιατί νευριαζω και απλά κάνω ότι ναναι αλλα όπως είπα 8/10 είμαι ο καλύτερος στην ομάδα και παίζω σχεδόν αποκλειστικά classes που χρειάζεται η ομάδα και όχι αυτο που θέλω εγώ... Δες τα στατιστικά μου στο season 2 για να καταλάβεις. Απο τις 15 ώρες που έπαιξα dva τις 14 ηταν γιατί δεν είχαμε τανκ και παει λέγοντας για τα heals...
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ταδε εφη Killik την σοφια σου επανελαβα, δεν εκανα κατι αλλο. Η δική μου άποψη είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, μια χαρά θα ανέβαινε και από Bronze. Εξάλλου, και στο Bronze επίπεδο, όσες φορές δεν ξέρει η δική σου ομάδα από composition, άλλες τόσες δεν ξέρει κι η αντίπαλη. Και το 2700 μην ξεχνάς ότι θεωρείται elo hell. Από mid diamond και πάνω ξεκινά να στρώνει το παιχνίδι, απ' ό,τι λένε όσοι έχουν περάσει σε υψηλότερα ranks. μα δεν παιζει ρολο μονο η συνθεση της ομαδας, γιατι παρεβλεψες τα αλλα mechanics που ανεφερα; στην φωτο πανω που ποσταρα, η ομαδα μου εχασε το πρωτο ποιντ στην πρωτη επιθεση, τους σκοτωσανε ολους ακαριαια μολις τους συναντησανε. τα υπολοιπα 2 ποιντς τα πηρανε μεσα σε ενα λεπτο. η επιθεση μια απο τα ιδια. και αυτο συμβαινει συχνα στο bronze. για πεσμου, ο Lucio πως θα επαιρνε το παραπανω παιχνιδι; με την δυναμη της beat μουσικης; υποτιθεται στην τριτη σεζον εχει ανεβει το επιπεδο, οποτε το gold rank δεν ειναι το ιδιο χαλι οπως ηταν στην πρωτη σεζον και θα βρεις καλυτερους παικτες μετα την τελευταια balancing αλλαγη που κανανε. τωρα δεν ξερω αυτος Lucio ποια σεζον επαιξα και ουτε με ενδιαφερει. επειδη ανα ηταν ετσι, ολοι οι καλοι παικτες θα ηταν grand masters μονο με solo queueing. Killik λυπάμαι που το λεω αλλα στο 80% των περιπτώσεων solo queue ματς οι συμπαίκτες μου είναι σκουπίδια στην καλύτερη των περιπτώσεων. Φυσικά και κάποιες φορές φταίω εγώ γιατί νευριαζω και απλά κάνω ότι ναναι αλλα όπως είπα 8/10 είμαι ο καλύτερος στην ομάδα και παίζω σχεδόν αποκλειστικά classes που χρειάζεται η ομάδα και όχι αυτο που θέλω εγώ... Δες τα στατιστικά μου στο season 2 για να καταλάβεις. Απο τις 15 ώρες που έπαιξα dva τις 14 ηταν γιατί δεν είχαμε τανκ και παει λέγοντας για τα heals... ναι ρεσυ, το καταλαβαινω, τα ζω αυτα που περνας συνεχεια. απλως καποιοι αλλοι ξερολες εδω μεσα να τα ακουνε. για μενα το χειροτερ ειναι οτι δεν διασκεδαζω πλεον και δεν βελτιωνονται τα σκιλς μου ως παικτης.και δεν εχω πλεον ορεξη να προσπαθω. α και κατι αλλο. ετυχε τελικα και επαιξα με 2 diamond αντιπαλους προχτες. ηταν πραγματικα εξαιρετικοι παικτες. αλλα δεν αγχωθηκα. παρολο με ενα optical mouse 10ετιας, με μια ανυπαρκτη ομαδα και χωρις καν να προσπαθω αφου ειχα κουραστει απο τις συνεχομενες ηττες , τους ειχα ανετα, τους σκοτωνα τοσο ευκολα οσο με σκοτωνανε αυτοι. οποτε μην ψαρωνετε απο τα ρανκς, σιγουρα υπαρχει μια διαφορα στο επιπεδο ικανοτητων των παικτων αναμεσα στα ranks αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο οι περισσοτεροι νομιζουν. το λεω αυτο γιατι ενας στο chat μας ειχε μεινει εκπληκτος που τους σκοτωνε. και του απανταω οτι επειδη ειναι diamond, δεν σημαινει οτι ειναι ανικητοι. το πραγματικο προβλημα ηταν οτι δεν ειμασταν ομαδα, οχι οτι οι αντιπαλοι ειχαν δυο diamonds... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2016 από KilliK
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εάν κάνεις υπομονή πάντως και είσαι καλός, δηλαδή να παίζεις σωστά τον παίχτη που θα πάρεις, το 3Κ(Diamond) είναι εφικτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις